- 9 Nisan 2014
- 3.255
- 4.825
- 198
- Konu Sahibi rrrapunzelll
-
aile dışından kimsenin öpmesine asla izin verme gerekirse kır kimse senin çocuğunun sağlığından daha önemli değil onları kıramıyorsun diye çocuğun hastalandığında ne olacak?3 aylık bebeğim var halasını babanesini vs ailemizi geçtim öpmek istiyorlar bişey denmiyor küçük öpücükler oluyor yeni doğduğunda öpmedilerde şimdi toparladıkça başladılar neyse derdim o değilde dış kapının dış mandalı insanların çocuğu çap cup öpmesine sinir oluyorum okula büyük kızımı götürürken arkadaş pat yüzünü açıp bişey deneme fırsat bile kalmadan çap öpüyor veya annenimin bi komşusu var çok iyi tatlı bi kadın bebeğime deli divane oluyor seviyor falan ama cap cup öpe öpe öle kibar öpmede değil hani ben bişey diyemiyorum demek istiyorum ama diyemiyorumya cildinin hassaslığı bi tarafa kış ayı hastalıktan korkuyorum daha küçük bu insanları kırmadan nasıl söyleyebilirim yada ne diyebilirim öpmemeleri için ben başkasının bebeğini sevmeye çekinirken bazı insanların bu kadar rahat olmasına sasırıyorum daha eşim öyle öpmedi çap cup küçük olduğu için siz böyle durumlarda ne yapıyorsunuz nasıl tepki veriyorsunuz bebeğinizi öpenlere
Bebekler genelde öpülmeyi pek sevmiyorlar istemiyorlar ama gelde anlat anlatabilirsen milleteYengem biz öpmüyoruz siz de öpmeyin diyor mesela. Ellerine dokunun sevmek istiyosaniz diyor.
Benim bebegim de yüzüne biri yaklasinca daraliyodu, biz de sevmiyo dokunulmayi diyoduk, gercektende bebek mebek ama elledinmi kiziyodu:)
valla aynen oyle benim esimde sehir disina cikar isi geregi ben cekicem sonucta hastaligida sagligida cocugumun insanlar ikinci planda kalmalibenim birde 16 aylık oğlum var ve aynen eve gelene el yıkatıyorumbaşta kırılanlar oldu ama alıştılar. Dışardan eve gelince kendi oğlumun bile ellerini sabunla yıkarım. Biz tedbiri alalım da hasta olacaksa oluyorlar zaten..Benim işim daha zor hemde hamileyim, eşim uzakta valla bakanımızda olmaz kusura bakmayın diyrum
kendini bu kadar harap edecek ne var? söyle o zaman açıkça. yazdıklarını okurken ben üzüldüm yaşadığın duruma. bence bu kadar dert ediyorsan kendini milletin zevki için üzme bu kadar.İnanın sakındığımdan değil aslında ama hastalık heryerde birinden grip kapsa ilaçda kullanamıyorum yazık değilmi hasta olunca daha küçücük korkum hastalık birde bilemiyoruz ki kimin ne hastalığı var neyi var
Valla ben bakmıyorum bile.Vallahi bu yazanları okudukça Bebek sevmeye korkar oldum.
yanlis hatirlamiyosam gecen gun haberlerde ucuk yuzunden bir cocuk oldu diye hatirliyorumsakınan göze çöp batar süzünü çocuk büyütürken anladım çocuğun bağışıklığı kuvvetlenir dudağında uçuk olmadıktan sonra bir şey olmaz
yanlis hatirlamiyosam gecen gun haberlerde ucuk yuzunden bir cocuk oldu diye hatirliyorum
Bmm bebegmde 4 aylik olucak bu hafta sonu. Birak opmeyi kesinlikle evime gelmeyn diyorm mikrop getirirsiniz.nisan ayinda beklerm:) senin cocugundan daha onemli kimse olamaz cnm bu hayatta. Bn mevlut yaptim kisenin kucagina vermedm ana kucagina oturttum kmsede elleyemedi zaten :) opecek olan hani ani bir hareketle optu dielim emin ol bir daha opemez3 aylık bebeğim var halasını babanesini vs ailemizi geçtim öpmek istiyorlar bişey denmiyor küçük öpücükler oluyor yeni doğduğunda öpmedilerde şimdi toparladıkça başladılar neyse derdim o değilde dış kapının dış mandalı insanların çocuğu çap cup öpmesine sinir oluyorum okula büyük kızımı götürürken arkadaş pat yüzünü açıp bişey deneme fırsat bile kalmadan çap öpüyor veya annenimin bi komşusu var çok iyi tatlı bi kadın bebeğime deli divane oluyor seviyor falan ama cap cup öpe öpe öle kibar öpmede değil hani ben bişey diyemiyorum demek istiyorum ama diyemiyorumya cildinin hassaslığı bi tarafa kış ayı hastalıktan korkuyorum daha küçük bu insanları kırmadan nasıl söyleyebilirim yada ne diyebilirim öpmemeleri için ben başkasının bebeğini sevmeye çekinirken bazı insanların bu kadar rahat olmasına sasırıyorum daha eşim öyle öpmedi çap cup küçük olduğu için siz böyle durumlarda ne yapıyorsunuz nasıl tepki veriyorsunuz bebeğinizi öpenlere
eskiden bende sizin gibi dusunuyordum o haberi gorunce hele bazi seyleri duyunca insan korkuyor yanievet doğru o haber yazdığımı iyi okumanızı salık veririm
esin ne yapti bu durumdaseninki gene üç aylık olmuş.ben doğum yaptığımın ertesi günü gecenin onikisinde kimse bana sormadan hiç tanımadığım insanlar çağrılmış eve.ameliyatlı uzanıyordum öyle bir kapı açıldı üç tane hiç tanımadığım kız kahkahalarla içeri doluştu.bebeği filan almak öpmek istediler bende izin vermedim daha dün doğdu diye.amannn bir kıyamet evde.eşimin ailesi demediğini bırakmadı.çok mahçup olmuşlar benim söylediğim şeyden.bebeği kucağımdan kapıp sen anne olmaya layık değilsin deyip kovmalar bağırışlar çağırışlar .kabus gibiydi inan.millet izinsizce öpsün diye dokuz ay karnımızda taşıyıp onca zorlukla doğuruyoruz sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?