bende bu iki gündür hissetmeye başladım.çok güzel bi duygu. böyle pıt pıt atıyo. hemen eşimi çağırıyorum yanıma oda elini göbüşüme koyuyor ama yokk henüz dışardan hissedilmiyoo.. ama hareket ettiğini bilmek oğlumun biraz daha büyüdüğünüdüşünmek mükemmel bişey....hihoyyythihoyyythihoyyyt
bebişlerin hareketlerini hissetmek çok muhteşem bir duygu.
umarım hepiniz bi an önce hissetmeye başlarsınız.
ben artık tekmeleriyle uyanıyorum.
eşim bile elini koyduğunda tekme mi yoksa kıpırtı mı olduğunu ayırt edebiliyor.
dışarıdan da gözle cok cok rahat görülebiliyor..
ben ilk hissettiğimde tam 17+5tim.
zaten o günlerde tetikteydim artık hissetmem lazım diye.
ama bu öyle bir şey ki,ilk hissettiğiniz anda başka bir şey değil de bebeğinizin hareketi olduğunu kesinlikle anlıyorsunuz....
negüzel bir duygu yaşıyorsunuz Yüce Rabbim tüm isteyenlere bende dahil bu duyguyu yaşatsın içinizde bir can taşıyorsunuz onun içinizdeki kıpırtısı gelişimi v eo büyük annelik sevgisi aman yarabbi negüzel hepinize Allah kolay doğumlar versin kızlar hayırlısı ile bebişlerinizi kucağınıza alırsınız inşallah
merhaba arkadaşlar bizde artık 21+2 günlük olduk oğlumla.bende 2 haftadır çok net bir şekilde hissediyorum miniğimin hareketlerini.hele şu bir haftadır inanılmaz hareketler yapıyor.ben genelde sırtüstü yatıp bacaklarımı kendime doğru çektiğimde hareklenme oluyor.yan tarafa döndüğümde bitiyor.sizlerin nasıl oluyor.ama gerçekten harika bir duygu.allahım herkese nasip etsin.
eee bebekten bebege,anneden anneye farkeder..
kimimiz erken hissediyoruz kimimiz de son aylarda...
saglikli olsunlar da elbet rahat durmazlar icerde:))
arkadaslar ben cokmu panik yaptim acaba ben 17. ci haftada hissettim 1 gun hisedip bi gun hissetmedigim oluyodu ama son 5 gundur hiç hissetmiyorum ve korkuyorum endiseleniyorum dr a da gitmedim ballim53 de benim gibi olmus galiba onu okuyunca bi nebze rahatladim:s allah kimseyi korktuguna ugratmasin rabbim.
bende ilk gebeliğim lmasına rağmen 16.haftadan beri hissediyorum...kesinlikle bağırsak falan değil bebek olduğu anlaşılıyor..şimdi 25.haftadayız...artık daha net ve çok hareketli
bende 15 haftadayım doktor çok haraketli olduğunu söyledi gerçektende öyleydi.ama ben bir türlü hissedemedim.benimle birlikte hamile kalan arkadaşım hissettiğini söylüyor ama ben henüz hissedemedim.kızlar tembel oluyor derler benimkide kız bu yüzdenmi hissedemiyorum oğlumu daha 14. haftada hissetmiştim
2 kızımda sürekli karnımda tümsekler olurdu bu bebeğim daha yeni ama bugün sağ taraf inanılmaz hareketli gurultu mu bebek mi anlayamadım gurultu olsa bu kadar olmaz dı bende onu düşünüyordum sayfayı açtım paylaşayım sorayım dedim
Canım hiç bence efam yapma. Annenin kilosu, yapısı, ilk yada ikinci gebeliği olması herşey hissetme süresini değiştirir.
Bende 18, 19 gibi hissettim. ılk hamileliğim olunca doktorum çok normal dedi. Hissedeceksin ve sürekli elin karnında gezeceksin evde. Çok güzel bir duygu.