banada 15.haftalıkken başka bi doktor %100 erkek dedi.kendi doktoruma 17 haftalıkken gittim.%100 kız dedi.halada kız..kordon varya ah o kordonkaydirigubbakcemile3doktorları yanıltıyo...
erken haftalarda gördükleri çıkıntıda yanıltıyor doktorları.
evet ya..aynısı benimde başıma geldi..ne hikmetse demekki bu aylarda yanılıyorlar.banada 15.haftada erkek dediler.banada %100 erkek dediler.hatta kırk kere sordum eminmisiniz kordon olmasın dedim.bide adam bana ters ters baktı görmüyormusun erkek diyo.yani sen benden dahamı iyi biliyosun der gibiydi,tabi biz 10 gün boyunca erkek oluyo sevinciyle durduk.bi kızımız vardı buda oglan diye sevinmiştik.sevincimiz 10gün sürdü...neyse hayırlı evlat olsunlar ne yaplım.rabbiminde bi bildigi vardır elbet...
bana 14 haftada erkek dedi ama hiç inanasım yok 2 hafta daha beklicem
Biraz daha bekle canım.Senin içine ne doğuyor ne hissediyorsun?Ben kız hissetmiştim bu nedenle erkek dediğinde inanmamıştım.
bende kız hıssedıodum halada ole dr kızın olucak dedı kesınmı dedım eveetbacagının arasını acmıs dedı 2 dr aynısını soledı 17 haftada ogrendım dogrudur dımı erkek deıldır yanıı
valla banada kızmış gibi geliyo hayırlısı bakalım
Canım banada 17.haftada kesin kız dediler.Korkma bizim kızım olacak nasipse :) değişmez bundan sonra :)
bızım kızımız olucak mı demek ıstedın cnmmm sencede olemıdır bıoglusum var ben kız hıssedıorum ama korkumdanmıdır nedır anlayamadım erkek de olucak gıbı gecıo ama ınanılmazkız hıssedıodum hamılelıgımın basında hatta abımle ıddıaya gırdık bebek arabası ve pusetınee ben kazandım tabıkı o erkek dıodu ınsallah oledır annemde bence daha erken pembe pembe alma dedı ıcıme suphe dustu acabamı dedım
Yok canım korkma etraftan konuşanlar olur senin ne hissettiğin ve doktorun dediği önemli.Kız dediyse kızdır.Bizim kızımız olacak canım hiç düşünme al kızının pembişlerini :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?