Doğuma Hazırlık Bebeğinizde gaz sorunu olmasın istiyorsanız,doğar doğmaz bunu yapın!!!

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

ay tesadüf eseri gördüm ama bayıldım hemen not aldım hatta annemi aradım söyledim böyle yapıcaz unutma dieeee.....bende yapıcam bebişimeee

Bende temmuzda anne olacagim insallah, deneyenler gercekten olumlu sonuc verdigini soluyorlar bende kismetse denemeyi dusunuyorum. Herhangi bir yan etkisi olurmu acaba bebise:S

Evet arkadaşlar,katılıyorum size. Sağlıklı bir insanın mide asit dengesini alt üst edebiliyorken, ya bebişimize bişi yaparsa:44:

Evet kizlar bende okuyup binbir hevesle nar verdim kizima.sonuc , kizim inanilmaz kolik oldu tam 14 ay neler cektim omrumden omur gitti.bazan dusunmuyor degilim acaba nar mi yapti diye. Bi cocugum daha olsa birakin nari hicbisey vermem!

söyledikleriniz çok umut vereci ama yine de tedirginim yani doğardoğmaz ilk sütünü emmesi gerekmezmi doktorlar çok kızar böyle şeylere bilemedim valla

nar suyu, soda falan bunlar elle tutulur şeyler değil. anne sütünden önce verince ne oluyor:
zaten hiç gaz sorunu olmayacak bi çocuk için işe yaradı,
gaz sorunu olacak bi çocuktada yaramadı deyip geçicez

hemşireler bebek ilk anne sütü alana kadar başından ayrılmıyor zaten. millet olur olmaz şeyler içirmesin bebeklere diye. ilk anne sütü ne olursa olsun. çok istiyorsanız bi şişe nar suyunu sıktırın birine getirsin için. nasılsa anne sütünden geçer bebeğe, yarıyacaksa böyle yarasın

ben de bu yöntemi denedim 15 gün bebeğim iyiyidi sonradan başladı.

ondan sonrası içinde kimyon çayı çok etikli oldu.herkese tavsiye ederim.

önce 1 tatlı kaşığı toz kimyonu bir su bardağına ilave edeceğiz,sonra kaynar su .
hafif ılıdıktan sonra yani içilebilir kıvama gelince içeceğiz.
hem sütü artırıyor hemde gaz sorununa çare oluyor.

ayrıca yemeklerinizin üzerine de bol kimyon serpebilirisniz.ama çayını muhakkkak günde en az 2 kere yapın.

Son düzenleme:
konuyu üşenmeyip baştan sona kadar okudum. çoğunda işe yaramış bazılarına faydası olmamış
Düşünüyorumda narın ekşi ve ya tatlı olmasına mı bağlı???
Yoksa işe yaramayanlar her önüne geleni yedikleri için mi?? Bir çok meyve ve yiyecekler gaz yapar hepimiz biliyoruz
Sebep bu ola bilir mi

selam arkadaşlar

ben bu konuyu açan arkadaşa çok dua ettim... Oğlumda çok çekmiştim gazdan sabahlara kadar ağlardı hiçbir ilaç içe yaramazdı. Ve ne olursa olsun denemeye karar verdim. Daha öncede yazmıştım ama baya bi geride kalmış :) kızım şu an 2.5 yaşında, inanın hiç gaz sorunumuz olmadı. Her gördüğüm hamileye de söyledim ve yapanlar hep teşekkür etti şimdiye kadar. Yorumları okudum da hem güldüm bi yandan hem de dedim ki demek ki ben düşüncesiz bir anneyim :))) Yani ne kadar abartıyor bazı arkadaşlar dersiniz ki yeni doğan bebeğe koca bir biberon nar suyu içiriliyor Altı üstü birkaç damla... Faydasını görmeyen birkaç kişi olmuş şanssızlık diyorum. Ben hala tavsiye ediyorum gaz sorununu yaşamayan bilemez bebeğiniz o sancıyla kıvranırken sizin çaresiz olmanız nasıl acı veriyor anlatılamaz... Denemek denememek sizin tercihiniz...

Tüm kuzucuklara sağlıklı uzun ömürler diliyorumm, hamişlere de sağlıkla bebişlerini kucaklara almalarını.. sevgiler :)

kanal d deki dr da kendi çocuklarına maden suyu vermiş bi damla tabi asiti kaçmış olacak doğuma girdiğinizde açsın biri bebek gelene kadar asiti kaçar zaten bide nar suyu değilde bana doğal nar ekşisi dediler

ben de üşenmedim valla baştan sona okudum ve denemeye karar verdim
Gerçi eşim karşı çıkabilir ama bakıcaz artık
2. kızım ağustosda doğacak hayırlısıyla, normal doğum olacak inş.
ben bi annemin dolaba, bi tane de kendi dolabıma atayım (tabi bulabilirsem), çünkü telaştan yanıma almayı unutabilirim
umarım işe yarar
son zamanlarda uygulayan var mı acaba ?

sarılık olmasın dıye de 1 çay kaşığı su ver dıyorlar emzirmeden hangisni yapacağımızı şaşırcaz :S ben zemzem vermeyi düşünüyordum şimdi bide nar suyu çıktı kafam karıştı

2 hafta kadar önce eşim almıştı (ist. Metro'dan) annesi istemişti
ama o zaman haberim yoktu böyle bişiyden şimdi ben de istedim ''bi bakayım varsa alıyım''dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…