bebeğinizin haberini eşinize nasıl verdiniz??

qarden

Guru
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2011
5.446
3.154
373
merhaba hanımlar
hep çok etkılenmişimdir bi bayanın aileye katılacak yenı üyeyi babasına bildirme sahnesine
filmlerde yada gercek hayatta hep çok özel bi an olarak gelmiştir bana
henuz bi bebegım yok ama ilerisi için aklımda bikaç şey var eşime söyleme şeklı olarak..
merak ettim siz bu mutlu ve güzel haberi nasıl ilettiniz,nasıl bi tepkı aldınız:)

2 yıl bebek istemiştik pko olduğumu eşimin hareket azlığı olduğunu da üstüne eklenince işler zor demiştik....
Tedavisiz bebek olmaz demişti dr.kayınvalidemin ilaçlara tepkisi üstüne cabası ilaç mı varmış eskiden deedi ve ilaçları aldırmadı:))kayınvalidemeim aptalca bulduğum lokman aktar karışımından sonra1.ay aşırı kanama 2.ay adetten kesilme yaşadım
menepoz oldum diye ağlarken bunalıma girmiştim asla tekrar vajinal muayne istemiyordum ve birgün arkadaşım elinde plano yani idrar testi ile geldi test yaptık bak gördünmü iki çizgi yok işte diyip ardından bayılmışım....

Eşime ark telefon etmiş gel karın hamile bayıldı:))
eşim hamile olduğumu böyle öğrendi yani seviinsemi üzülsemi bilememiş şimdi 3 yaşında tosuncuk
kayınvalidemde başımın tacı oldu tabiii:)))iyiki var

Son düzenleyen: Moderatör:
Ilk bebis biraz zorladi bizi artik idrar testi yapmaktan bikmistim da...adetim bir iki gun gecikti amam pek umursamadim inanilmazda sancim var adet sancisi gibi ha geldi ha gelicek derken seytan durttu gittim ucuz testlerden aldim yaptim elimde testi tutuyorum ama biliyorum tekcizgi.....amanin baktim ikinci cizgi oluyorr derken cizgiler ciftlesti esimin dukkanindayiz bu arada lavabodan iceriye nasil gittigimi hatirlamiyorum o anki kalp carpintimi hala hatirladikca hissederim sanirim hamileyim dedim esim inanmadi tabi pakedi evirdi cevirdi inceledi inandi sonunda ama ben doktora gidene kadar hergun test alir yapardim...ikinci bebiste kardesinden yedi ay sonra oldu ilk kizimda baya beklettigi icin ikincinin oyle kolay olmayacagini dusundum adetim bes gun gecti ama pek ustunde durmadim aksam markete giderken test aldim yaptim ustunede yuvalet kagidini koydum ciktim bes alti dakika gecti tuvslete gittim nasil olsa tek cizgi dedim birde ne goreyim bildigin pozitiff...esime yine kostura kostura gosterdim testi sanirim yine hamileyim dedim k iki gun hic unutmamm aklima geldikce yine kalbimi tatli bir heyecan kaplar dilerim bu guzel heyecani butun isteyen kadinlar yasar rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

hayatım benim eşim de benim gibi başak burcu aşırı meraklıdır.birlikte oturup test yaptık çift çizgiyi eşim görünce sevincinden 10.kattaki evimizin camına çıkıp bağırmıştı baba oluyorum diye :52:

Back
X