Bebeğinizin ilk hareketini kaçıncı haftada hissettiniz?

bende ilk 16. haftada hisettim oğluşumun tekemelerini sonra fazla hissedemedim çok azdı dün inanamadım öyle tekmeler attıki eşime bağardım çabuk koş tekme atıyo diye yanıma gelirken düşcekti heycandanoda şok oldu şiddetli bişekilde vuruyo dün tam 20 hftalık oldu diyorum haftasını kutluyo heraldeeşimde şok oldu dansmı ediyo napıyo diye çok güzeldi tarif edilmez bi duygu öteki dokunuşlar gibi değildi tam ben burdayım diyodu acayip duygulandım resmen bebeğimi hissetmek çok güzelmiş allah isteyen herkese nasip etsin böyle güzel duyguları inşallah

bende seğrimeleri 17 haftamda felan hissettim ama su 3 -4 gündür net olarak tekmelerini hissediyorum maşşallah harika bir duygu allah herkese yaşatsın inşallah

Bende 16 ıncı haftadan itibaren hissetmeye başladım, şu an 19 uncu haftanın içindeyim,her geçen gün daha da belirginleşiyor hareketleri.Özellikle tatlı bişeyler yiyince hareketlerinde artış oluyor.

kızlar ben de 18. haftam yani geçen hafta hissettim ondan baska hissetmedim o bayağı belirgindi eşim de şansına yanımdaydı o da anladı resmen dışarıdan hissedildi ama başka hissedemedim bi tanesini hisssettim bi de

bende önceden pıt pıt damar atması gibi hissediyordum ama şimdi hissetmiyorum sadece arada bir karnımda baskı hissediyorum sanki içimde yer değiştiriyormuş gibi bunlar onun hareketimi acaba başkada bişi hissetmiyorum.bilgilendirimisiniz.

bende 13 haftada hissetmeye başladı ama guruldama gibiydi şuan 23 haftadayım gayet güzel hissediyorum akşamları sabahları çok tekmeliyo 20 haftadan sonra daha çok ii hissediliyo canımm acele etme kız çocukları geç hareket edermiş erkek bebekleri daha erken hareket ediyomuş ondan olabilir.

arkadaslar 26. haftamdayım oglum olacak ve ben hala hareketlerini tam olarak hissedemedim benim gibi olan varmı acaba

arkadaslar 26. haftamdayım oglum olacak ve ben hala hareketlerini tam olarak hissedemedim benim gibi olan varmı acaba

bende 22 haftayı bitirmek üzereyim ama sadece pıt pıt atıyor birde ayaklarıyla idrar kesesinin üzerine baskı yaptığını çok iyi hissediyorum bende bekliyorum tekmeleyeceği günleri

gebeler ilk gebeliğinde tecrübesiz oldukları için bebek oynamasıyla mide ve bağırsaktaki hareketlerini ayırt edemezler böyle olduğu içinde ilk gebelikte gec hissedlir
ilk hamileliğimde 5. aya girmiştimde yeni hissetmiştim annem hergün soruyodu
hadi ne oldu oynamadımı :))
şimdi 11.haftama girdim heyecanla bekliyorum oynamasını :)

16 haftalikken hissetmeye basladim ama inanamiyordum

24 haftaliktan itibaren artik net bir sekilde hissediyorum

hatta onu elimi karnima koydugumda hissedebiliyorum :) harika bir duygu

16 haftalikken hissetmeye basladim ama inanamiyordum

24 haftaliktan itibaren artik net bir sekilde hissediyorum

hatta onu elimi karnima koydugumda hissedebiliyorum :) harika bir duygu

ben de seninle aynı şeyleri yaşamışım. 16 haftayken hissediyordum ama kimseyi inandıramamıştım. 24. haftada ilk olarak hissettim sabahın erken saatlariydi ve eşimi uyandırdım elini karnıma koydum balık gibiydi bebişim. bizim için çok güzel bir andı.opuyorumnanaktan ikimizde acayip heyecanlanmıştık. şimdi 34. haftadayım ve artık bazı geceler bebişimin hareketlerinden uyuyamıyorum. sağa dönsem oraya bir tekme, sola dönsem oraya bir tekme.:1rolleyes:

kızlar ilk hissettikleriniz bebek hareketleri olmuyabilir,ben 19.haftamda bu seğirmeleri hissetmişdim ama çok belli belirsizdi ve uzunca süre olmuyordu,23.haftadan sonra tekmeleriyle ben burdayım anne demeye başladı,2 olay da çok duygulanmışdım,birincisi eşimle göbeğimi izliyorduk,resmen kafasıydı sanırım gögüslerimin hemen altında,göbeğin en üst noktasında çıkıntı oluşdu,bende gelcem mi dedi artık bilemiyorum :)
2.side 2 3 gün önce bir tekme attı, canım yandı ama keşke hep canımı yaksa ben razıyım,hareketini o kadar net hissetmek çok güzel

merhaba!!
21. haftayı geçtim ama hala bi hareket yok.. Doktorum artık hissediyo olman lazım dedi ama :)) ben hissetmiyorum bişey!!!
Bakalım ne zaman hissedeceğim..

ben emin degilim aslinda ama sanirim hreket hissettim yine de dedigim gibi emin degilim,bazen gaz falan saniyorum nasil emin olucam?

bende 19.haftada çok yavaş hissetmeye başladım,
bu hafta daha net hissediyorum:sm_cool:
çok güzel bir duyguymuş içimde bir canlının hareketlerini hissetmek
şükürler olsun:Saruboceq:

Kızlar Çevremdede yaŞayan vardı.ablamdada aynı Şey oldu
kız bebekler genelde daha Çabuk hıssedılır.
BıÇok kıŞıde denedık bız
kıpırtılar hıssedılıyo ama tekme deĞıl tabıkı
ablamın 12, haftalarda mınık seyırme gıbı hıssedıyodu
kuzenımınde kızı olcak 12, haftada baŞladı ufak hıssetmeler
tabı deĞıŞebılır bu yınede
annemde der 2 kızım var ıkısınıde 12-14. Haftalarda hıssettım dıye
deneyın bakalım bebeĞı olanlar yazsın hamılelıĞı nasıldı hangı haftada hıssettıler nelerı oldu

valla ben taaaa 10. haftamda hissetmeye başlamıştım o zamanlar baloncuk patlamaları oluyordu va sağ tarafımda hep bir doluluk vardı. şuan 19. haftamdayım ve bebeğim halen orda ve çok ama çok tatlı tekmeler yiyorum. her tekme atışında gayriihtiyari gülümsüyorum. çok güzel bir duygu ya. cinsiyeti belli değil henüz. kızımda ise bu kadar bilgili değildim o yüzden en erken ne zaman hareket ettiğini karnımın ne tarafında olduğunu hiç bilmiyordum. tek hatırladığım karnımı acıtacak kadar çok tekmeliyordu cadı. 3 yaşına gircek halen yaramazlıkta sınır tanımıyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…