• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğinizi En Çok Oyalayan En Sevdiği Oyuncak?Bir Tavsiyeniz Var mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi estel
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya aslında bende almak istiyorum kızıma oyuncak ama seçemiyorum içler,nden aktivite masası mı,yaramaz toplar mı off ne alsam yaaa

Aktivite masası daha kapsamlı birşey , içinde birçok oyuncağın pek çok özelliği var , mesela kuzenim batuya fisher price türkçe konuşan civciv almış , vak vaklaması hariç müzikleri konuşması bile aktivite masası içinde var , bence yaramaz toplardan daha fazla fonksiyonu olan bir oyuncak

cnm ben yukarı yazmıştım ama görmemişin sanırım çağanın var ve bayılıyo.en çok onunla oynuyo bu aralar.topları yakalayıp kendisi atıyo yerine bide onunla birlikte şarkı söylüyo kendi kendine.geçen gece pili bitti çalışmıyo diye çok ağladı önce oyuncağı sakladık susuturamayınca babası gidip pil aldı.biz çok sevdik.

damadım beğendiyse bizde beğeniriz o zaman..1 sorum daha var kaça aldınız canım..nette baktım en düşük 55 tl.

Aktivite masası daha kapsamlı birşey , içinde birçok oyuncağın pek çok özelliği var , mesela kuzenim batuya fisher price türkçe konuşan civciv almış , vak vaklaması hariç müzikleri konuşması bile aktivite masası içinde var , bence yaramaz toplardan daha fazla fonksiyonu olan bir oyuncak
bende andinama katılıyorum lavinya..gerçekten aktivite masası çok faydalı..eylülde severek oynuyor..benim yaramaz topları almak istememdeki, sebeb topları alıp içine atıyo..el becerisini geliştirsin diye..içine şekkiller atılan küplerimiz var ama daha onları beceremiyo..bende şöyle eğlenceli bişi olsun istedim..

ya aktivite masası 70 tl gibi bişey diyo daha pahalı değil miydi yaaa?

Yaramaz Toplar bize de doğum günü hediyesi olarak geldi. ılk defa dün akşam pilini alıp da çalıştırdık. Bengisu'nun bayağı ilgisini çekti, özellikle toplar havada uçuşurken heyecandan napıcağını şaşıdı. Bence güzel bir oyuncak tavsiye ederim.
Bu arada aktivite masasını biz de almayı düşünmüştük bir ara. Yalnız kullanılan ses ve şarkılar Eğitici Köpek ile aynı olunca vazgeçmiştik. Eğitici Köpek'ten artık o kadının sesine pek tahammülümüz kalmadı da :)

Yaramaz Toplar bize de doğum günü hediyesi olarak geldi. İlk defa dün akşam pilini alıp da çalıştırdık. Bengisu'nun bayağı ilgisini çekti, özellikle toplar havada uçuşurken heyecandan napıcağını şaşıdı. Bence güzel bir oyuncak tavsiye ederim.
Bu arada aktivite masasını biz de almayı düşünmüştük bir ara. Yalnız kullanılan ses ve şarkılar Eğitici Köpek ile aynı olunca vazgeçmiştik. Eğitici Köpek'ten artık o kadının sesine pek tahammülümüz kalmadı da :)

kızlar benim kız kitaplara bakmayıda çok seviyo..ona değişik yaşına uygun kitap almak istiyom..bi öneriniz varmı netten baktım 1 kaç tane buldum ama ..sizce nasıl bi bakarmısınız..

1245834664-nyC112&

nyC080-04.jpg

benım oglumda renkler ve hayvanlar gıbı kıtapları cok sevıyor
sayfaları mukavva ve kendısı kolaylıkla cevırebılıyor
sekıllerı falan soyluyor dıye sevınıyor kıtabı alıp gelıyor yanımıza

bır de pasta sıparısı verme asamasındayken bır ıkı pastaneden pasta katalogu almıstım
onları da cok sevdı renklı ve degısık sekıller dıkkatını cekıyor

ya aktivite masası 70 tl gibi bişey diyo daha pahalı değil miydi yaaa?
canım onun türkçe konuşanı pahalı..seninki diğeri..

Yaramaz Toplar bize de doğum günü hediyesi olarak geldi. İlk defa dün akşam pilini alıp da çalıştırdık. Bengisu'nun bayağı ilgisini çekti, özellikle toplar havada uçuşurken heyecandan napıcağını şaşıdı. Bence güzel bir oyuncak tavsiye ederim.
elmalı aynen canım bizde aynı tahammülümüz kalmadı kadının sesine ama ne yapalım çekiyoz işte.:)))

güliz 55di biz akırkende yani teyzesi alırken.netten aldıkta benim kredi kartımla almıştık ordan biliyorum.bebeshoptan almıştık biz.

aldım bende cagancukum dün netten sipariş ettim 55 tl aldım..bebeshopta kalmamış gitti gidiyordan aldım..tşkler ilgin için..inşallah eylülde severek oynar..

Oyuncakların hepsini vermeyin tek tek verin diyorlar uzmanlar ama ben bunu uygulamakta çok zorlanıyorum.Herşey ortada geziyor,bazen bi toplayıp,kaybediyorum ortalıktan sonra hoop bulup getiriyor batuhan..Siz nasıl yapıyorsunuz?

heps ortada valla..eylül zaten hiç biriyle ilgilenmiyo artıkk..sadece kitapları ve çamaşır mandalları var onunn :))

bende hepsini döküyorum ama oyuncaklar ortada saçılmış şekilde dururken ben diken üstünde oturuyorum sanki heryer dağnık diye:(
pek oynamıyo hepsiyle ama toplayınca kıymete biniyo istiyo
hala en çok oynadığı oyuncak aktivite masası
ne zamandır oyuncak almadım kızıma ben yaa

kızlar bende oğluma çoktan beri oyuncak almıyodum.geçen gün pazardan bi oyuncak aldım bayıldı.sapından tutulup sürülen oyuncaklar varya onlarda.hani eskidende vardı.kelebek şeklinde altında tekerlekleri var sürdükçe hem ses çıkarıyo hemde kelebeğin kanatları açılıp kapanıyo.bayıldı kuzucuk bütün gün evde onu sürüyo.anlatabildimmi bilmiyorum nette ona benzer bişey varsa koyarım resmini

canım biz de bundan var ama kullanması gereken aylarda pek kullanamadık açıkçası.çünkü burnunu yere vuruyordu çok ve ağlıyordu.Çok ince bu.Bunların kalınları var bir de,onda burnunu yere vursa da canı acımaz.Bİr de üstünde oyuncakları olanlar var onlar daha da güzel bence
70278_300-300.jpg

Back
X