Doğuma Hazırlık Bebeğinizde gaz sorunu olmasın istiyorsanız,doğar doğmaz bunu yapın!!!

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
bebegım 14 aylık olacak neredeyse
bende ılk burada okudum denedım ve hıc bebegımın gazını cıkarmak ıcın ugrasmadım sızde tereddut etmeden deneyın derım hep kendı cıkardı gazını

kizlar temmuza kadar nasil saklayabilirim bunu
dun tesadufen karsima cikti hemencecik aldim
mutlaka denemek istiyorum ama nasil saklayacagim hakkinda hic bi fikrim yok:26:

bnm de aralıkta doğumum o zaman olur demi nar kızlar bende deneyeceğim ya. bu kadar insan yapmış tesadüf olamazz ya. annemleri tembihleyeceğimm artıkk ben olmasamda yapsınlar

bnm de aralıkta doğumum o zaman olur demi nar kızlar bende deneyeceğim ya. bu kadar insan yapmış tesadüf olamazz ya. annemleri tembihleyeceğimm artıkk ben olmasamda yapsınlar

benimde kısmet olursa inşallah ekim başı gibi doğumum bende denicem yazılanların hepsini okudum tek tek umarım bir faydası olur bu kadar kişi uygulamış sonuç iyi 1-2 damladanda bişey olmaz fikrimm

kızlar ben maalesef bu olayı sonradan duyduğum için 45 günlükken 2 çay kaşığı verdim o bile iyi geldi gazman kızıma :)

ben bu nar olayını farklı forumlardA da okudum,deneyenler işe yaradığını söylüyorlar,maden suyu da işe yarıyormuş ama gazını alıp içirmek gerekiyormuş bebeğe,yani şişeyi açar açmaz değil de şişeyi açıp belki 20-30 dk bekletince normal su gibi oluyor ya,öyle içirdik diyenler vardı,ayrıca bana mantıklı da geldi,küçücük bebeklere en ufak hastalıkta antibiyotik dayıyo doktorlar,kutu kutu ilaç veriyorlar sesimiz çıkmıyo,asıl zararı olan ilaçlar bence,2 damla nar suyu için kıyamet koparmaya gerek yok,insan mecbur kalınca o küçücük bebeğe antibiyotik bile içirmek zorunda kalıyor,dünya üzerinde yan etkisi olmayan hiç bir ilaç yok ama faydası olan meyve çok.Ben de 4.5 aylık hamileyim,bir süredir farklı topiklerde bu nar olayını okuyorum,aklıma yattı.sonuçta 1 ya da 2 damla yutuyor nar suyundan,1 bardak içmiyor.Ayrıca bebek mamalarında bile NBŞ (nişasta bazlı şeker) var ,kanserojen etkileri var diye haberler yapılırken,yapay bebek maması mı 1 damla nar suyu mu zararlı tartışılır...

Merhabalar, konu benim de aklıma yattı inşallah bende yapıcam ayrıca başka bi topicte okumuştum doğuma 2 ay kala hergün nar yenirse bebekte gaz sorunu olmazmış. Bunu deneyen hamile biri yazmış ve sonuçtan memnunmuş aklınızda bulunsun doğuma 2 ay kala düzenli nar yiyin.

merhaba kızlar bende 2009 ekim annesiyim ve allah izin verirse 2.bebeğimide 15 gün sonra doğuracam sizi hayal kırıklığına uğratmak istemem ama ben de burda nar suyunu duydum ve hemşirelerden gizli gizli verdim sonuç çocuğum kolik oldu yani narın hiç bir faydasını görmedim şimdi zemzem suyu ve hurma götürecem insan duyunca gerçekten umutlanıyor ama faydasını da göremeyincede üzülüyo.

Kizlar bu nar konusu hakkindaki son yorumum hamileyken yazilmisti. Simdi oglum 1,5 yasinda. Nar suyunu tabii ki denedim. Aklima yatan seyleri mutlaka denerim.
Sonuc ise yaradi. Dogar dogmaz sutten once 2 nar tanesinin suyunu bebisime verdim. Sorunsuz, sessiz sakin bir bebekligi oldu. Tabi nardanmi yoksa genlerdenmi bilmem :)))
Ama dogal olan bir meyve, denemekten bisey cikmaz. Bence ise yariyor, denemis biri olarak diyorum.

selamlar ben oğluma hamileydim bu sayfayı okumuştum ama korktum
bebeğime bişey olur nar ağır gelir gaz sorunundan kurtulayım derken başka bir sorun yaşarız diye tedirgin oldum
oğlumun 7 ay gaz sorunu vardı çok zor atlattık denemediğim kullanmadığım bişey kalmadı...
şimdi oğlum 2 yaşında şuan yine hamileyim
hemde ikiz şimdi gözümde büyüyen tek şey acaba bunlarda da gaz sorunu olurmu olursa napacam ben iki çocukla diyorum
kısmetse mayısta doğum yapacam şimdiden narı temizleyip dondurucuya atmayı düşünüyorum
kımset olursa sağlıklı bir doğum yapar kavuşursam bebeklerime ben bu narı işini yapacam
deneyecem

bende nisanda doğum yapacağım kısmetse, narın yeni doğmuş bi bebeğe verilmesinin belki yan etkileri olabilir ama sonuçta doğal bi meyve ilaçlarda doğal şeylerden yapılmıyormu sonuçta. allahın yarattığı bir şeyden 2 damla vermenin zararı olacağını sanmıyorum bu yüzden deneyeceğim ama eşimin sıcak bakacağını sanmıyorum, en iyisi annemi ikna edeyim

Biz GoldenGoat diye mamayla çözdük. İstersen facebookta kullanıcı yorumları var. Kesin çözüm diyebilirim. İstersen direk telefon et her soruyu yanıtlıyorlar. Ya da mail at. Sana deneme maması gönderebilirler:)

ılk cocugumda duymustum ama vermedım cok gazlıydı şimdi ıkıncıye hamıleyım deneyecem buay sonunda subat basında dogumum bakalım deneyecem

ben de mayıs annesi olacağım inşallah ve ben de deneyeceğim.kararımı verdim!şimdiden 2 tane nar koyacağım dolaba 1ini ayıklayıp diğerini tüm şekilde:)tedbir olsun diye:)2damla birşeyden zarar çıkacağını sanmıyorum kızlar.oğlumun gaz problemi yaşamasını istemiyorum.gazlı bebek olursa içimde kalacağına en azındannarı yapıp olmasada yaptım olmadı derim:)

narın hamileler de düşük yapıcı riski var ödem söktürücü grbuna girdiği için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…