Bebeğinizin ilk hareketlerini ne zaman hissettiniz

14. haftada minik kıpırtılar hissetmeye başlamıştım 16. haftada içerden biri dürtüyo gibi oluyodu şimdi 20 haftalık artık tekmelerimiz daha net bu annenin kilosu yağ tabakasının kalınlığı rahim pozisyonu bebeğin kendi yapısı karakteriyle alakalı bi durum 24. haftada olup hissedemeyenler bile var

Kızlar ben 14. Haftadayım içerde baloncuk patlaması gibi bişeyler hissetmeye başladım bugün. Ama benim oğlan ultrasonda da kıpır kıpır olduğu için doktor yavaş yavaş hissetmeye başlaman normal dedi :)

Arkadaşlar ben de ayırt edemiyorum. Gaz kıpırdaması gibi ben hep gaz diyorum. Annem bebeğin hareketidir diyor. Nasıl ayırt edebilirim ki oğlumun hareketi diyebilsem keşke emin olsam...

Arkadaşlar ben de ayırt edemiyorum. Gaz kıpırdaması gibi ben hep gaz diyorum. Annem bebeğin hareketidir diyor. Nasıl ayırt edebilirim ki oğlumun hareketi diyebilsem keşke emin olsam...
Bencede bebektir artık 19 hafta olmuşsunuz :) bende fazla gazlı olan bi insan olduğum için gaz ve bebeği ayırdetmeye başladım artık :) şuan bebeği sadece sağ tarafımda hissediyorum gazı bağırsaklarımda

:) bende de çok gaz oluyor o yüzden tam bilemedim. Herhalde 20. haftamda falan ayırt edecek duruma gelirim ben de :)))

kızlar biz de bugün 16+2 yiz ben de o kıpırtıları net olarak 12. haftada falan hissetmeye başladım :) daha öncesinde de ufak ufak kasıkta seyirmeler oluyordu.

Ben de senin gibi endişeleniyordum bir kaç haftadır hareketlerini hissedemediğim için. Emin olmasam da dünden beri hissediyorum bir şeyler kas seğirmesi gibi pıt pıt ediyor ama yine de adını koyamıyorum. Hareket mi ediyor sizce? Yoksa sıradab bir gaz hareketi falan mı? Konu açtım sırf bunun için ama cevap veren olmadı ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…