Bebeğinizi capcup öpenlere tepki verebiliyor musunuz?Banada öğretin :(

O değilde elalemin cocugunu nasil sevesiniz geliyor Ona sasiriyorum.
Evcil hayvanda degilki bu cocuk işte.
Simdiye kadar hicbi bebeyi ne kucagima aldim ne agucuk bucuk oyy yirimm bilmem ne yaptim.
Gereksiz noluyor ki onu yapinca.Bu elin cocugunu öpme sevdalilarini anlayamadim bir turlu konu sahibi sende bu durumdan rahatsiz olmakta cok haklisin ve soylemeye cekinme sert olmadanda gulumseyerek laf arasinda uyar

Buraya çalıştığım yere bi bebek geldi geçen gün. . Allahım nasıl tatlı nasıl şirin birsey...
Neyse ben elinden tuttum öyle sevdim kiyamadim ki öpmeye. .
Neyse bi kadın geldi 55 60 yaşında bebeği agzindan şap şup doye öpmeye başladı. .
Bide ağzından öpüyor ya..
Annesi orada hiç umrunda değil.
En son dayanamadim abla hastalık filan olur ağzından öpmesekmi dedim..
Annesi bişey demiyor sana ne oluyor dedi..
Yani anası da oturmuş çay içiyor bebek umrunda değil ..
Üzüldüm ya.
Kendi bebeğim olunca kimsenin opmesine izin vermicem

1,5 yaşındaki oğlumu geçen gün metroda kadının biri ağzından öptü yaa. Öyle şok oldum ki, birşey diyemedim. Sonra sinirimden kudurdum.

Ben elinin tutulmasına kızıyorum normalde, bu kadının hareketi beni deli etti ilk şoku atlatınca.

hayırrrr ben senı anladımm öpme farklı bişey ama hakkaten cocugun bagsıklıgı zayıfsa hasta oluyo hemen bu tavsıyene uycammm zaten sade gıyımden yanayım

hayırrrr ben senı anladımm öpme farklı bişey ama hakkaten cocugun bagsıklıgı zayıfsa hasta oluyo hemen bu tavsıyene uycammm zaten sade gıyımden yanayım
şu ağzından öpenleri anlamıyorum tuvalet terliği ile ağzına vurabilirsiniz öyle yapanlara allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Çok düşündüğüm bir konu. Yakın çevremde olan bi bayan bebeğin eliini kendi ağzına falan sokuyo sonra o bebek elini ağzına götürüyo. yine aynı kadın ıslak ıslak öpüyo ama bişey denemiyo. bakalım ben o kadınla napıcam :/ Sakınmak değil bu. Kaldı ki sakınadabilirsin. Neler çekiyoruz, nelerle uğraşıyoruz, neler yiyoruz onlar için. Sonra griplinin biri gelip öpüp senin 3 5 geceni uykusuz, çocuğunun da hasta olmasını sağlasın diye değil. Offf zor ama bilemiyorum.

sadece oha demek istiyorum. o nasıl bişey ya. aaaaa yolmalık kadın daha neler.
çocuğun bünyesine mikrop da lazım diyolar ama mikrobu insandan almasına gerek yok. doğadan da alabilir.

şu ağzından öpenleri anlamıyorum tuvalet terliği ile ağzına vurabilirsiniz öyle yapanlara allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
aminnnnn ınsallahhh bzım 5 yıllık bır macera sonucunda kavustugumuz bebegımız ben bunu babasına bıle vermeyebılırm

aynen kuzenimin çocuğuna öyle demiş dr hiç mi çoçuğu sokağa falan çıkarmıyorsun azıcık dış dünyaya alışması lazım ağzından öpülmedikçe ben bir şey demem ama bundan sonra dikkat edicem demekki istemeyen çok.
yeni doğmuş çocuğa hepatit b aşısı vuruluyor oda mikrop.

mesela ben hiç hep b aşısı vurulmadım ama dayım hep b geçirdi ve beni öperdi bu yüzden aşılı gibiymişim korumam var yani bunuda evlenirken yapılan testlerde ögrendim :)

ben sana cevap vermişim hatlar karıştı tekrar yazmışım :)

