Doğuma Hazırlık bebeğinizin ilk hediyesi, ilk eşyası

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

zapzup

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2010
1.548
461
198
merhaba ben 10 haftalık gebeyim bebeğim de normal şekilde büyümeye devam ediyor bazen kendimi kötü hissetsemde (bulantı, kusmadan dolayı) onun varlığıyla mutluyum :) hangimiz mutlu değiliz ki? biz planlayarak bebek yapmadık o süpriz yaptı geldi.bizi de mutlu etti ve bugün de çalıştığım işyerinde ki müdürüm minik bebişim için hediye almış çok mutlu oldum. hediyeyi elime aldım ve paketi açmaya başladım heyecan sardı içimi hediyeyi paketten çıkardığım anda göz yaşlarım durmadı akmaya başladı evet ben büyüdüm, evlendim ve anne oluyorum bebeğim içimde büyüyor ve onu sevecek insanlar onun gelmesini bekliyor en başta da ben tabi ki. Rabbim çocuk isteyen herkese bu mutluluğu yaşatsın bunu canı gönülden istiyorum. bize hediye olarak iki üst, iki alt olarak pijama takımı geldi size ilk hediye ne geldi? ne yaptınız? nasıl hissettiniz? merak ediyorum yazar mısınız?

bana da teyzemden çok tatlı bir yelekle patik hediye geldi.o zamanlar 8-9 haftalık hamileydim.pek bir şey hissedememiştim.ama şimdi bakıp bakıp kuzuşuma sesleniyorum.ona alacağım ilk eşyayı sabırsızlıkla bekliyorum.cinsiyetini bir öğrenseydik.ilk eşyasını cinsiyetine göre pembe yada mavi almayı düşünüyorum.sonra zaten sarılar yeşiller alırım bol bol

Back