- Konu Sahibi _eczaneci_
bende var nar bir tane olmazsa yollayım size dolapta duruyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim özlemcim mesajını yeni okudum.Ameliyat epidural anestezi ile oldu fakat ben yarınsında hissetim panik oldum ve biraz da acı çektim ama bebeğim doğduğunu gördüm daha sonra tekrar uyuşturdular en azından dikişi hissetmedim.Ben ZEKAİ TAHİRDE oldum o nedenle serdar beyi sadece ameliyat sırasında gördüm daha sonra da odama geldi o kadar.Yalnız bişey farkettim ameliyat sonrasında dikişlerim gelişigüzel dikilmiş yani bilmiyorum iz kalacak gibi görünüyor.Bide sağ tarafımda çok ağrı oluyor Onun dışında bi sorun görünmüyor şimdilik tabiki , epidural ağrıyı en aza indiriyor genel anestesiden çok daha iyi. Süt sorunumuz ilk 3-4 gün oldu ama şu anda bi sorun yok çok şükür.Sanırım sen sezeryen olmuşsundur yinede merak ettim nasıl geçti bilgi verirsen sevinirim umarım sorunsuz atlatmışsındır.[/QUOT
canım baya zor olmuştur senin için tekrar büyük geçmiş olsun. ben hala evde koyun gibi bekliyorum valla. yarın arıycam serdar beyi ya pazar yada pazartesi alıcak sezaryene, henüz olmadım. ben de epidural yaptırcam umarım bişey hissetmem diye dua ediyorum çünki biliyorum bazı bünyelere fazla etki etmiyo epidural. yine de hayırlısı olsun diyorum tekrar :) sana mesaj atarım ben doğumdan sonra ne olup bittiğini, bebişinle sana huzurlu,mutlu sağlıklı günler diliyorum, verdiğin bilgiler için de çok sağol arkadaşım..![]()
Özlemcim nerde olacak sezeryenin dediğin gibi benim bünye biraz farklı ben genel anestesi de bile uyanmıştım, yani sen rahat ol benden kaynaklanıyo sanırım.Epidural diğer bir faydası da bilincin açık olduğu için sütün daha çabuk geliyo ve bebeğin ilk yarım saat içinde emmeye başlıyor.Ayrıca iç çamaşırını biraz büyük alman lazım çünkü dikişlerin 2.gün tamamen açıkta kalıyor o yüzden lastik kısmının dikişlerinin üzerine gelmemesine dikkat et.Sana şimdiden hayırlı doğumlar diliyorum umarım herşey istediğin gibi olur Serdar bey zaten çok iyi bir doktor o nedenle hiç endişe etme canım.
Özlemcim nerde olacak sezeryenin dediğin gibi benim bünye biraz farklı ben genel anestesi de bile uyanmıştım, yani sen rahat ol benden kaynaklanıyo sanırım.Epidural diğer bir faydası da bilincin açık olduğu için sütün daha çabuk geliyo ve bebeğin ilk yarım saat içinde emmeye başlıyor.Ayrıca iç çamaşırını biraz büyük alman lazım çünkü dikişlerin 2.gün tamamen açıkta kalıyor o yüzden lastik kısmının dikişlerinin üzerine gelmemesine dikkat et.Sana şimdiden hayırlı doğumlar diliyorum umarım herşey istediğin gibi olur Serdar bey zaten çok iyi bir doktor o nedenle hiç endişe etme canım.
benim sezaryen akay hastanesinde olucak arzucum. bizim işyerinde özel sağlık sigortası yaptılar bana doğumu karşılıyo ben de kırk yılda bir bişeyden faydalanmış olucam:) süt olayı süper bir de bebişin doğduğu an ağlamasını duymak.. çamaşır aldım hem de dediğin gibi kocaman bel üstü, hatta eşim dalga geçti benimle bunlarla yazın dut toplarız ağaç altına gerip falan diye hahaha :) ne hallerdeyiz yaa. Arzu sana bişey daha sorcam kaç hafta+gün'ken doğdu senin bebişin? ben bu pazar aldırırsam eğer 38+4 olucak. merak ediyorum erken mi diye. bu arada güzel dileklerin için de çok teşekkür ederim.
benim sezaryen akay hastanesinde olucak arzucum. bizim işyerinde özel sağlık sigortası yaptılar bana doğumu karşılıyo ben de kırk yılda bir bişeyden faydalanmış olucam:) süt olayı süper bir de bebişin doğduğu an ağlamasını duymak.. çamaşır aldım hem de dediğin gibi kocaman bel üstü, hatta eşim dalga geçti benimle bunlarla yazın dut toplarız ağaç altına gerip falan diye hahaha :) ne hallerdeyiz yaa. Arzu sana bişey daha sorcam kaç hafta+gün'ken doğdu senin bebişin? ben bu pazar aldırırsam eğer 38+4 olucak. merak ediyorum erken mi diye. bu arada güzel dileklerin için de çok teşekkür ederim.
ıyi yapmışsın hayatım benim yanıma aldığım iç çamaşırları pek uygun değildi çok zorluk çektim gecede heryer kapalı olduğu için yenisini de alamadık.Benimki de 38+4 olmuştu erken değil bence diğer türlü mormal doğum olursa gecenin bir yaraısı sancın tutarsa boşu boşuna sancı çekersin allah korusun tabii.Yalnız özel hastanelerde doğum sonrası yani bebeğin için yapılacak uygulamalar topuk kanı filan bunları ordamı yaptıracaksın hepsini detaylı olarak hastane ile görüşmen gerek.Birde sana önemli bişey daha söylicem Hastaneler bebekten topuk kanı alıyorlar 2.gün 1 hafta sonra tekrar topuk kanı alıyorlar aslında bebek doğduktan 1 hafta sonra alınması gerekiyormuş anne sütü ile beslendikten sonra bebeğin zeka vs.testleri için malesef bazı sorumsuz aileler hastaneden çıkınca bebeğim sağlıklı hiçbişeyi yok diye topuk testini yaptırmıyorlar.Hastanede bunu garantiye almak için aslında 1 hafta sonra yapılacak testi 2. gün yapıyorlar gereksiz yere çocuğun topuğunu 2 kez deliyorlar.Yani bunu hemşirenin birinden öğrendim ben sen iyice araştır işin aslı neymiş öğren canım.
bende var nar bir tane olmazsa yollayım size dolapta duruyor
oğlum da çok gaz sorunu yaşadığım için bunu yapmaya karar verdim ve de yaptım.
çok şükür Rabbim e mucize gibi
kızım emerken çıkartıyor gazını ya da meme değiştirirken
tavsiye ediyorum kızlarrr
benden duyan arkadaşımda yaptı aynısını ve sonuç onda da aynı:lepi:
yapıp yapmamak sizin isteğinize kalmış ama gerçekten işe yarıyorzemuszemus