Bebeğiniz ne zaman geldi...

İnşAllah en büyük isteğim bu... bende mi kullansam klomen gitsem mi doktora bilmiyorum kendiliğinden olur diye beklemekle hata mı yapıyorum bilmiyorum

Valla cnm bnde çok bekledim nerdeyse iki yıl olacak evleneli ve hala inanamıyorum sanırım görmeden de inanmam sende sabret dua et inşallah senin de bebeğin olur üzülme
İnşAllah en büyük isteğim bu... bende mi kullansam klomen gitsem mi doktora bilmiyorum kendiliğindenolur diye beklemekle hata mı yapıyorum bilmiyorum

İnşAllah en büyük isteğim bu... bende mi kullansam klomen gitsem mi doktora bilmiyorum kendiliğindenolur diye beklemekle hata mı yapıyorum bilmiyorum
Vala bnde yumurta tembeligi var doktorum o yüzden vermişti adetlerim düzensizdir senin düzeli mi hormon değerlerin nasıl bunlar önemli canm

Vala bnde yumurta tembeligi var doktorum o yüzden vermişti adetlerim düzensizdir senin düzeli mi hormon değerlerin nasıl bunlar önemli canm
Benim adetim düzenliydi ta ki iltihap var dediler onun için ilaç kullandım sonra adet düzenim bozuldu 2 3 aydır

Benim eşim sinir etmese beni çoktan tedaviye başlamıştım zaten

Allah dan asla umudu kesmeyiniz
Yumurtalıklarim azmis
,aşılama olmaz direk tüp bebege baslayalim denildi haftasına gebe oldugumu ögrendim
Ne gözyasi dökmüstüm
Simdi sabırla bekliyorum
Mevlamın mucizelerinden sual olmaz ....

Aynen öyle şuan inan tüylerim diken diken oldu söylediklerini okuyunca, Allah bi nefeste kavuştursun bebeğine canım

Evlendigimizden 4 yil sonra tup bebek yapmayi düşündügumuz gunlerde rabbim vesile oldu.Hamişler hepinize sesleniyorum anneligi isteyen herkese dua edelim bol bol...rabbim hepinize nasip etsin bekletmesin inşallah

Hayatta da bu böyle değil midir zaten?
Neyi kovalarsak hep kaçar. Ama vazgeçtiğimiz anda ansızın karşımıza çıkar.
Kızlar rabbim bazende ona daha çok dua etmemizi istediği için isteğimizi ertelermiş. Ama lütfen benim duam hiç kabul olmuyo demeyin. Bu dünyada vermese de rabbm ahirette kat kat mükafatını verir ama lütfen isyan etmeyin, sabredin, hamd edin gerekirse buna bile şükredin..

Çok doğru söylesidiniz, bende hep dua ediyorum her namaz sonrası biliyorum ki elbet nasıp edecek bebeğimi bana..
:-(

Çok doğru söylesidiniz, bende hep dua ediyorum her namaz sonrası biliyorum ki elbet nasıp edecek bebeğimi bana..
:-(
Allah kabul etsin namazını, dualarını canım. Namaz çoook önemli.. Namaz sırasında bile gönlünden geçirmen yeter. Özellikle de secdedeyken.. Rabbim her şeyimizi görüyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…