Bebegiyle yatan anneler??

_sushico_

Guru
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2010
1.712
1.194
333
38
Merhaba kızlar,
Bebegim 3 ayina gircek yatarak emziriyorum 1 aydır, dinleniyoruz ikimizde. Son 3 gundur yatagina koyuyorum 1 saat icinde geri uyanıyor. Ama yanimda yatınca uyanmıyor kımıldamıyor bile. Yatagi yatagimimizin yaninda aslında ama guven duygusu istiyor sanırım. Yuzustu yatinca da elimi sirtina koyunca uyuyor ama cekersem basliyor kimildanmaya. Sizce yanimda mi yatmak istiyor? Gitgide duzene girecek derken gitgide kötüleşti uykuları..ilk uykusunu 3 4 saat uyurdu en azindan onceden:/

Ben de hamileyim o yüzden araştırıyorum ve bir kitapta okumuştum ilk aylar anne ile uyuması,yatması güven duygusu ve güvenli bir bag oluşturma açısından çok önemliymiiş. Bazıları ayrı oda diyor ama bu çok yanlışmış

Konu sahibi;yatır koynunda yavrunu kokunla uyusun.
Ben iki kızımı da 6 aylık olana kadar koynumda yatırdım.
Bağlanma için çok önemli bence.

Merhaba kızlar,
Bebegim 3 ayina gircek yatarak emziriyorum 1 aydır, dinleniyoruz ikimizde. Son 3 gundur yatagina koyuyorum 1 saat icinde geri uyanıyor. Ama yanimda yatınca uyanmıyor kımıldamıyor bile. Yatagi yatagimimizin yaninda aslında ama guven duygusu istiyor sanırım. Yuzustu yatinca da elimi sirtina koyunca uyuyor ama cekersem basliyor kimildanmaya. Sizce yanimda mi yatmak istiyor? Gitgide duzene girecek derken gitgide kötüleşti uykuları..ilk uykusunu 3 4 saat uyurdu en azindan onceden:/
Sizin kokunuzun olduğu bir tişört, tülbent vs bişey verip ona sarılıp uyumasını sağlarsınız, bir eldivenin içine dolduracağınız kiraz çekirdeklerini de bebeğin sırtına ve ya karnına koyarak bebişi hem yanınızda hissettirirsiniz hem de kiraz çekirdekleri gaz çıkarmasına yardımcı olur 🤗

Sizin kokunuzun olduğu bir tişört, tülbent vs bişey verip ona sarılıp uyumasını sağlarsınız, bir eldivenin içine dolduracağınız kiraz çekirdeklerini de bebeğin sırtına ve ya karnına koyarak bebişi hem yanınızda hissettirirsiniz hem de kiraz çekirdekleri gaz çıkarmasına yardımcı olur 🤗
Cok teşekkür ederim😊🙏

Gece emmeleri yaklaşık olarak 9.-10. aylara kadar devam etmeli ve bu sürece kadar birlikte uyuyabilirsinjz ,bundan sonraki süreçlerde yatak ayrılmalı isterseniz gündüz uykularinjzi yine meleginizle uyuyun.

Ben 2 kızımı da ilk 6 ay yanımda uyuttum ohhhhhhh misssssss gibi kokusunu içime çeke çeke,,,,,, bence sende yatırmalısın 👍👍👍👍

Kızımla uzun zaman birlikte uyudum. Zamanı gelince kendi odasında uyudu.
Oğlum 12 aylık,onuda yanımda uyutuyorum,kokusunu,nefesini duya duya uyuyorum ama uyurken dönen biri değilim fazla,eskiden dönerdim ama kızimla uyurken alıştım,yattığım şekilde uyanıyorum. Deli yatan biri olsaydım yanımda yatırmazdım sanırım zira tehlikeli.
Eşim çok deli yatar mesela,ikisini asla yatırmam aynı yatakta.

Benimkide uyku konusunda sıkıntı yapmiyor. Uykuya daldiginda yatagina koyuyorum ama uykusu geldigi zaman illa o kulak tutulacak, uyuyana kadar tutulacak 😁
İnan benimki hala aynı.
Uyuyamadığında,ağladığında,korktuğunda hep eli kulağıma gider.
Tutsun annesi güç alıyor belki senin teninden.

Back
X