- Konu Sahibi _eczaneci_
-
neden inanamadın arkadaşım anlamadım? bitkilerle birçok hastalık tedavi edilebilirken nar suyu neden gazı önlemesin? ne kaybedilir ki?bende bu devirde bunlara inananlara inanamadım....bebekler deneme tahtasımıki her duyduyğumuz batıl inancı onlar üzerinde uygulayalım?bebeğinizin doktoruna sorun bakalım size ne diyecek?bırakın böyle şeyleri arkadaşlar hangi devirde yaşıyoruz.. kocakarı inanışları bunlar...ilimden, fenden kopmayın...doktor ne derse onu yapın..bazı bebekler gazlı olur bunun birçok nedeni olabilir..bebeği doğunca kokmasın diye tuzlayanlar,gözleri güzel olsun diye sürme çekenler,daha niceleri...doktorlar böyle şeylere nasıl gülüyorlar biliyorsunuz...
kızlar benim allah nasip ederse doğumum yarın nar aldım suyunu sıkıp getircekler annemler denicem yani sonunucunu sizlerle paylaşırım inş...
kızlar benim allah nasip ederse doğumum yarın nar aldım suyunu sıkıp getircekler annemler denicem yani sonunucunu sizlerle paylaşırım inş...
bende bu devirde bunlara inananlara inanamadım....bebekler deneme tahtasımıki her duyduyğumuz batıl inancı onlar üzerinde uygulayalım?bebeğinizin doktoruna sorun bakalım size ne diyecek?bırakın böyle şeyleri arkadaşlar hangi devirde yaşıyoruz.. kocakarı inanışları bunlar...ilimden, fenden kopmayın...doktor ne derse onu yapın..bazı bebekler gazlı olur bunun birçok nedeni olabilir..bebeği doğunca kokmasın diye tuzlayanlar,gözleri güzel olsun diye sürme çekenler,daha niceleri...doktorlar böyle şeylere nasıl gülüyorlar biliyorsunuz...
ya arkadaşlar bnm de doguma 1 hafta var ne yapsam denesemmi? figenmus bişi yazmamış işe yaramadımı acaba?
bizde emmeden önce çok az zemzem ve damagına hurma tattırılır. hepsini birden nasıl vercem ben boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?