Bebek Beslenmesi bebeginize kaç gunlukken emzik verdiniz???

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
eldivenden emzik mi yapmışlar. Bİ beş on lira verip emzik almak çok mu zor :KK43: neyse geçmiş olsun:) bebisinle nice mutlu senelere:)
hemşireler öyle şey pek yapmaz belki de geç vakitti ondandır. biz onu bile emdiğini görünce sevindik. bu iyileşeceğini gösteriyordu. sağolun

ben 20. günlük falan verdim. şimdi hastayız. hep istiyor ama normalde uykusu yokken almıyor. görürse ister ama görmeyince aklına gelmiyor. ilk 9 ay onu aşırı yapardı ama hasta olmadan 10-15 gün öncesinde azaltmıştı ama şimdi yine kullanıyor uyumazken. uyurken devam

Merhaba arkadaşlar
benim 12 günlük bebeğim var. Iki gündür yeni bişey çıkardı. Göğsümde uyuyor yatağına yatirinca gözler fildir fildir.doymuyor dedim emziriyorum bu sefer fazlasını geri cikariyor. Doysa bunu yapmaz sanirim. Beni emzik gibi kullanmak istiyor sanırım. BU durum da beni cik yoruyor. Rahatlığı düşünmüyorum ama onunla iyi ilgilenebilmem için benim de dinç olmam lazım. Intenetten araştırdım kimisi emzik vrrin kimisi vermeyin diyor. Bu benim ilk bebeğim. Tecrübeli annelerden yardım istiyorum. ..
canım ben gazlı olduğu için verdim çünkü 5 saat uyumayıp emzikte 10 saniyede giden oğlumdan bahsediyorum. o emziği çekerken ir gazını çıkarttı anlayamadım bende. sonrası rahat uyudu. şuanda emiyor emzik. ben 20 günlük falanken verdim. emziği aldı 3-4 dakika sonra birazda sırtına vurmayla gazı ıktı ama 5 saaat ne uğraştırdı bizi. ağlamaktan helak oldu, bir ara nefesi kesildi. o derece.

canım ben gazlı olduğu için verdim çünkü 5 saat uyumayıp emzikte 10 saniyede giden oğlumdan bahsediyorum. o emziği çekerken ir gazını çıkarttı anlayamadım bende. sonrası rahat uyudu. şuanda emiyor emzik. ben 20 günlük falanken verdim. emziği aldı 3-4 dakika sonra birazda sırtına vurmayla gazı ıktı ama 5 saaat ne uğraştırdı bizi. ağlamaktan helak oldu, bir ara nefesi kesildi. o derece.
Oyy kuzum benim.. benim prensesin çok şükür gaz sorunu olmadı:nazar:Ben beni emzik niyetine kullanıyordu i yüzden verdim.bir de elini emmeye başladı. Ebe de sen emzik vermezsen o emecek birşey bulur ver dedi verdim.simdi emziksiz uyumuyor dalinca da kendi atıyor.

Oyy kuzum benim.. benim prensesin çok şükür gaz sorunu olmadı:nazar:Ben beni emzik niyetine kullanıyordu i yüzden verdim.bir de elini emmeye başladı. Ebe de sen emzik vermezsen o emecek birşey bulur ver dedi verdim.simdi emziksiz uyumuyor dalinca da kendi atıyor.
ay içim parçalanıyordu o ağlarken. allahtan 30 günlükken geçti. im oğlumda kendisi atmaz ama düşürür. oda nadiren.

hamıleyım.ılk aylar için damaksız avent aldım kullanmasında bı sakınca gormuyorum ben vermeyı dusunuyorum.

Bebegim kirk gunluk benim de.İlk dogdugunda kuvezde kaldi uc gun ve o esnada sutum gelmedigi icin hemsireler mama verdi biberona alistigi icin sonrasinda emzirmekte cok zorlandik ama sonunda biberonu unutturduk cok sukur.Tekrar emmeyi birakir belki diye emzik hic vermedim annem cok israr ediyordu alistir ilerde zor olur diye ama ben yine vermedim hatta annem benden gizli verir diye saklamistm emzigi.:)Simdi oglum beni emzik niyetine kullaniyor.Aksam 8 de uyaniyor ve 12 ye kadar uyumuyor.Surekli emecek uyuyana kadar.Gecen aksam cok uykum geldi zorlandim baya emzik verdim zorda olsa aldi ama sonra kendimi kotu hissettim emzigi aldim agzindan yine kucagimda eme eme uyuduk. :)

Back
X