Bebeğinizin ilk hareketlerini ne zaman hissettiniz

Bende 19.haftamda 1-2 kez hissetmiştim ama şu anda tam ayıramıyorum.Daha zamanımız var galiba.Bende senin gibi sürekli hissetmek için sabırsızlanıyorum.

18-19. haftalarda arada bir hisseder gibi oluyordum ama emin de olamıyordum. Moralim bozuluyordu. 20. haftanın ortalarında bariz şekilde içten yumruk yedikten sonra kızımla fiilen tanışmış oldum. 20. haftadan önce hissetmeyen varsa panik yapmasın hiç. Çok normal. Bir de ilk zamanlar sürekli hissedilmiyor. 1 gün çok hareketli olsa ertesi gün hiç kıpırdamayabiliyor. No panic. Şimdi hiç durmuyor maşallah. Allahtan herkese bu duyguyu yaşatmasını diliyorum.

ben 16 haftalıkken hissettim hareketleri.sol tarafıma yatıyordum.birden tekme geldi.çok mutlu oldum.şimdi 20.haftadayım çok net artık hareketler.müzik duyunca çok hareketleniyor.özellikle hareketli şarkılarda.ama eşim hissetmedi henüz.o elini karnıma koyunca duruyor hiç hareket etmiyor.korkuyor babasından.kaydirigubbakcemile3

slm bende 26+4 haftalık hamileyim bende il kdefa 18. haftanın sonunda hissetmiştim ve şimdi çok hareketli bi oğlum var.hareketlet anne kilosu na göre falan değişiomuş, söylenti tabi :) ama hareketlerini hissetmek çok güzel bi duygu

kızlarda selam hepnızın heyecanlarını mutlulukla okuyorum bende 20 haftalık hamıleyım sadece pıt pıt larını hıssedıyorum ara ara bazende az daha sıddetlı ama tekme ıstıyorum ve aklım fıkrım hep bebıste korkuyorum nıye atmıyor dıye umarım rabbım hayırlısıyla bebısımı kucagıma almayı nasıp eder herkese sevgıler bana yardımcı olursanız sevınırım
allah herkese saglık versın

Ben 19 haftalik hamileyim ve ilk 18 haftalikken hissetmeye basladim pıt pıt larını ozaman icim bir hos oluyor :)) en cok idrar'a gitmem gerektigi zaman haraket ettigini hisseder gibiyim :))

bana yardımcı olabılecek arkadaslar cevaplarınızı beklıyorum uykum bıle bu yuzden duzensız olduu allahım bebısımı bana bagıslasın ıns

canım korkma şimdi 23 haftalık olduk kızım artık kımıl kımıl ama yinede öyle çok sert vurmuyor.zaten daha kaç gramki bebeğin ne kadar güçlü vurabilir düşünsene.birde benim kızım birazcık tembeldi onun için çok fazla hareket etmiyordu seninde öyle olabilir kafana takma ama o zaman bebişde etkilenir.Rabbim sağlıkla kucağımıza almayıda nasip etsiin

ilk hamileliğim, 18+5 de hissettim. kas seyirmesi gibi birşey. önce emin olamadım tabi, ama o günden sonra devam edince bebeğimin hareketleri olduğunu anladım. günden güne daha da güçleniyor hareketleri...

ben 4 aylıkken hissetmiştim. tam da ev süpürüyordum içimde birşeyler akmaya başladı sanki su dolu balonu ellediğinizde tuhaf bir şekilde kayar ya onun gibi birşeydi. çok korkmuştum ters bişeymi yaptımda bebeğe birşey oldu diye. ama ondan sonra benim zıpır pek yerinde durmadı.. Anladım ki Bebişim hareket ediyormuş.

şimdiyse epey büyüdü hınzır karnımı lastik top gibi şekilden şekile sokuyo ,bir anda fırlayıp çıkacak gibi bu aceleci :)

Bende ilk olarak 17 haftalıkken hissettim. Kimileri ise 22 haftada hissedermiş.
Mükemmel ve inanılmaz bir duygu. Rabbim hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin.

ilk gebeliğim ve 15. haftadan beri hissediyorum şu an 22. haftaya girmemize 1 gün kaldı

14. haftamdayım ve bugün pıt pıt seyirme şeklinde hissediyorum karnımda :) bu kadar erken olur mu şaşırdım :) ama müthiş bişey :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…