Kızlarrr öncelikle hayırlı bayramlar
Tabi ki her gebelik kendine özeldir ve belirtler, gelişim süreci falan farklıdır, bunun bilincindeyim. Asla kıyaslamak için sormuyorum fakat daha ileri haftalarda olanlarınız varsa ya da daha önce gebelik yaşayanlarınız cevaplarsa sevinirim.
Bugün sata göre 21+1 ve ultrason ölçümüne göre 21+6 günlük olduk.
19+1'de (sata göre) çok net bir şekilde göbek deliğimde sanki kalp atışı gibi bir his vardı. Kordona olan kan akışını hissediyormuşum artık. Sonrasında ilk net hareketini 19+6'da hissettim. En başta emin olamadım fakat gün içinde tekrarlayan hareketlerinde fark ettim ki daha önce hissettiğim hiçbir şeye benzemiyor
Gaz ya da kan akışı olmadığı çok bariz.. O günden beri de minik minik hareketlerini hissediyorum. Her geçen gün şiddetlendiğinin de farkındayım artık.
Şimdi gelelim soruma. Dün çok sıcak olduğu için pek uyuyamadım. Yatakta sürekli dönüp durdum ve yatar pozisyondayken çok daha net hissediyorum. Belki ben uyuyamadığım için belki de olması gereken bu şekilde bilmiyorum ama gece boyu kıpır kıpırdı
Rahatsız eden ya da uykumdan uyandıracak boyutta olmamasına rağmen elbette hareketlerine odaklanmaktan iyice uykum kaçtı. Asla şikayet etmiyorum, tam tersine bu süreçten keyif alıyorum. Ancak merak ettiğim şey şu; bundan sonra ne kadar sık hareket eder? Sürekli böyle kıpır kıpır mı olması gerekiyor?