Bende 18. haftamdayım ve 2-3 gündür hissetmeye başladım ve eyvah diyorum hiç durmuyor karnımda karnımda böyleyse doğduğunda nasıl olacak benim afacan oğlum çok merak ediyorum özellikle bişeyler yediğimde başlıyor tepinmeye
ben oğluşuma hamileyken ilk 13. haftamda hissetmiştim. kelebek kanat çırpıyordu sanki içimde :asigim: hamileliğim boyuncada çok hareketliydi kaç kere acile gittim doğuruyorum diye :) Şimdi doğdu 6 aylık tuhaf olan karnımdaykende hep akşma üzeri başlardı tepinmeye şimdide öyle akşam oldumu çocuğa birşeyler oluyor hoplamaktan zıplamaktan. maşallah bebeğime....
bende ılk 13 haftamda hıssetmıstım sımdı 22 doluyo artık gayet net hıssedıyorum ve gercekten cok tuhaf oluyorum ağlıyorum kımı zaman döndüğü zamanlarda içim fena oluyo hoş oluyorum ama burkuluyorum bır an önce kucağıma alıp kokusunu duymak istıyorum az kaldı prensesim 4 ay
ben 18+2 yim. ama henüz birşey hissedemiyorum yada farkında değilim. siz nasıl 13 de hissettiniz bravo. birde göbeğin üstünde mi altında mı nerde hissetmemiz lazım?
canım ilk zamanlarda aldığım duyumlara göre ve kendi tecrübem göbeğin altlarında hissediyorsun yani cok asağıda olmasada kişisine göre deyısır sen takma
Ben de ilk 18. haftamda hissettim. 19.haftama girdim gittikçe netleşiyor ve daha sık oluyor. ıçimde patlıyor sanki:) Bende de özellikle tatlı yiyince hareketleniyor.
ben 18+2 yim. ama henüz birşey hissedemiyorum yada farkında değilim. siz nasıl 13 de hissettiniz bravo. birde göbeğin üstünde mi altında mı nerde hissetmemiz lazım?
Ben de 18+3, açıkcası tecrübeli arkadaşlar sayesinde ben bebek hareketleriyle kendi vücut hareketlerimin arasındaki farkı keşfettim. Çok hafif bu sıralar ama anlıyorum onun kıpırtısı olduğunu, Konumu kişiden kişiye değişiyor ama genelde göbek deliğine yakın alt kısımda oluyor. Benim hissettiğim şey sanki baloncuk patlaması gibi. şakkıdı Bunu karın gurultusu ya da gaz hareketine karıştırman da muhtemel.
Sana tavsiyem, ballı bir ılık süt iç, yatağına sırtüstü uzan ve karnına doğru hafif ve derin nefes al, elini karnında tutarak yavaşca nefesini ver... İnan elinle bile hissedeceksin. Biraz sabırlı ol :) Bu arada bende müzik de işe yarıyor. Keyif aldığın bir müziği dinlerken bunu yapabilirsin.
slm kızlar..bende yeni üyeyim.ismim fatoş.19+2 yiim.bende henüz net olarak hissetmiyorum.arada mınık kıpırtılar oluyo sankı ama ne yazıkki emin değilim..buarada gecen yıl bu dönemler de 20 haftalık kızımın kalbı durmustu..kaybettım bebeğimi şimdide endişeliyim.bir an önce hissetsem onu.rahatlıcam.herkese sevgıler...hoscakalın
slm arkadaslar.bende 22 haftalık gebeyım.ilk 20.haftamda hıssetmeye basladım.kımı arkadaslar cok erkenden hıssetmeye baslamıslar.hemde cok net dıolar.maasallah.acaba ben cokmu gec hıssetmısım...
slm arkadaslar.bende 22 haftalık gebeyım.ilk 20.haftamda hıssetmeye basladım.kımı arkadaslar cok erkenden hıssetmeye baslamıslar.hemde cok net dıolar.maasallah.acaba ben cokmu gec hıssetmısım...
Geç erken diye bir şey yok. 22-23. haftaya kadar hissedememek normal karşılanıyor.
Ayrıca zayıf kadınlar kilolulara göre, çok yoğun çalışan kadınlar evde dinlenebilenlere göre,... daha erken hissedebiliyor. Bundan endişelenecek bir şey yok canım. Bunlar herkesde değişken unsurlar. O yüzden kıyaslayıp üzülme lütfen.
Benim doktorum "kıyaslamalardan sakın" dedi. Gerek kilo alma kıyaslaması, gerek diğer gebelik belirtileri kıyaslamaları, gerekse bebeğin hareketlerinin hissedilmesi döneminin kıyaslamaları hamilelik psikolojini olumsuz etkileyen unsurlardan. Boşuna moralini bozma sakın.