- 15 Temmuz 2015
- 2.391
- 4.623
- 83
- 43
- Konu Sahibi rrrapunzelll
-
Ayyyy ne yapayım yigenlerimi hep öyle sevdim şimdi onlarda benimkine yapacaklar hatta yapsinlar ben de yapacağım çünkü :) yabancı değil sonuçtaşu an burdakiler senden nefret etti ahaha valla bende öyleydim kendi çocuğuma koşarak uzaklaş birazdan topa tutarlar seni
evet dr dedi resmen yara oldu pul pul dokuldu yanaklari yavrumun herkes biz gibi temiz olmuyo ki goruyorum ben yemek yiyorlar ellerini agizlarini yikamiyorlar disardan geliyorlar ellerini yikamiyorlar daha 3 aylik eti ne budu ne sonra yagli yagli opuyolar tahris oluyo
aynen oyle ya allah kucagina almayi nasip etsin bebegini izin verme herkese kirilirlarsa kirilsinlar ben gelene kapiyi acar ellerinizi yikayin.derdimBırak onu sigara içip geliyorlar birde o pis kokuyla bebecikleri öpüyorlar...
aynen oyle ya allah kucagina almayi nasip etsin bebegini izin verme herkese kirilirlarsa kirilsinlar ben gelene kapiyi acar ellerinizi yikayin.derdim
Evet haklisiniz... itiraz edebilecek aya geldikten sonra mahremiyet egitimi icin izin almak gerekir cunku o da artik bi birey ve onun istemedigi bir seyi zorla yapamayiz anne baba olarakta izin istememiz en dogrusu... yabancilara da bunu anlatiyorum her opmek isteyene mahremiyet egitimi icin lutfen İZİN ALMADAN COCUKLARI OPMEYIN...
vallahi bende artık sevmem ne kadar çok karşı olan varmış ya
Oğlum bebekken çok tombikti. Bir gün genç bir kadın geldi yanıma doktor için sıra beklerken ve dayanamayacağım çok tatlı sevebilir miyim dedi. 4 yaşlarında bir oğlu da vardı. Sevdiler,güldürdüler gittiler. Bir parça eksilmedi oğlumdan. Burada konu öpmek ama yeri gelmişken döktüm içimi
Tabi ki istememem. Ama bazen bir çocuğa gülümsüyorsunuz,dokunmadan seviyorsunuz anne buz gibi suratınıza bakıyor. Çocuğu sevesi gelmiyor insanın.Izin almis sormus sevebilirmiyim diye. Saygi göstermis ve onayinizi istemis, olmasi gereken bu iste. Anneye danisilmali. Size sormadan bebek arabasinda veya kucaginizdayken sap diye öpsün istemezdiniz.
bayılıyorum böyle bebeklerini sakınmayan insanlara :) valla tuaf oluyorum ay opme ay dokunma ay kucagına alma dedikleri zaman ne kadar sakınırsan okdar dert buluyo bi arkadsım okadar sakındıki valla sevmedim bile cocugunu hic ne kadar sakındıysa cocuk okadar hasta oldu yavrum ikinci cocugunu hic sakınmadı doyasıya sevdik ettik masallah o cocuguda hic hasta olmadı bu kadar kasmamlı bence anne degilim ama insallah birgün olursam valla cevremdekiler istedigi gibi sevebilirlerHerkese öptürdüm
benim olanı seven insanlar benim gözüme hiç batmadı
cafeye gitsem garsonların elinde dolaştı
Bu kadar kasmayın bence
ölmedi gayette yaşıyor bagısıklık sistemi sapa saglam olaraktan
3 aylık bebeğim var halasını babanesini vs ailemizi geçtim öpmek istiyorlar bişey denmiyor küçük öpücükler oluyor yeni doğduğunda öpmedilerde şimdi toparladıkça başladılar neyse derdim o değilde dış kapının dış mandalı insanların çocuğu çap cup öpmesine sinir oluyorum okula büyük kızımı götürürken arkadaş pat yüzünü açıp bişey deneme fırsat bile kalmadan çap öpüyor veya annenimin bi komşusu var çok iyi tatlı bi kadın bebeğime deli divane oluyor seviyor falan ama cap cup öpe öpe öle kibar öpmede değil hani ben bişey diyemiyorum demek istiyorum ama diyemiyorumya cildinin hassaslığı bi tarafa kış ayı hastalıktan korkuyorum daha küçük bu insanları kırmadan nasıl söyleyebilirim yada ne diyebilirim öpmemeleri için ben başkasının bebeğini sevmeye çekinirken bazı insanların bu kadar rahat olmasına sasırıyorum daha eşim öyle öpmedi çap cup küçük olduğu için siz böyle durumlarda ne yapıyorsunuz nasıl tepki veriyorsunuz bebeğinizi öpenlere
3 aylık bebeğim var halasını babanesini vs ailemizi geçtim öpmek istiyorlar bişey denmiyor küçük öpücükler oluyor yeni doğduğunda öpmedilerde şimdi toparladıkça başladılar neyse derdim o değilde dış kapının dış mandalı insanların çocuğu çap cup öpmesine sinir oluyorum okula büyük kızımı götürürken arkadaş pat yüzünü açıp bişey deneme fırsat bile kalmadan çap öpüyor veya annenimin bi komşusu var çok iyi tatlı bi kadın bebeğime deli divane oluyor seviyor falan ama cap cup öpe öpe öle kibar öpmede değil hani ben bişey diyemiyorum demek istiyorum ama diyemiyorumya cildinin hassaslığı bi tarafa kış ayı hastalıktan korkuyorum daha küçük bu insanları kırmadan nasıl söyleyebilirim yada ne diyebilirim öpmemeleri için ben başkasının bebeğini sevmeye çekinirken bazı insanların bu kadar rahat olmasına sasırıyorum daha eşim öyle öpmedi çap cup küçük olduğu için siz böyle durumlarda ne yapıyorsunuz nasıl tepki veriyorsunuz bebeğinizi öpenlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?