Bebeğinizi Emzirmek İçin Uyandırıyor musunuz?

Ben ilk 1 ay geceleri saat kuruyordum 2 saatte bir kalkıp zorla uyandırıp emzirmeye çalışıyordum bebişimde yazık uyku sersemi 2 çekip uyuyordu.şuan 2 aylık artık gece düzene girdi emdiği saat belli.ama bende kızım 20 günlük falanken saati kapatıp yatmısım yazık kuzucumda uyanmamıs emmeye 6 saat aç kalmıstı bende çok üzülmüştüm ama oldu birkere artık saat kurmuyorum.kızım mıkırdanınca hemen uyanıyorum.şükürler olsun düzene girdi umarım huy değiştirmez

Gece 1:00 - 1:30 gibi ben yatmadan hemen önce emziriyorum atını alıyorum sonra uyuyor
4:30 - 5:00 gibi kalkıyor emiyor yine yatıyor
7:30 - 8:00 de bir daha kalkıyor emiyor altını alıyorum yine yatıyor
10:30 -11:00 de kalkıyor emiyor bir daha yatmıyor uzun süre
doktor ilk 1 ay 2-3 saatte bir uyandırıp emzir demişti
şimdi zaten o acıkınca kendi uyanıyor saat koymuyorum.gündüzleride ağladıkça veriyorum.2-3 saatte bir falan emiyorrr.

Amma uzun yazmışım kusura bakmayın kızlar

Benimde aynı problemim var, 3 saatte bir uyandırın diyor doktorum, ama ben uyandırdığımda, bir daha uyuması gazı mazı derken 1,5 saati buluyor tam uykuya dalıyor bu sefer mama saati geldi diye ben gene uyandırmak durumunda kalıyorum yani 1 saat anca uyuyor, çok huysuzlanıyor böyle olunca, uykusunu alamıyor, ama kan şekeri düşer diye 3,5 saati geçirmiyorum.Kısır döngü gibi bişey bu onun için, uykusunu almadan uyandıran bir annesi var.Napıcağımı şaşırdım, bazen bırakayım uyanacakmı diyorum arada uyanıyor ama bazen 4,5 saat ellemesem uyuyacak çocuk.Arada kaldım,millet elleme uyusun diyor ama doktorlar uyandıracaksınız diyor:bbo:.
Merhaba sevgili bride. Çok eskide kalmıştır problemin ama sonuç olarak hangi yolu denedin ve işe yaradı?

Back