bebeginizi ilk ne zman hissettiniz?

Elenora004

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2015
265
63
18
selam kizlarr bebislerinizin hareketlerini ilk ne zman hissettiniz ve nasil bi histi?bide bu bagirsak hareketleri nasi ayirt ediliyor ben 12.haftamdayim ve elimi koydugumda icimde biseyler geziniyor sanki.herkes bagirsak gaz vs.diyo ama merak ettim bu kadr erken hisseden varmi :) hssettgni dusunmek bile cok guzel

21de hissettim 12 çok erken bilemiyorum:)

17 de pıt pıt attiğını hissettim 18 de elime değecek şekilde hissettim 23 de eşim hissetti..şu an zaten kıpır kıpır MaşaAllah

Tatlim ilk gebeligin galiba...benimde ilk 20 haftalık olduk çok şükür.12 hafta bencede erken...16 haftalikken ilk hissetmiştim ben senin dediğin gibi.gaz gibi içerde baloncuklar patlıyordu sanki...17 de ilk tekme 18 de ara ara devam.etti.simdi çok şükür her gün mutlaka hissediyorum ve bazen çok coşuyor kızım.sabret canım.allah sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin..

bir an oncce o haftlara gelsek keske.bende uzanirken elimi kasiklarima koyuyorum degisik hareketler hissediyorum disardan fark edilmiyo tabide elimle hissediyorum ama bagirsak ise cok gulerim ileriki haftalarda :)

17de içimde karıncalanma hissetmeye başladım.24+2 de de gerçek anlamda tekme denecek hareketlerini hissettim.İlk hamileliğim benm de

Ilkini 16.hafta 2.yi 13.hafta hissettim

12. hafta cooook erken daha fasulye kadar o hissedilmez :)
Ben 17. haftada cok hafif hissetmeye basladim ama emin olamadim. 20'den sonra da iyice siddetlenmeye basladim. Nitekim suan 35. haftada durdugu yerde durmuyor

15 te pıt pıt diye mısır patlıyor gibi hissettim önce gaz sanıyordum ama deilmiş 16 da biraz daha belirginleşince anladm bebiş olduğunu:)

Ben 16. Haftada hissettim ama bağırsakmı değil mi onı anne hissediyor arkadasss kim ne derse desin. Sen içindeki hareketin bebek olduğunu düşünüyorsan o senin bebeğindir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…