Bebeğiniz ne zaman geldi...

Bende 6 aylık evliydim ilk 2 ay düşünmedik sonraki 4. Ayımda hamile kaldım ama kafaya takmamak çok önemli o ilk 3 ay çok taktım olmadı herkes düşünme dedi düşünmediğim 4. Ayımda hamileydim Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla en doğru en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah

Aynen canım ona sığınmaktan başka çaremiz de yok zaten ne istersek ondan isteyebiliriz, bizlere veren de alan da bir tek o dur.....

Allah kabul etsin namazını, dualarını canım. Namaz çoook önemli.. Namaz sırasında bile gönlünden geçirmen yeter. Özellikle de secdedeyken.. Rabbim her şeyimizi görüyor :)
Aynen canım ona sığınmaktan başka çaremiz de yok zaten ne istersek ondan isteyebiliriz, bizlere veren de alan da bir tek o dur.....

Sende fazla beklememişsin gelmiş bebeğin hemen sende şanslılardansın canım tebrik ederim

Bir buçuk senede oldu... en imkansız olduğunu düşündüğüm ayda oldu. Rabbim size de bu duyguyu en hayırlı zamanda yaşatsın insallah

Kaç ay bekledin ? Kaçıncı ayda oldu canım

6 aylık evliyken bebek calismalarina tam olarak başladık diyeyim. İlk 6 ayda olmayınca doktora gittim epey tedavi uyguladik. Doktor en son tüp bebek dedi iste ben de kendi kendime dedim daha 25 yaşındayım 4 sene tüp bebek için para biriktiririz o arada kendi kendine olursa ne ala :) sonra kafam rahatlayınca sanırım kendi kendine oldu. Hemde öğrendiğimde ikinci evlilik yildonumumuze 1 hafta vardı, çok güzel bir hediye oldu. Yani toplam 1buçuk senede oldu çok şükür...

Benimde bir yıl 4 ay oldu bakalım deneyip duruyoruz daha olmadı doktora da gitmedim sadece alttan muayene oldum sorun yok dediler bekliyoruz

Benimde bir yıl 4 ay oldu bakalım deneyip duruyoruz daha olmadı doktora da gitmedim sadece alttan muayene oldum sorun yok dediler bekliyoruz

Esin de bi test yaptirsaydi keske canim...

Eşimi hastaneye götürmek ölüm canım

o zman çocuk falan düşünmeyin . Bu tek taraflı bir problem değil kusura bakmasın erkekler 2 dk zevk içinde vercekleri örneği Bİz rahim filmiydi her gittiğimizde ultrasyonuydu acılar içinde kıvranarak tedavileri sürdürüoruz. Eşlerde yardımcı olmalı diye düşünüyorum...

Eşimi hastaneye götürmek ölüm canım

Eğer onda bir sorun varsa gecikmeden onun tedavisine başlamak gerekir. Çok zor bir test değil aslında spermiyogram. Kadınların testlerinden bin kat kolay :)

bende yaklasık iki yıldır evliyim.baslarda korundum şimdi 14 aydır olmuyor.

kafaya nasıl takmayacagımı da bilmiyorum.aklımdan cıkarmaya calısıyorum ama yine geliyor aklıma :) yani hamile kalanlar hic mi dusunöuyor?nasıl olacak ((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…