İnşAllah en büyük isteğim bu... bende mi kullansam klomen gitsem mi doktora bilmiyorum kendiliğindenolur diye beklemekle hata mı yapıyorum bilmiyorumValla cnm bnde çok bekledim nerdeyse iki yıl olacak evleneli ve hala inanamıyorum sanırım görmeden de inanmam sende sabret dua et inşallah senin de bebeğin olur üzülme
Vala bnde yumurta tembeligi var doktorum o yüzden vermişti adetlerim düzensizdir senin düzeli mi hormon değerlerin nasıl bunlar önemli canmİnşAllah en büyük isteğim bu... bende mi kullansam klomen gitsem mi doktora bilmiyorum kendiliğindenolur diye beklemekle hata mı yapıyorum bilmiyorum
Benim adetim düzenliydi ta ki iltihap var dediler onun için ilaç kullandım sonra adet düzenim bozuldu 2 3 aydırVala bnde yumurta tembeligi var doktorum o yüzden vermişti adetlerim düzensizdir senin düzeli mi hormon değerlerin nasıl bunlar önemli canm
Sen doktora git canm o sana tedavi uygularBenim adetim düzenliydi ta ki iltihap var dediler onun için ilaç kullandım sonra adet düzenim bozuldu 2 3 aydır
Eşim sinir etmese beni çoktan gidip tedaviye başlamıştım zatenSen doktora git canm o sana tedavi uygular
Beklemek çok zor erkekler bizi anlamıyorlar canmEşim sinir etmese beni çoktan gidip tedaviye başlamıştım zaten
Ağustos 2014 hamile kaldım mayıs 21i 38+2 haftalık doğum yaptım sezeryanlaKaçıncı ayda hamile kaldınız ???
Aynen öyle şuan inan tüylerim diken diken oldu söylediklerini okuyunca, Allah bi nefeste kavuştursun bebeğine canımAllah dan asla umudu kesmeyiniz
Yumurtalıklarim azmis
,aşılama olmaz direk tüp bebege baslayalim denildi haftasına gebe oldugumu ögrendim
Ne gözyasi dökmüstüm
Simdi sabırla bekliyorum
Mevlamın mucizelerinden sual olmaz ....
Evlendikten ne kadar sonra amaAğustos 2014 hamile kaldım mayıs 21i 38+2 haftalık doğum yaptım sezeryanla
Ewlendikten hemen kalmışım ağıstosda ewlendim eylülde adet olmadım bi baktık hamileymişimEvlendikten ne kadar sonra ama
Çok büyük bi sans ne güzel :)Ewlendikten hemen kalmışım ağıstosda ewlendim eylülde adet olmadım bi baktık hamileymişim
Kafaya takmazsan olur Allahın izniyle.. Bi uğraş bul kendine bebek konusunu düşğnmeyeceğim seni yoran bişey bul.. Umutlatın tükendiği an rabbim weriyo üzülme..Çok büyük bi sans ne güzel :)
Çok doğru söylesidiniz, bende hep dua ediyorum her namaz sonrası biliyorum ki elbet nasıp edecek bebeğimi bana..Hayatta da bu böyle değil midir zaten?
Neyi kovalarsak hep kaçar. Ama vazgeçtiğimiz anda ansızın karşımıza çıkar.
Kızlar rabbim bazende ona daha çok dua etmemizi istediği için isteğimizi ertelermiş. Ama lütfen benim duam hiç kabul olmuyo demeyin. Bu dünyada vermese de rabbm ahirette kat kat mükafatını verir ama lütfen isyan etmeyin, sabredin, hamd edin gerekirse buna bile şükredin..
Allah kabul etsin namazını, dualarını canım. Namaz çoook önemli.. Namaz sırasında bile gönlünden geçirmen yeter. Özellikle de secdedeyken.. Rabbim her şeyimizi görüyor :)Çok doğru söylesidiniz, bende hep dua ediyorum her namaz sonrası biliyorum ki elbet nasıp edecek bebeğimi bana..
:-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?