Çocuk Hastalıkları bebeğiniz neden kafasına vurur

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

monpetit

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2007
1.694
1
116
47
Burdur
kızım son zamanlarda kendi kendine kafasına vurmaya başladı önceleri uykusu geldiğindemi demiştim ama bazen uykusu yokkende yapabiliyor bu normal mi :uhm:
bu hafta kontrolümüz var doktora soracağım belki içinizde yaşayan vardır sizlere sorayım dedim:çok üzgünüm:

ben hemen cevap vereyim. 3-4 ay öncesine kadar bizde de aynı durum vardı. muhtemelen kızınız henüz derdini anlatamadığı için kendini ifade etmenin yolunu bulmuş :) oğlum birşey istediğinde, kızdığında yahut uykusu geldiğinde yumruk yumruk vuruyordu kafasına. şimdi kelimeleri çıkartmaya başladıkça vurma olayımızda azalarak bitti. siz sadece tepki vermeden ne istediğini anlamaya çalışın. kızlar erkeklere göre daha erken konuşuyorlar sanırım. çok geçmeden sorununuz bitecektir :)

Arkadaşlar 4 buçuk oldu kızım. Önce gözüne parmağanı soktu ve retinasına zarar verdi. Günlerdir gözü yaşardı durdu. Antibiyotikli damla ile zor geçirdik. Şimdi ise kendini yumrukluyor. Özellikle ağzına ritmik olarak yumruk vuruyor. Kimi zaman da yüzünün her tarafına. Kendine zarar vermesinden çok endişe ediyorum...:(:18:

Benim bebeğimde 7 aulık resmen kafasını
Tokatlıyor. Ve bunu mızırdanırken yapıyor. Sıkıldığı için yapıyor sanırım

Back
X