Doğuma Hazırlık Bebeğinizde gaz sorunu olmasın istiyorsanız,doğar doğmaz bunu yapın!!!

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
ben denicemm 21 günüm kaldı sonucu yazarım :)

yazarsan cok sevınırım..urda denıycem yazıcam dıyenlerın çogu deneyımını yazmamıs...
1 kısı yazmıs sadee..dıgerlerı unutmus topıgı...a.s.

Ben de denıcem ama dogar dogmaz yapmasak olmuyomu.Bunu yaparsam bırsuru tepkı yagabılır ev ahalısınden :)

Kızlar,ben haziranda doğum yaptım,bu yöntemi bende denedim,ama ne yazık kı hıc bı faydası olmadı,oğlum baya bı sure gaz sancısı cekti.

arkadaşlar bebeğim 1 aylık ben doğar doğmaz daha emmeden nar suyu içirdim lakin bebeğimde 15 günlükken gaz sancıları başladı.yani işe yaramadı zaten bebeklerde ga sancısı 15 günlükken başlar yani bende bir umut denedim hemde evimizdeki hakiki nar suyundan içirdim nafile.her gün bir kaşık nar ye dediler sütünden bebeğine geer bebeğin gaz sancısı geçirmez dediler bakalım onuda deneyeceğim:)

merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım. 22+5 günlük hamileyim. bu nar işi çok yattı aklıma işe yarıyorsa süper ama zararı olur mu diye soracağım doktoruma yinede. bebişim erkek ve erkek çocuklarının çok gazı olur diyorlar denemekte fayda var gibi...

o tepkiler simdiden geldi bile bana uff

yakın zamanda bu olayı deneyen ve sonuç alan kimse yokmu kızlar ya ??? birileri bizi aydınlatsa diyorum...
ben 8 nısanda dogurdum 10 nısanda verdım hıc kucagıma alıp gazını cıkarmaya ugrasmadım
sımdı ek gıdaya gectık yıne kendı cıkarıyor gazını

evdekılere söylemek zorunda degılsın habersız yapabılırsın 24 saat nöbetmı tutuyolar basında

dr kesınlıkle onaylamaz 3 uncu c ocugum bu benım ve herkese sıddetle tavsıye edıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…