• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğinizi En Çok Oyalayan En Sevdiği Oyuncak?Bir Tavsiyeniz Var mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi estel
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende hepsiburadadan sallanan dino aldım.çok şirin evde duruyo.arada üstüne koyup hadi oğlum dıgıdık yap diyos oda yapıyo sağolsun:)) ama pek işe yarıyo diyemiycem.Hee belki biraz daha büyüdüğünde oynayabilir.

Benimkininde favori oyuncagı kumanda sonra ikeadan aldıgım mavı fılı...bazende plastık kaplarla guzel guzel oynuyor ama soyle gercekten ılgısını ceken oyuncagı henuz bulamadım. hepsı anlık..

bende hepsiburadadan sallanan dino aldım.çok şirin evde duruyo.arada üstüne koyup hadi oğlum dıgıdık yap diyos oda yapıyo sağolsun:)) ama pek işe yarıyo diyemiycem.Hee belki biraz daha büyüdüğünde oynayabilir.

derinciğim içime şüphe düştü bu sallanan filin ayakları var yağız biraz daha büyüyünce ayakları ile iterek gider diye düşünmüştüm acaba almasam mı pilsan'ın küçük bisikletleri de var onlardan mı alsam bisiklete binmek için daha çok küçükler herhalde

evt canım ondan Buğranın kuzeninde vardı.Dediğin gibi altını çıkardılar bi müddet sonra o da yere basarak geziyordu üstünde.Baya bi oynadı onunla.Ama her çocuk aynı değil biraz şans meselesi bu oyuncak işi.oynar oynamaz kesin bilemeyiz ama fiyatı çok da pahalı değilse alınabilir.değişik bi alternatif oluyoo.hee bak aklıma ne geldi şimdi.bizim oğlan onunla öğrendi yürümeyi evet.:)) onu evin içinde kollarından tutarak gezdirmeye başladı günden güne daha güzel gitmeye başladı en son dün gece karşı koltuktan yürüyerek bana geldi:))) istediği zaman karşıdan karşıya yürüyoo bu yönden çok faydasını gördük.üstüne binmiyo ama onu evde gezdiriyoooyerimseniben

yağız yürümeye başladı derinciğim o zaman bekleyip biraz daha büyüyünce küçük bisikletlerden alayım
ay kararsız kaldım vallahi yaşgününe hediye olsun istiyordum

annem piroşa doğumgünü için sallanan at aldı daha görmedik biz ama
bende aktivite masasından almak istiyorum
legoda alıcam gidebilirsem biryere çünkü piroş deli gibi herşeyin kapağını açıp kapatıyo biberonun kapağını bıkmadan açıp kapıyo kuzeninde vardı lego onları takıyo,bide oyuncaklarının pilini çıkarıp yenden takmaya çalışıyo takarsa üstünde kapağını kapatıyo cimcime::)

ilk arabala baştan gidemiyodu ilgilenmiyodu çok şimdi tutup gidiyo bıdı bıdı:)

piroşcuğum aman pillere dikkat edin
pil zehirlenmesi en tehlikeli zehirlenmeymiş
6 ay hastanede yatırıp tedavi eidyorlarmış

sağol cnm yaa bilmiyodum bukadar zehirli olduğunu zaten ağzına sokmuyodu takmaya çalışıyodu ama vermem bidaha

Benim kızım yumuşak ne olduğu belli olmayan sarı bir oyuncağımız onu çok seviyor.

yookk andinacım keşkee onu alsaydı ama çok pahalı o söylemedim bile hiç normal hani pilsanın varya onlardan eğitici bişeyde değilki alıyım kıyamadım o yüzden zevke para vemeye aktivite masasını alırım onun yerine,
maksat eğlence olsun piroşa, piyangodan para çıkarsa alırım ondan bide mavisini yaptırır batuşuma alırım::))

ay çok mercüüü kaynanası oğlumu da düşünürmüş :))

canım aynı fikirdeyiz hatırlarsan ben de oyumu aktivite masasından yana kullanmıştım , hatta utanmadan dedesinden istedim doğumgününde aktivite masası olacak oğluşa..

pilsanın atı bizde de var , batu pek ilgilenmiyo ama zaman zaman da üstünden inmek istemiyo , ruh haline göre değişiyo sanırım , artık piroşu da atar arkasına gezdirirrrr

benim kizim en cok saclarimlan oynar..onunla uyur..cani yandigi zaman saclarima sarilir....sacli bi bebek aldik onunla bazen idare ediyo ..ama yinede bazen saclarimi ariyor...yakinda 3 yasina girecek hala birakmadi saclarimi bebeklikten beri..kaydirigubbakcemile

eylüle aktivete masasını 6 aylıkken almıştık..taki emekleyinceye kadar çok güzel oynadı..ama emeklemeye başlayınca hiç bakmaz olmuştu oyuncaklarını..bende aldım sakladım onları..2 gün önce sakladığım yerden çıkardım..çok mutlu oldu kızım..yine eskiisi gibi oynuyo..arada saklamak lazım anlaşılan...

Ben hep saklarım oyuncaklarını canım , değerleri artıyo böyle olunca

evt aynen bende öyle yapıyroum.unutuyo sonra eski bi dostu görünce sevindirik oluyo sebiler:))

Bengisu'ya da anneannesi yeni doğmuş bebek görünümlü keltoş bir bebek almış. Onunlu oynamaya bayılıyor bu aralar. Kendi giyinmeyi sevmiyor, bebeği biz giydiriyoruz o soyuyor. Bi de uyut kızım bebeği deyince alıyo kucağına e-e yapıyor maymun.

Back
X