Doğuma Hazırlık Bebeğinizde gaz sorunu olmasın istiyorsanız,doğar doğmaz bunu yapın!!!

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
ben de nar aldım :) ama doğuma kadar nasıl saklamam gerektiğini bilemedim.
Derin dondurucuya bütün olarak mı koysam, parçalayıp mı koysam, suyunu sıkıp suyunu mu koysam ?
Doğum 20 Ağustos gibi

sanırım ben yapamiycam kızlar temmuzda nar bulunacak şey mi yokki. memleketede haber saldım. bu mevsimde narmı olur dediler. yokk yokk
doğumada az kaldı. maden suyunu mu denesem
onu nasıl yapıyorduk?? asidi kaçmış yazmışlar bazı arkadaşlar ben anlamadım. bi izah eden olursa

öyle birşey yaparsam kayınvalidem beni öldürür heralde kendi karnıma dokunmama bile müsade etmeyen bir tip dir kendisi de neymiş bebeğinin canını yakarmışım sanki taşıyıcı anneyişm

Herkese saygim var tabiki ama ben kesinlikle yapamam. Su bile vermeyin diyen tippa karsi cesaret edemem. Sonrasindan meme istemeyebilir ne bileyim hersey olabilir. Ustelik bir saglik sorunu olabilir Allah korusun, buna bagli birsey gelisebilir. Onun midesi ne ki. Dogundan sonra da saglik sorunlari cikabildigini unutmayin derim.

Boyle sacma sapan seyleri kim icad eder anlamam. yeni olusmus bir bedene, mideye, nar gibi guclu etkileri olan bir meyveyi sokmanin zararli olabilecegini dusunebilmeniz lazim.. nar guclu bir antioksidan, icerigi biyoaktif bilesendir ! kismen asidiktir ! bunu bebeginize verirken bebeginizin midesinin asinmasina, belkide delinmesine zemin hazirlarsiniz .. gaz sorunu ceken bebekler icin hazirlanmis ilaclar, damlalar, beden hareketleri var.. bunca cozumu es gecip, birinin uydurdugu tehlikeli bir seyin gittiginizin farkinda olun .. doktorlar bulamadi buna bir care ama siz bulmussunuz ne guzel hemde nar 'la allah sifa versin bunu bebegine icirenlere.. bebege dogar dogmaz nar suyu vermek yerine, hamileyken bol bol nar yiyin.. daha mantikli en azindan !

kızlar arkadasın görümcesi de kuru dutlarla bişeyler yapıp göbegine sarmış..arkadalş gram gaz sancısı çekmedi diyor.kısmetse detayıyla öğrenip yazarım buraya...oğlumda çok sıkıntı çektim umarım bu bebişimde çekmem

Her bebek gaz sancisi cekmez. narla denk de gelmis olabilir. Minik midelerine zarar verme ihtimaline karsi bunu da dusunun derim.
Nar cik faydali ama nelerden olustugunu da dusunun.

bukadar evhamlı olmayın yaa :) ben doğduğumda annemin narkozdan uyanması uzun sürünce teyzemler ıspanak yemeğinin suyundan yedirmişler iki damla nar suyundan bir şey olmaz

merak eden arkadaslara yineliyorum;
oglum suanda 2,5 yasinda ve masallahi var. Hic bir mide sorunu yok
bence bir iki damla nar suyundan zarar gelmez. gaz sorunu cok kotu, hem bebegi hem anneyi ve herkesi kotu etkiliyor. Eger varsa bir caresi denemekte fayda var.

merhabalar.ben 2009 annesıyım bu konuyu okuyunca bende denedım. bebegım maşallah ılk zamanlar hııc problem yokdu ama 1 ayı klamadı basladı gaz problemı .yanı bebege gore degısır ama bızde ıse yaramadı bu formul.

hayırlı dogumlar herkese..

bende şöyle birşey duydum
anne hergun bır bardağa 1kaşık kına koyup 1saat dinlendiriliyormuş.kına dibe çokunce üstunden anne bır yudum içiyormuş
boylece anneden bebğe gaz geçmiyormuş
yapan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…