• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğinizi En Çok Oyalayan En Sevdiği Oyuncak?Bir Tavsiyeniz Var mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi estel
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hmm istersen biraz daha profesyonelleşsin:)

bizimdi hiç totosunun üstüne oturmuyodu çünkü hep ayaktaydı..

zaten şimdide ben gözetim altında yürütüyorum..üzerinede oturuyo arkadan itiliyo o da çok hoşuna gidiyo..

bide zaten üzerinde oyuncaklar var önüne alıp onunlada oynuyo:)

ecemim burada baya oyuncak konuştuk canım bir bak istersen

bu arada eşim ilk arabamı sipariş vermiş netten henüz gelmedi, benimkinin tepkisini çok merak ediyorum, herşeyi iterek kendince arabalar yapmıştı zaten inşallah onlardan vazgeçer,

Tiny Love Beni Takip Et Fred
kızlar bende bunu almayı dusunuyorum netten 40 lira 10 lırada ındırım varmıs ne dersınız

teşekkür ederim deniz anası hepsini okudum

denizimin anası ilk arabam deneyimini paylaş lütfen benimle , bende alıp almamakta kararsızım , korkuyorum açıkcası o kadar para verip de yüzüne bakmazsa diye :(

ecemim rica ederim canım
andinacım tabiki paylaşırım, bizimkine almak zorunlu oldu, yürüteçte kullanmadıkya ne bulsa ittiriyor mesela şuan mama sandalyesini ittirmekle meşgul inşallah o gelince bunlardan vazgeçer

bizde ilk arabam var
ve tecrübemizi paylaşayım
umrunda değil hanfendinin kaydirigubbakcemile3
bizimki yürüteçte kullanmadı evde bir yürüteç var onu dışardan itiyor içinde olmak sıkıyordu dedim belki bu daha hoş gelir gözüne ve daha işe yarar ama hayır
bazen canı isterse üstündekileri şöölee bir çeviriyor ama popoyu kaldırıp da onu itmiyor onun yerine tekrar yürütece yönelip onu itiyor
çatlak benim kızım :))

ay lelal çok yaşa emi , pek güldürdün beni bu halimde bile...benim oğlan da çatlak hayatım , yok farkları birbirlerinden

:)) bende güldüm valla

inşallah denizde duru gibi yapmaz, çok heveslendim onu oyalayacak diye bakalım bir gelsin

dedemiz aldı tontişimin ilk arabasını:)

ilk defa aldığımız bişeyle ilgilendi oyalandı..

hele üzerine bindirip arkadan itince havasından geçilmiyor:))

önünde kapaklı bir yeri var orayla oyun oynuyoruz saklama açma kapama filan..

4 ayrı oyuncak var içinde vevirmek için ileri geri ittirmek için filan yani binmesede onlar gelişimi için iyi oyunlar..

ben şimdilik tavsiye ederim..

hımm onutmadan arabanın kötü özelliği birden ileriye gidebiliyor olması yani bebekleriniz eğer bel hakimiyetini tam olarak sağlayamıyorsa biraz daha erteleyin derim..

denizanası bu arada bizimki herne kadar arabasına kavuştuysada mama sandalyesinin ayaklarıından vazgeçmiyor en büyük aşkı hatta yoldaşı o:))

valla kızlar inşşalh benim kızın yaptığını yapmaz sizin canavarlar
benim kızım cins çünkü artık oyuncak almayacağım diyorum dayanamayıp alıyorum elimde patlıyor böyle :))
bu aralar en favori oyuncağı annemde plastik kapaklı bidonun içine atılmış mandallar olan topu :))))
allahım onu yuvarlaya yuvarlaya bır hal oluyor o ses çıkardıkçada kahkaha atıyor .. ona çok benzer bir topu var evde ama o mandallı bidon çok daha cazip onun için .. el emeği göz nuru diye kızım herlade bizi kırmak istemiyor. :))

benımde ogluma babaannesı getırmıs ılk arabamı winnie the pooh'nun uzerınde cok guzel oyuncaklar var aynı araba gıbı sınyal dumesı var kornası var arabayı calıstırmak ıcın anahtarı cevırme yerı var on kısmında muzık calmak ıcın secenekler var ben gayet memnunum oglum suan pek ıttıremıyo ama uzerınde guzel oynuyo tabı ben hep yanında oluyorum henuz duser dıye korkuyorum ama onune koydugumdada uzerındekı oyuncaklarlada oynuyo

su an favorımız kendı arabaları
ıkı tane bebek arabamız var bızım bırı pıerre cardın cok agır olan modellerınden yuruyusler ıcın kullandıgımız
bır de gunluk annemle benım evın arasında kullanmak ıcın zarurı ıhtıyactan aldıgım hafıf baston araba
beyefendı bunların ıcınde oturup gezmekten degıl dısında kendısı surmekten hoslanıyor
tamam bastonu ıttırebılıyor hafıf dıye ama dıger agır olana gucu yetmıyor dıye de aglıyor

ılk arabam ıstedıgım bır oyuncak ama benım oglum ıcın bıraz daha erken sanırım
bayramdan sonra almayı dusunuyorum

bizde aldık ilk arabamdan ama öyle çokta bayıldı diyemem üstüne oturtup itince hoşuna gidiyo biraz kendi kendini itiyo sonra inmeye çalışıyo:) bide üstündeki oyuncaklarla oynuyo işte tutunup itemiyo araba onda önce gidiyo hemen adım atamıyo öyle oluncada boylu boyunca yere düşçek gibi oluyo tutmasak
ama yinede pişman değilim aldığıma şimdi oynamasa bile seneye ondan sonraki sene oynar üstüne binip iter kendini bebeklerini gezdirir:)))

ben de ilk arabamı bir iki ay sonra almayı düşünüyorum
desteksiz ayakta durmayı öğrenip bir kaç adım attıktan sonra daha iyi olur diye düşünüyorum

bunlarda oğluşumun ilk arabasının ilk fotoları ama iterken hiç çekmemişiz onu farkettim bir ara çekip koyayım onu da ama işte dediğim gibi hızlandırınca arabaya hakim olamıyor sorun orada çıkıyor arkasından tutuyoruz şimdilik

bizimde aynen öyle beyazmelek yaa iticek ama araba pirayenin adımlarından daha hızlı gidiyo düşüyo o yüzden bizde arkasından tutuyoruz

maşallah eymene ne güzel oynuyor:))

bizimde geldi ilk arabamız, ilk gün deniz hasta olduğu için pek ilgilenmedi, dün biraz oynadı, tutup ittiriyor ama sanırım giderken ses çıkarmadığı için çabuk sıkılıyor, üzerine oturunca biraz üzerindeki oyuncaklarla oynuyor, sonra sıkılıp iniyor, kendini yan tarafa gayet kontrollü olarak bırakıyor:) ama hala favori itilecek şey mama sandalyesi ve balkondaki tabure, bakalım ilerleyen günlerde ne yapacak

Back
X