• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğinizi En Çok Oyalayan En Sevdiği Oyuncak?Bir Tavsiyeniz Var mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi estel
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
denizinanası bundan aldım hayatım

oyunpil007520.jpg

saol hayatım bana da biner gibi geldi ben de alayım bari yaa.Değişiklik olur güzel olur:))

güle güle kullansınlar, siteye baktım dinoda güzel görünüyor:))

sizinkiler gibi benim oglumda o aylarda oyuncaklari disinda herseyle oynardi.kaydirigubbakcemile3

ama size tavsiyem yaslarini doldurduklarinda ustune binip, ayaklariyla itebildikleri arabalardan almaniz. cok iyi bir secim oluyor, cok mumnun kaliyorlar ve senelerce de biniyorlar. benim oglan 9 olucak, sigsa hala binecek danam.kaydirigubbakcemile3

sizinkiler gibi benim oglumda o aylarda oyuncaklari disinda herseyle oynardi.kaydirigubbakcemile3

ama size tavsiyem yaslarini doldurduklarinda ustune binip, ayaklariyla itebildikleri arabalardan almaniz. cok iyi bir secim oluyor, cok mumnun kaliyorlar ve senelerce de biniyorlar. benim oglan 9 olucak, sigsa hala binecek danam.kaydirigubbakcemile3

tavsiyeniz için teşekkürler..

galiba araba zaten erkek çocuklar için olmazsa olmaz bişey..

şimdi oyuncakla oynamıyo diye üzülsekte arabalara deli olucaklar büyüyünce az daha:))

nasıl bi araba hayatım o yaww.bu atlardan falan değil dimi ayakla itiliyo deyince anlamadım valla

bende dinoyu aldım:)) eşime gösterdim dino daha güvenli geldi dedi tutturdu dino diyee

benimki herşeyden 15 dk da sıkılıyor.yalnız bir tek şey varki ondan sıkılmıyor digitürk kumandası,siyah olan.ona feda ettik kumandayı yensini aldık kendimize,yoksa diğer kumandalara da sarıyor :) her şey ilgisini çekiyor herşeyi ellemek sağa sola vurmak istiyor ama bende güvenli olmayan şeyleri vermiyorum eline.kumandayı da bazen kafasına vuruyor yanlışlık ondan sonra bakıyor babasına ve bana,acaba nooldu kim vurdu ona diye hahahahaah çok gülüyorujm o haline,nerden geldiğini anlamıyor darbenin şaşkın yaa :roflol:

kablo, kumanda, telsız telefon eger bulursa ortada cep telefonu, laptop, pet sıse, kasık, market ınsertlerı, avon dergılerı, sısme top, benım terlıklerım, gardrobun aynalı kapısı, ortada gorduyse benım cantam, anahtar vs

bular bızım vazgecılmez ve cok buyuk zevkle oyandıgımız oycaklarımız
annem dun bahceye salıncak kurmus demıre su hanı cıngene salıncagı gıbı
bayıldı ıcıne oturunca durmadan guldu

yurutme calısmalarımızda onune gelen sısme topa tekme atma calısmaları super
ve ozellıkle masaya oturttugumuzda hıcbırsey bulamasa bıel elıyle masaya vurmak suretıyle ses cıkarmak ve bunun yanısıra cıglık atmak

ha unutmadan dedesının gobegıne sap sap dıye vurup cıgan sese tepkı vermezse dedenın yuzune vurmak

bız babamız gıbı cok yaramaz olucaz sanırım :emir_bebek:

canım ılk arabam 9+

minikçim seninle konuşmuştuk değilmi bu ilk arabamın teker olayını..

bugün oğlum sandalyeyi kattı önüne kullandı öyle ilk arabam gibi zorlandı tabi halının tüylerinden sandalye rahat rahat kaymadı..

ama eminim tekerlikli olsaydı tehlikeli olurdu acaba emniyet kilidi gibi bişeyleri var mı ben onu sormaya gittim baktım arabaya geldim o kadar dalmışım yani :)

minikçim seninle konuşmuştuk değilmi bu ilk arabamın teker olayını..

bugün oğlum sandalyeyi kattı önüne kullandı öyle ilk arabam gibi zorlandı tabi halının tüylerinden sandalye rahat rahat kaymadı..

ama eminim tekerlikli olsaydı tehlikeli olurdu acaba emniyet kilidi gibi bişeyleri var mı ben onu sormaya gittim baktım arabaya geldim o kadar dalmışım yani :)

canım burada paketını actımıyorlar
zaten ben sadece toyzz magazasına baktım yoktu
sen ınceleyebılırsen bıze de bılgı verırsen sevınırım

ok canım kuzenimde varmış bu arabadan önce veriyim kullan hoşuna gider bebeğin kullanırsa alırsın demişti..

inşallah c.tesi gidip alıp getiricem..

yazarım inşallah..

derincim dino bizim gözümüze küçük geldi malum boyutlar büyük olunca anca ata sığar dedik ayu yavrusuuuuuuu , gelmedi hala bekliyorum sabırsızlıkla

evt aklıma geldi zaten öyle düşündüğünüzz:) çünkü 1 yaşından bile büyük duruyo batu maşallahh.kaçtı en son boyu??benimki 76-77 falan şuanda

Bizim de en büyük favorimiz çanta ve cüzdanlar. Çanta gördü mü çıldırıyor, bi de koluna geçirmeyi öğrenmiş koskoca çantayla çok komik oluyor. Dedesi de ona çok seviyor diye çakma LV çanta almış, şimdi onunlu oynuyor.
Onun dışında TV kumandası, cep telefonu, kablo ve prizler de ilgi alanımızda.
Bu arada Lelal de bahsetmiş Eğitici Köpeği unutmamak lazım. ılk aldığımızda pek ilgilenmemişti ama şimdi ayrılmaz ikili oldular.

Back
X