• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğinizi En Çok Oyalayan En Sevdiği Oyuncak?Bir Tavsiyeniz Var mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi estel
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benimde kızım kumanda ve sep telefonu hastası resmen
gördüğünde nasıl çırpınıyor eline almak için ablatamam ikisini birden eline verdiğimizdede bi teli ağzına koymaya çalışıyo bi kumandayı nasıl komik yapıyor gülmekten ölüyoruz. bende bu günlerde yeni oyuncaklar alıcaktım çarşıya çıkıp eskilerden sıkıldı artık kızım
şu akıllı köpek bana mantıklı geldi hem zeka geliştirici hem sevimli bişi ondan mutllaka alıcam

kızlar anneannesi doğumgünü hediyesi olarak fisher price aktivite masasını aldı , hemde indirimle , normalde 129 lira olan masayı 90 liraya aldık , almayı düşünen varsa acele etsin.. batu bayıldı , paket yapıcaz diye meydanda bırakmıştım , sen git çık üstüne tam 1 saat durmadan oynadı , kaldırınca da kıyamet koptu , inşallah hevesini çabuk almaz ben pek sevdim çünkü ben bile oynarım onunla : ))))

canım benim güle güle kullanın bizde istiyozz ama nerde indirim var canım biliyomusun izmirde varsa aldığın firma bizde alalım doğum günü hediyesi olarak oğluma

canım debenhams’dan aldık biz , tüm ürünlerde %30 indirim vardı , hem aktivite masası hemde konuşan kaplumbağa aldık , çok uyguna geldi..izmirde var mı debenhams bilmiyorum

kızlar bende annanemize fisher price kurabiye kavanozu aldırmayı düşünüyorum doğum günü hediyesi olarak nasıl kullanan varmı?

kurabiye kavanozu bende alacaktım arkadaşlar nasıl oynuyorlar mı..

ben basit bişey aldım yuvarlak kare filan geçiriyo..

kurabiye kavanozu kullananlar sizinkiler rahar geçirebiliyormu..sanki ondan daha zor geçiyor gibi geldi..

valla canım almadık daha netten sipariş verelim diyoruz ama oynarmı bilmiyorum.bide yaramaz toplar alalım diyorum daha doğrusu teyzesi alcak doğum günü hediyesi.bende uyduruk bişey almıştım kovanın içine atılan pek oynamıyo onunla

canım başta oynamıyolar ama sen onun elini tut onun eliyle at yerini göster filan atıyo o zaman..

bide yaramaz toplar eğitici değil diyolar nasıl bişeyki acep..

çağancım daha öncde birisi sormuştu sanırım yaramaz topları... bi tanıdığın oğlunun vardı piroş pek ilgilenmedi sadece toplarıyla oynadı pek eğitici gibi gelmedi bana,ama sen bilirsin cnm belki çağanın dikkatini çeker

mchi4999311.jpg

Kızlar bunu kullanan var mı aranızda babannemiz doğum günü için oyuncak alcakmış internetten aktivite masasını gösterdik üstünde 6 ay üzeri yazıyor fazla uzun kullanmaz bunu dedi anlatmaya çalıştım ama onu kafasına koktu artık almazda aldırmazda öfffff uzun süre kullanacağı bişey olsun istiyormuş kunun açılılımında koşturan sallanan at yazıyor boy ayarı yapılabiliniyormuş ama masıl kosturuyor anlamadım aldıktan sonrada kötü kullnışsız bişey çıkarsa kayınvalidem beni yer yer bitiririr...kullanan yada anlayan arkadaşında olan varsa yazın lütfen

canım çokta kullanışlı bişeye benzemiyo bence daha eğitici bişey olsun..

bence size oyuncakçıdan hediye çeki hediye etsin kayınvaliden:))

canımben fatihe kullandım
evet aktivite masasından daha kullanışlı bu at daha uzun süre kullanabilir yaani öyle diyim sallanıyo o aparat çıkıyo tekerlekleriyle gidiyo yani çocuğun kendi itiyo ayaklarıyla
1 yaşında senin yardımınla durabilir tabiki üzerinde
inş anlatabilmişimdir

sağol maytapçım teşekkür cevabın için estelcim o hiç birşeyi beğenmiyor ki illa onun istediği olcak ama gıcıklığınıda yapacak yani uzun süre kullansın istermiş hanımım

teyzemiz çağana doğum günü hediyesi yaramaz topları almış.şimdilik 1 numaralı oyuncağımız bu.yanlız bi sorunumuz var pil dayandıramıyoruz çünkü hiç susturmuyo oyuncağı sürekli çalışıyo.ama topların kendi kendine gitmelerine izin vermiyo.toplar havaya kalkınca yakalıyo kendisi atıyo yerine

bize de doğum günü hediyesi olarak bir arkadaşımızdan fisher price çiftlik hayvanlarını sayalım kitabı geldi yağız çok beğendi oynamaya başladı hemen

biz de yağıza miniland direksiyon aldık onu de sevdi fakat kitap daha çok ilgisini çekti

benim kızım encok aktivite masasına ilgii gösterdi ama benimki hangi oıyuncak olursa olsun illa yanında birisiyle oynuyacak tek başına asla oyalanmıyor bu da bütün oyuncakları gereksizleştiriyor çünkü ben kendi başına oyalanmasını istiyorum

kızlar kızıma yaramaz topları almak istiyorum..içinizde alan varmı..bebişler beğeniyomu acaba..

kızlar kızıma yaramaz topları almak istiyorum..içinizde alan varmı..bebişler beğeniyomu acaba..

cnm ben yukarı yazmıştım ama görmemişin sanırım çağanın var ve bayılıyo.en çok onunla oynuyo bu aralar.topları yakalayıp kendisi atıyo yerine bide onunla birlikte şarkı söylüyo kendi kendine.geçen gece pili bitti çalışmıyo diye çok ağladı önce oyuncağı sakladık susuturamayınca babası gidip pil aldı.biz çok sevdik.

aktivite masasını tekrar tavsiye ederim , batunun favorisi oldu hatta onunla yaşar oldu diyebilirim.. işin komiği kocam da bayıldı , batuyla beraber oynayıp duruyorlar :roflol:

aktivite masasını tekrar tavsiye ederim , batunun favorisi oldu hatta onunla yaşar oldu diyebilirim.. işin komiği kocam da bayıldı , batuyla beraber oynayıp duruyorlar :roflol:

Back
X