Bebek Beslenmesi bebeginize kahvaltida ne yediriyorsunuz

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

nemokup

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2014
66
34
Mrb sevgili anneler benim bebeğim 6,5 aylik kahvaltida tusuz peynir ve yumurta sarisindan başka birşey vermiyorum aslinda bulamiyorum diyeyim cunku püreseklinde hherşeyi birbirine karistirip vermek istemiyorum ayri ayri vermek istiyorum internette ne kadar tarif bulduysam hepsi bulamaç kahvaltilar bugün evde kendim şekersiz bebe biskuvisi yaptim Ihlamurlarla islattim üzerine pekmez döktüm yani yine istemediğimiz karisik birşey olduzaten de yyemedi yani neler vereyim bilemedim bir yardimci olun anneler :KK43:

canim kucukken biraz oyle oluyor. bende kizima guymak krep, sebzeli borek tarzi veriyordum. pekmezli ekmek tost falan. O yasta zeytin peynir domates yemiyorlar niyeyse ama 1 yastan sonra masallah yetiskin gibi kahvalti yapmaya basladi.

Bazen kahvaltida gunkuru kaysi ekmek cay falan veriyordum. Sonrasinda biraz meyve veriyordum. Tereyagli fistik ezmeli ekmek.

canım benim oğlum diş çıkaramadığı için katı yemiyor bende senin gibi bulamaç vermek istemiyorum herşeyi karıştırp .o yüzden mama veriyorum güzel kahvaltı mamaları var oğlumda çok severek yiyor yumurta eksiğinide başka gıdalarla takviye ediyorum bal ve cevizini meysenine katıyorum mercimek çorbasını ihmal etmiyorum mutlaka evde yapılmış yoğurt yediriyorum böylece kahvaltıda eksik kalanları diğer öğünlerle tamamlıyorum çok şükür gayette sağlıklıyız 2 yaşına kadarda bu şekilde devam edicem muhtemelen 2 yaşında katı yiycek çünkü:KK200:

X