• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğinizi En Çok Oyalayan En Sevdiği Oyuncak?Bir Tavsiyeniz Var mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi estel
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bizim de en büyük favorimiz çanta ve cüzdanlar. Çanta gördü mü çıldırıyor, bi de koluna geçirmeyi öğrenmiş koskoca çantayla çok komik oluyor. Dedesi de ona çok seviyor diye çakma LV çanta almış, şimdi onunlu oynuyor.
Onun dışında TV kumandası, cep telefonu, kablo ve prizler de ilgi alanımızda.
Bu arada Lelal de bahsetmiş Eğitici Köpeği unutmamak lazım. İlk aldığımızda pek ilgilenmemişti ama şimdi ayrılmaz ikili oldular.

tereddütlüydüm ama genelde sevilmiş alıyım bende eğitici köpeği..

netten aldısanız hangi siteden aldınız arkadaşlar?

benim oğlanın favorisi eller kimin elini bulursa başlıyor şaplatmaya hele baş parmağı incelemeye bayılıyor
haricinde telefon kumanda klavyeye vurmaya bayılıyor ıslak mendilinin paketine bayılıyor

canım netten almadım ben önce toyzz da göstrdik pek bi beğendi ama o gün almadık elinden alınca çok kızmıştı bize.
diş buğdayımızda teyzemiz hediye aldı bize toyzz dan almış o da ..

arkadaşlar çok sordum ama :) pilli oyuncakları yeni alınca temizliğini nasıl yapıyosunuz..yıkayamıyacağımıza göre..

ağzına filan alıyo malum.. fabrikadan çıkmış kimlerin eline değmiştir diye insan kaynatmadan rahat edemiyo..

canım netten almadım ben önce toyzz da göstrdik pek bi beğendi ama o gün almadık elinden alınca çok kızmıştı bize.
diş buğdayımızda teyzemiz hediye aldı bize toyzz dan almış o da ..

hehee bizde bugün ona org alalım dedik sırayla eline veriyoruz hangisini beğenirse alalım diye..

elinden aldıkça bi kızıyo bi kızıyo:))

canım bende bebişine çok oyuncak alanlardanım, ama ben alırken biraz seçiciyim mesala eğitici olmasına ve yaşına uygun olmasına çok dikkat ediyorum. çin malı olmamasına da dikkat ediyodum ama artık ondan vazgeçtim :( benim kızımda lelalın kızı gibi Fisher Price Eğitici Köpek Puppy çok seviyor artı ben Fisher Price Türkçe Konuşan Aktivite Masası nıda aldım onunlada çok oynuyo..kesinlikle aktivite masasını tavsiye ederim.benim kızım daha emeklemediği için öyle çekmece falan karıştıramıyo ama televizyonun kumandasını bizde çok seviyoruz..birde bizde ayna bakmaya bayılıyoruz..

Biz de Nezih'ten almıştık ama net'ten alırsan daha hesaplı olur sanırım.

Bu arada yıkayamayacağım oyuncaklarını ıslak mendille iyice silip öyle veriyorum eline...

estel cim ben bebekmarketten aldım ..en hesaplı orada vardı ben aldığımda..

Biz de Nezih'ten almıştık ama net'ten alırsan daha hesaplı olur sanırım.

Bu arada yıkayamayacağım oyuncaklarını ıslak mendille iyice silip öyle veriyorum eline...
meydandaki toyzza baktık bizde ama kalmamıştı toyikiye gittik ordada yoktu..çok rağbet görüyo heralde :))

benimde aklıma geldi ıslak mendil içime sinmedi ama yapacak bişey yok napalım..

estel cim ben bebekmarketten aldım ..en hesaplı orada vardı ben aldığımda..

sağol canım cevabın için..

canım ben de yıkanamayacak eşyaları siliyorum ama ben genelde beyaz sabunlu bezlerle siliyorum. ıslak mendili pek ağzının değeceği ağzına sokacağı şeylerde kullanmayı ben sevmiyorum. o yüzden evde duru hanıma ait beyaz sabunlarımız var ..onlar kullanılıyor :)

canım ben de yıkanamayacak eşyaları siliyorum ama ben genelde beyaz sabunlu bezlerle siliyorum. ıslak mendili pek ağzının değeceği ağzına sokacağı şeylerde kullanmayı ben sevmiyorum. o yüzden evde duru hanıma ait beyaz sabunlarımız var ..onlar kullanılıyor :)

evet beyaz sabunda iyi fikir canım.

em içimde daha rahat eder..

benim kızımda ışıklı ve sesli hacıyatmazla (Vardem Oyuncak) çok eğleniyor müzikli olduğu için hoşuna gidiyor şuan tak tak vurmakla yetiniyor halkaları ama ayıcığın kafası çıngırak oda çok hoşuna gidiyor ben 17 tl ye almıştım nette 13,50 ye varmış :(

Benimkide emekleme arkadaşı şirin kanatlara bayılıyor.Ona bakınca çok heyecanlanıyor.googlede yazarsanız bakabilirsiniz

yaa şu ilk arabam benim de kafamı karıştırıyor kızlar ne dersiniz alsammiki yaa

Beyazmelek benim ilk zamandan beri aklımdaydı büyümesini bekledim ilk işim arabadan alacağım şimdi oynamasa bile 9-36 aya kadar oynayacağı birşey heleki seninki erkek kesin al derim

Beyazmelek benim ilk zamandan beri aklımdaydı büyümesini bekledim ilk işim arabadan alacağım şimdi oynamasa bile 9-36 aya kadar oynayacağı birşey heleki seninki erkek kesin al derim

dimi canım yaa ben de aynısını düşünüyorum oradaki satıcı kızda aynısını söledi orada yaramaz toplar falanda vardı onumu alsam diye kafam karıştı ama şimdi süremese bile üstüne oturur gezer ileride ki benim oğum dışarıda da çok gezen bir çocuk ananesinin orada sürekli sokakta oralarda da sürebilir yaramaz toplarda böle bir durum yok sadece evde oynayabilir

arkadaşlar ben aldım ilk arabamı.. dedesi almış daha doğrusu..

bayıldı benimki üzerinden inince ağlıyo..

benim kucağımdayken bile dedesine uçan tontişim dedesi ne ettiyse arabadan ona gitmiyo :))

hem bi kaç oyuncağı var üzerinde onu oyalayacak..

minikkalimero ve beyaz melek siz almayı düşünüyodunuz bence beklemeden alın..

korkuyodum ya birden araba öne fırlarsa diye tutunurken ama hep gözetim altında bindi çokta güzel yürüdü maşallah:)

estelciğim playskool'un ilk arabasından mı aldınız?

Eklentiler

• $oyunint055451.webp
    $oyunint055451.webp
    2,5 KB · Görüntüleme: 93
bizimkisi daha yeni bir yere tutunup ayağa kalkmaya başladı
sıralamaya başlamadı
bu arabayı kullanabilir mi
düşer diye korkuyorum

Back
X