Bebeğiniz ne zaman geldi...

Anlayamadım canım daha anlaşılır anlatır misin ,, ve bunu ne zaman yaptın

Anlayamadım canım daha anlaşılır anlatır misin ,, ve bunu ne zaman yaptın
canim ben turk diyilim o yuzden iyi anlata bilmiyorum.simdi bak ayaklarini yukari kaldirarak duvara yasla ve altdan karnini yukari cekerek masaj yap kendine bastira bastira yap.ve 5dakika sonra karnini altdan masaj yaparak bagla.benim son adetin nisan 7de.sen anladigini yaz yanlis olursa yazarim yine

Yapıldı tahlil muayene de oldum alttan sorun yok ama olmuyo.. sadece bı ara iltihap vardı ondada ilaç kullandım
Merhaba arkadaşım bence ilk başta sen testlerini yaptır eşin anladığım kadarı ile pek hastaneyi sevmiyor ilk önce kan testi yaptır sonra genetik test regl döneminde 2. Gününde hormon testi ve regl biterbitmez ilişki olmadan rahim filmi çetir bunlar çok önemli sırf alttan muayene ile sonuç alınmıyor buna emin ol sonra eşine de kan testi ve spermgrafi yaptımanlazım bunlar çok önemli

Bu kadar zaman olmadıysa mutlaka bi sorun vardır diyosunuz yani :-(

evet belinden bagla.bu ayda bunu dene Allahdan olur insallah.uzme kendini.

Denicem canım çok teşekkür ederim... üzülmemek keşke mümkün olsa...

Denicem canım çok teşekkür ederim... üzülmemek keşke mümkün olsa...

kafaya takıncada olmuyormuş. bende ilk ay çoook istemiştim ve illa olcak diye tutturdum.. sonra kendimi üzdüğümün farkına vardım. ama bu 2. ay denememde regl 2 gün geçtiği halde hala paniklemeden bekliyorum. belki sende epey zamandır istiypsundur belki ama olsun üzme yine kendini.. o yüzden takma kafanaki bebişinde tutunsun.. Rabbim gönlüne göre versin..

Bende 4 aydir ugrasiyorum olmuyor yumurtlama günlerini takip ediyorum ama olmuyor. Hormon testi vermedim ama doktor alttan muayene etti bir problem yok dedi bu ay umursamiyorum biraz okuruna birakayim dedim hayirlisi artik

Valla kızlar bende test yaptım adetime 2 gün var ve positiv çıktı eğer gerçekse bnde hamileyim 1 buçuk yıldır istiyoruz

Pozitif çıktıysa hamilesin canım ...
Insallah canm bu ay klomen ve catlatma iğnesi oldum iğnenin 11.ci günü test yaptım positif çıktı bugün 13.günü sabah tekrar yaptım yine positif çıktı ilk yaptığım da silik ti şimdi ki birazda ha belli çıkmış inşallah bu ay olmuştur doktora 2 hafta sonra gitcem

Hamilesin canım içini rahat tut... bizlere de nasip olur inş

Çok mutlu oldum senin adına :-(
Valla cnm bnde çok bekledim nerdeyse iki yıl olacak evleneli ve hala inanamıyorum sanırım görmeden de inanmam sende sabret dua et inşallah senin de bebeğin olur üzülme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…