Bebeğim küçükken psete koyup yanıma alıyordum bende alt iç çamaşırımla yıkanıyordum son birkaç dakika komple yıkanıp çıkıyordumMerhaba hanımlar, soru garip mi gelir bilmiyorum ama hakikaten merak ediyorum...
Bebegim 7 aylık, evde gün içerisinde ikimiz oluyoruz, eşim akşam geliyor işten. Ve duş almak için eşimi bekliyorum, bebegi ona bırakıyorum.
Uykusu aşırı düzenli bir bebek değil, her gün aynı saatlerde uyumaz ama gün içerisinde muhakkak 2 kez uyuyor. Sorum şu ki o uyurken 5 10 dk duşa girmeye cesaret edemiyorum. Sorunlu gibi hissediyorum kendimi, sizde durumlar nasıl
Uykusunun derin olduğuna emin olduğunuz an girin. Ben öyle yapıyordum. Herhangi bir uyanma ihtimaline karsi etrafının güvenlikli olacağına emin olun yeterli. Ara ara suyu kapatıp ses geliyor mu diye bakarsınızMerhaba hanımlar, soru garip mi gelir bilmiyorum ama hakikaten merak ediyorum...
Bebegim 7 aylık, evde gün içerisinde ikimiz oluyoruz, eşim akşam geliyor işten. Ve duş almak için eşimi bekliyorum, bebegi ona bırakıyorum.
Uykusu aşırı düzenli bir bebek değil, her gün aynı saatlerde uyumaz ama gün içerisinde muhakkak 2 kez uyuyor. Sorum şu ki o uyurken 5 10 dk duşa girmeye cesaret edemiyorum. Sorunlu gibi hissediyorum kendimi, sizde durumlar nasıl
Merhaba,benim bebeğim de 3 aylık ve henüz evde onunlayken duş almadım. Ya annem geldiğinde giriyorum ya da akşam eşim geldiğinde. Benim de bebeğim tıpkı sizin gibi günde 2 kez uyuyor ama uyuma saatleri bir rutinde değil. Ben de bu konuda çok zorlanıyorum. Önceden çevremde duyardım duşa bile giremiyorum diyenleri,çok garipserdim ve açma bulurdum. Şuan aynısını yaşıyorum.Merhaba hanımlar, soru garip mi gelir bilmiyorum ama hakikaten merak ediyorum...
Uyurken cesaret edemiyorum ağlarsa köpüklü köpüklü hemen çıkamam diye gün içinde gireceksem uyanıkken oyuncaklarla oyalanırken girip çıkmıyorum hemn size de tavsiye ediyorum yoksa eşimi bklersem herşey alt üst oluyorMerhaba hanımlar, soru garip mi gelir bilmiyorum ama hakikaten merak ediyorum...
Merhaba hanımlar, soru garip mi gelir bilmiyorum ama hakikaten merak ediyorum...
Uyunca hemen gir çıkUyurken cesaret edemiyorum ağlarsa köpüklü köpüklü hemen çıkamam diye gün içinde gireceksem uyanıkken oyuncaklarla oyalanırken girip çıkmıyorum hemn size de tavsiye ediyorum yoksa eşimi bklersem herşey alt üst oluyor
Hemn girip çıkamam ben şampuan duş Jeli çeşitli saç bakım ürünleri vs derken çok uzun oluyor tabi herkesin bir değil ben arkadaşa öneri verdim benim öneriye ihtiyacım yoktu teşekkürlerUyunca hemen gir çık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?