- 10 Ekim 2014
- 32.982
- 148.656
- 798
- Konu Sahibi rrrapunzelll
-
hayırrrr ben senı anladımm öpme farklı bişey ama hakkaten cocugun bagsıklıgı zayıfsa hasta oluyo hemen bu tavsıyene uycammm zaten sade gıyımden yanayımtamam canım öpmeyiz senin bebeşini burdan öperiz
kızın doğduğunda hediye paketi gibi süslemeden giydiirsen öpmezler bu da küçük bi tavsiye olsun bende kız annesiyim. fazla sevimli giydirilence dikkat çekiyo çocuk kısmı nazar degiyo
ay ben böyle yazdım diye herkes beni yolda sağda solda gördüğüm her bebeği öpen birisi sandı ben öpmem çok çok sevimli olmadıkça kendi çocuğumdan sonra en güzeli o geliyor gözüme :)
şu ağzından öpenleri anlamıyorum tuvalet terliği ile ağzına vurabilirsiniz öyle yapanlarahayırrrr ben senı anladımm öpme farklı bişey ama hakkaten cocugun bagsıklıgı zayıfsa hasta oluyo hemen bu tavsıyene uycammm zaten sade gıyımden yanayım
sadece oha demek istiyorum. o nasıl bişey ya. aaaaa yolmalık kadın daha neler.1,5 yaşındaki oğlumu geçen gün metroda kadının biri ağzından öptü yaa. Öyle şok oldum ki, birşey diyemedim. Sonra sinirimden kudurdum.
Ben elinin tutulmasına kızıyorum normalde, bu kadının hareketi beni deli etti ilk şoku atlatınca.
aminnnnn ınsallahhh bzım 5 yıllık bır macera sonucunda kavustugumuz bebegımız ben bunu babasına bıle vermeyebılırmşu ağzından öpenleri anlamıyorum tuvalet terliği ile ağzına vurabilirsiniz öyle yapanlaraallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
aynen kuzenimin çocuğuna öyle demiş dr hiç mi çoçuğu sokağa falan çıkarmıyorsun azıcık dış dünyaya alışması lazım ağzından öpülmedikçe ben bir şey demem ama bundan sonra dikkat edicem demekki istemeyen çok.Benim kuzenim de ne kadar sakınmışsa çocuk o kadar hasta. O kadar titiz ki abartılı. Hatta doktoru bile demiş ki çocuğun vücudunun mikroba da alışması lazım. Ama konu sahibinin bebeği de çok küçük.
bisey olmaz mi .benim oglumu da boyle opup yanaklarini sıkıstirdilar enfeksiyon kapti.sakınan göze çöp batar süzünü çocuk büyütürken anladım çocuğun bağışıklığı kuvvetlenir dudağında uçuk olmadıktan sonra bir şey olmaz
ay Kıyamam yeni doğduğunda misafir kabul etme önce bi bebege alış sadece yakının olsun yanında annen mesela o yoksa bi başkası ama sadece bi kişi yeterli. bol bol kucağında tut kucağa alışmasın diyenlere inanma yeni doğmuş bebek annesinin kokusu ile güvende hissediyor kendini ben tülbent takardım ve o taktığım tülbeti bebeğimin yüzüne doğru sererdim benim kokumu alırdı ve çok kolay uyurdu bir buçuk yıl böyle uyuttumaminnnnn ınsallahhh bzım 5 yıllık bır macera sonucunda kavustugumuz bebegımız ben bunu babasına bıle vermeyebılırm
şu an burdakiler senden nefret etti ahaha valla bende öyleydim kendi çocuğuma koşarak uzaklaş birazdan topa tutarlar seniVallahi ben bırakın opmeyi ,döverek severim poposuna vururum poposunu dislerim,yüzünü bastırarak öperim. Tabi 9 ayliktan sonra.Bu benim yapim böyle sevdim hep 3 yigenimi de. Kimse de bişey demedi. Benim de allah nasip ederse çocuğum olacak ben de bişey demem. Hatta eşim diyor sen çocuğu oldurursun senden korumam lazım der. Çocuk bu sevilecek. İnciler dökülmez. Zaten çocuk seviliyor mu dovuluyor mu hissediyor.
geçmiş olsun ne diyim dr mu dedi öpüldüğü için olduğunu belki başka şeyden kapmıştırbisey olmaz mi .benim oglumu da boyle opup yanaklarini sıkıstirdilar enfeksiyon kapti.
En güzelini yapıyorsunuz yok tanımadıgım sokakta otobüste hayır derim öptürmem tanıdıklarına diyebilsem birde hani sanki iyiji bi çocuğun var diye bakacaklar kırılacaklar gibi geliyor
Ay nefret ediyorum boyle cocuk sevenlerden. Yamyam gibiler. Kendi cocugunuza tamam yapabilirsiniz ama baskasinin cocuguna bunlari yapmak cok ayip. Sahsen ben olsam cok kotu azarlardim.Vallahi ben bırakın opmeyi ,döverek severim poposuna vururum poposunu dislerim,yüzünü bastırarak öperim. Tabi 9 ayliktan sonra.Bu benim yapim böyle sevdim hep 3 yigenimi de. Kimse de bişey demedi. Benim de allah nasip ederse çocuğum olacak ben de bişey demem. Hatta eşim diyor sen çocuğu oldurursun senden korumam lazım der. Çocuk bu sevilecek. İnciler dökülmez. Zaten çocuk seviliyor mu dovuluyor mu hissediyor.
evet dr dedi resmen yara oldu pul pul dokuldu yanaklari yavrumun herkes biz gibi temiz olmuyo ki goruyorum ben yemek yiyorlar ellerini agizlarini yikamiyorlar disardan geliyorlar ellerini yikamiyorlar daha 3 aylik eti ne budu ne sonra yagli yagli opuyolar tahris oluyogeçmiş olsun ne diyim dr mu dedi öpüldüğü için olduğunu belki başka şeyden kapmıştır
3 aylık bebeğim var halasını babanesini vs ailemizi geçtim öpmek istiyorlar bişey denmiyor küçük öpücükler oluyor yeni doğduğunda öpmedilerde şimdi toparladıkça başladılar neyse derdim o değilde dış kapının dış mandalı insanların çocuğu çap cup öpmesine sinir oluyorum okula büyük kızımı götürürken arkadaş pat yüzünü açıp bişey deneme fırsat bile kalmadan çap öpüyor veya annenimin bi komşusu var çok iyi tatlı bi kadın bebeğime deli divane oluyor seviyor falan ama cap cup öpe öpe öle kibar öpmede değil hani ben bişey diyemiyorum demek istiyorum ama diyemiyorumya cildinin hassaslığı bi tarafa kış ayı hastalıktan korkuyorum daha küçük bu insanları kırmadan nasıl söyleyebilirim yada ne diyebilirim öpmemeleri için ben başkasının bebeğini sevmeye çekinirken bazı insanların bu kadar rahat olmasına sasırıyorum daha eşim öyle öpmedi çap cup küçük olduğu için siz böyle durumlarda ne yapıyorsunuz nasıl tepki veriyorsunuz bebeğinizi öpenlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?