- Konu Sahibi _eczaneci_
-
ınsallah rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsn
tatıl dönusu klım a kızımı hasta ettı dr göturdum emzırırken dr konusuyorum hadı gazını çıkart rahatlasın muayene edeyım dedı bende bız öle seyler bılmıyoruz ben ona nar suyu verdım kendı cıkarır dedım sasırdı kaldı kadıncagız
:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
Bu konu açıldığında 2009 yilinda ilk cocuguma hamileydim ve bu paylasimi gorunce ve olumlu yorumlarida okuyunca doguma giderken yanimda nar da goturdum kizim dogduktan sonra agzina 1-2 nar tanesinin suyunu sıktık ve daha sonra emzirdim gaz sorunu yok denecek kadar az oldu ve hicbir saglik sorunu da yasamadi cok şükür. ..Daha sonra bir kizim daha oldu ona da yaptik ve gaz sancisi cok az oldu yan etki vs.hic olmadi.simdi 2 aylik bir oglum var erkek bebekler daha gazli olur dediler hamileyken tedirgin olmustum acaba gazli bir bebek olur mu diye tabi ona da denedik sonuc ne derseniz onda da sancisi cok az :) 3 çocuğum ne şoka girdi ne bir sorunu oldu cok sukur ...simdi buyuk kizim 5.5 yasinda oldukca saglikli midesinde vs. Hicbir sorunu yok! Belki nardan belki de degil bilmiyorum ama 3 cocugumda da ben kolik yasamadim..Bu yaziyi paylasan arkadasa teşekkür ederim .[/QUO
Zaten her bebek gaz sancısı çekeek diye bir şey yok. Yukarda bir arkadaş tıbbi bir açıklama yapmış. Bebeğe ilk gitmesi gereken şey anne stüdür. Nar suyunun asit oranı çok fazla.
Bu konu açıldığında 2009 yilinda ilk cocuguma hamileydim ve bu paylasimi gorunce ve olumlu yorumlarida okuyunca doguma giderken yanimda nar da goturdum kizim dogduktan sonra agzina 1-2 nar tanesinin suyunu sıktık ve daha sonra emzirdim gaz sorunu yok denecek kadar az oldu ve hicbir saglik sorunu da yasamadi cok şükür. ..Daha sonra bir kizim daha oldu ona da yaptik ve gaz sancisi cok az oldu yan etki vs.hic olmadi.simdi 2 aylik bir oglum var erkek bebekler daha gazli olur dediler hamileyken tedirgin olmustum acaba gazli bir bebek olur mu diye tabi ona da denedik sonuc ne derseniz onda da sancisi cok az :) 3 çocuğum ne şoka girdi ne bir sorunu oldu cok sukur ...simdi buyuk kizim 5.5 yasinda oldukca saglikli midesinde vs. Hicbir sorunu yok! Belki nardan belki de degil bilmiyorum ama 3 cocugumda da ben kolik yasamadim..Bu yaziyi paylasan arkadasa teşekkür ederim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?