:))()Benim oglum 15aylik , kulagimi tutmadan uyumuyor.
Benim 4.5 yaşındaki kızçem hala öyle.Benim oglum 15aylik , kulagimi tutmadan uyumuyor.
Benim 4.5 yaşındaki kızçem hala öyle.
Nasil vazgectirebilirim , dişariya ciktigimizda cok zorluk cekiyorum uyku vakti geldiginde
Konu sahibi;yatır koynunda yavrunu kokunla uyusun.
Ben iki kızımı da 6 aylık olana kadar koynumda yatırdım.
Bağlanma için çok önemli bence.
Sonra nasil ayirdiniz peki ?Konu sahibi;yatır koynunda yavrunu kokunla uyusun.
Ben iki kızımı da 6 aylık olana kadar koynumda yatırdım.
Bağlanma için çok önemli bence.
Sizin kokunuzun olduğu bir tişört, tülbent vs bişey verip ona sarılıp uyumasını sağlarsınız, bir eldivenin içine dolduracağınız kiraz çekirdeklerini de bebeğin sırtına ve ya karnına koyarak bebişi hem yanınızda hissettirirsiniz hem de kiraz çekirdekleri gaz çıkarmasına yardımcı olurMerhaba kızlar,
Bebegim 3 ayina gircek yatarak emziriyorum 1 aydır, dinleniyoruz ikimizde. Son 3 gundur yatagina koyuyorum 1 saat icinde geri uyanıyor. Ama yanimda yatınca uyanmıyor kımıldamıyor bile. Yatagi yatagimimizin yaninda aslında ama guven duygusu istiyor sanırım. Yuzustu yatinca da elimi sirtina koyunca uyuyor ama cekersem basliyor kimildanmaya. Sizce yanimda mi yatmak istiyor? Gitgide duzene girecek derken gitgide kötüleşti uykuları..ilk uykusunu 3 4 saat uyurdu en azindan onceden:/
Cok teşekkür ederimSizin kokunuzun olduğu bir tişört, tülbent vs bişey verip ona sarılıp uyumasını sağlarsınız, bir eldivenin içine dolduracağınız kiraz çekirdeklerini de bebeğin sırtına ve ya karnına koyarak bebişi hem yanınızda hissettirirsiniz hem de kiraz çekirdekleri gaz çıkarmasına yardımcı olur
Ayırdım denemez.Sonra nasil ayirdiniz peki ?
Benimkide uyku konusunda sıkıntı yapmiyor. Uykuya daldiginda yatagina koyuyorum ama uykusu geldigi zaman illa o kulak tutulacak, uyuyana kadar tutulacakAyırdım denemez.
Uykuya dalınca yatağına koydum.
Uyku konusunda çok sıkıntılı değillerdi çok şükür.
İnan benimki hala aynı.Benimkide uyku konusunda sıkıntı yapmiyor. Uykuya daldiginda yatagina koyuyorum ama uykusu geldigi zaman illa o kulak tutulacak, uyuyana kadar tutulacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?