Son düzenleme:
Vallahi ben bırakın opmeyi ,döverek severim poposuna vururum poposunu dislerim,yüzünü bastırarak öperim. Tabi 9 ayliktan sonra.Bu benim yapim böyle sevdim hep 3 yigenimi de. Kimse de bişey demedi. Benim de allah nasip ederse çocuğum olacak ben de bişey demem. Hatta eşim diyor sen çocuğu oldurursun senden korumam lazım der. Çocuk bu sevilecek. İnciler dökülmez. Zaten çocuk seviliyor mu dovuluyor mu hissediyor.

aminnnnn ınsallahhh bzım 5 yıllık bır macera sonucunda kavustugumuz bebegımız ben bunu babasına bıle vermeyebılırm
ay Kıyamam yeni doğduğunda misafir kabul etme önce bi bebege alış sadece yakının olsun yanında annen mesela o yoksa bi başkası ama sadece bi kişi yeterli. bol bol kucağında tut kucağa alışmasın diyenlere inanma yeni doğmuş bebek annesinin kokusu ile güvende hissediyor kendini ben tülbent takardım ve o taktığım tülbeti bebeğimin yüzüne doğru sererdim benim kokumu alırdı ve çok kolay uyurdu bir buçuk yıl böyle uyuttum

şu an burdakiler senden nefret etti ahaha valla bende öyleydim kendi çocuğuma koşarak uzaklaş birazdan topa tutarlar seni

En güzelini yapıyorsunuz yok tanımadıgım sokakta otobüste hayır derim öptürmem tanıdıklarına diyebilsem birde hani sanki iyiji bi çocuğun var diye bakacaklar kırılacaklar gibi geliyor

Baksınlar kırılsınlar ne olur ki

Bu arada ben de öyle öpülmekten vs hoşlanmam hoş geldin öp yarım saat sonra kalk öp ertesi gün yolda karşılaş aynısı ayy ne gereksiz

valla arkadasim ben daha dogmadan yolunu yaptim esim sap sup opulmesinden rahatsiz olur anlasamiyoruz falan filan dedim.dogdu herkes kibarca aevdi 3 aylikken opulmeye basladi ama ne opulme sanki buyuk adam opuyolar yara oldu enfeksiyon kapti sonra hepsini hasladim openlerin.arkadasim var iki cocugu var cocuklari sevmiyolar dovuyolar resmen benim karsi oldugumu biliyo inadina oglumu oyle sevmeye basladive kolunu isirmis dis izlerini gordum ve suan oglum onu gorunce aglar neymis aliscakmis cocuk neye aliscak kardesim dayagami isirilmayami cocugun agzina pat pat vuruyolar yanaklarini sıkıstiriyorlar hadi yuz kaslarina bisey olsa ben karsiyim bebeklere kibar davRanmak gerek

Ay nefret ediyorum boyle cocuk sevenlerden. Yamyam gibiler. Kendi cocugunuza tamam yapabilirsiniz ama baskasinin cocuguna bunlari yapmak cok ayip. Sahsen ben olsam cok kotu azarlardim.

geçmiş olsun ne diyim dr mu dedi öpüldüğü için olduğunu belki başka şeyden kapmıştır
evet dr dedi resmen yara oldu pul pul dokuldu yanaklari yavrumun herkes biz gibi temiz olmuyo ki goruyorum ben yemek yiyorlar ellerini agizlarini yikamiyorlar disardan geliyorlar ellerini yikamiyorlar daha 3 aylik eti ne budu ne sonra yagli yagli opuyolar tahris oluyo

Yaz olsaydı ses etmeyin derdim ama şu kış günlerinde asla öptürmüyorum bebeğimi...Kendim bile kimseyle öpüşmüyorum. Bazı şeyleri açık açık söylemezseniz malesef insanlar anlayışsız griplide olsa öpüyorlar ve ceremesini anneler çekiyor. Hiç bişey bebeğinden önemli değil kışın öpmeyin de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…