Bebeğinizin ilk hareketini kaçıncı haftada hissettiniz?

benimde kzıım olacak 16 hafta 3 günlüğüm ama hissetmiyorum hala sabırsızlıkla bekliyorum hareketlerini hissetmeyi

Benim ki bayağ büyüdü ama ne hississem artık hala hissetmiyorum.. 22 haftalık oldu daha ne olsun :))
hareketli bir oğlan diye görünüyo ultrasonlarda ama bana hissettirmiyor işte :))
Bakalım beklemeye devam :))

ilk anlamassın zaten, bağırsakda oynama gibi oluyor ama tam 16. haftada başlarsın hissetmeye.. ama bebeğede bağlı, benim daha 22 haftalık ve dişdan bile belli oluyor hareketi. kimisi gec kimisi erken belli ediyor kendini, korkma yani :)

19 haftalıkken bişiler oluyor gibi idi ama yinede o değildir diyordum
neden inatla hissettiğimi reddediyordum bilmiyorum.. ama kesin tamam bu o
dediğim zaman sanırım 22. haftadan itibarendi... 6 ay cinsiyetinide göstermedi zilli..
şimdi 36. haftadayım ve artık karnımı deşip çıkmaya çalışıyor.. artık zor..
o ilk vuruşlarının heyecanından çok itişlerinin yarattığı nefes darlığı var :CüvCüv:

19+3 deyim daha yeni yeni belirgin şekilde hissediyorum.bende o hareketlerin bebeklerimin hareketi olduğunu düşünüyorum ama hala gaz faladır diyorum.

ben hayal gördüm o zaman benim ki kadar erken hisseden yoktur herhalde 9. haftaya girdim. dün akşam karın gurultusu gibi ritmik hareketler hissettim başta ihtimal vermedim ama hep aynı yerden ve aynı ritimle laelaelaelaelae sanırım bağırsaklarım içerde perküsyon çalışıyorlardı sırnaşık şey
annem olabilir dedi ama 30 yıl olmuş kafası karışmış olabilir kaydirigubbakcemile3

hanımlar inanmıcaksınız ama ben 12 haftalığım ve minik minik kıpırdanmalar hissediyorum
bir sineğin kanatlarını çırpması gibi,gaz hareketi değil eminim
ikinci hamileliğim olduğu için gaz yada bağırsak hareketlenmeleriyle bebeğin hareketini ayırt edebiliyorum
ilkinde bende 20. haftalarda hissetmiştim

Bende 20.haftamda hissetmiştim.Sanki karnımda gaz sıkışması oluyor gibiydi:) guruldama gibi falan :))Sonradan anladımki bebişimmiş:)

prensesım de cok hareketlı 12 hftada seyırmeyle basladı doğum gunumun sabahı resmen tekmesını hıssettm cok belırgındı ama daha sonra yıne yvas yavas ama net hıssedıyorum

erken dıyorsunuz kızlar ama benım seyırme daha erken basladı net olarakta 13 14 haftamda hıssetttım doktora söyledığımde herkezın vücüt yapısıyla alakalı olduğunu söyledı suan 18 haftama gırdım net olarak hıssedıyorum

maşallah canım ayyy biran önce bende hissetmek istiyom bebişimi:asigim:

evetarkadaşlar bende 13 -14 haftalıkken kıpırtılar hissetmeye başlamıştm..

çok ilginç :)ben 22 yada 23de net hissettim,belki daha da geçdi,detaylı ultrasona girdiğimde hisstemiyordum daha,şimdi ben değil dışardan göbeğime bakan herkes hissediyor,gece tekmeleriyle uyandırıyor :)

kızlar bende 12 ci haftada falan seyirme şeklinde hissediyodum :) ama 17 ci haftadayım seyirmelerde kalmadı :) bebek büyüdükçe hissetmem lazım ama beyfendi ara verdi :)) bakalım ne zaman tam anlamıyla hissedicem :)

ben 17+4. günümdeyim ama hala bebeğimin hareketlerini hissedemedim. tombiş anneler daha geç hissediyormuş bu doğru mudur acaba?

14 deyken bi kere çok net hissetmiştim dışardan hissedildi yani eşim de yanımdaydı o da hissetti. ama ondan sonra bu kadar net 19. hafta sanırım bu aradakiler seyirme şeklindeydi .

ben 19.haftamda hissetmiştim ozamana kadarda hep bekliyordum neden hissetmiyorum diye düşünüyordum ama çok güzel bi duygu.

20 den sonra çok net hissediliyor arkadaşlar.
öncesinde niye hissetmiyorum diye endişelenmeyin bence
sonrasında gece uyandıracak kadar çok hemde a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…