Doğuma Hazırlık Bebeiniz ka haftalkken cinsiyetini rendiniz?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Bana 14.haftada büyük ihtimal erkek,17 de ise kesin kız dedi 2 doktor birden.Erken öğrenilenlerde değişme olasılığı oluyor.Birde doktorun tecrübeside önemli.ılk gittiğim doktor çok tecrübeli değilmiş demekki :)

banada 15.haftalıkken başka bi doktor %100 erkek dedi.kendi doktoruma 17 haftalıkken gittim.%100 kız dedi.halada kız..kordon varya ah o kordonkaydirigubbakcemile3doktorları yanıltıyo...

banada 15.haftalıkken başka bi doktor %100 erkek dedi.kendi doktoruma 17 haftalıkken gittim.%100 kız dedi.halada kız..kordon varya ah o kordonkaydirigubbakcemile3doktorları yanıltıyo...

erken haftalarda gördükleri çıkıntıda yanıltıyor doktorları.

erken haftalarda gördükleri çıkıntıda yanıltıyor doktorları.

evet ya..aynısı benimde başıma geldi..ne hikmetse demekki bu aylarda yanılıyorlar.banada 15.haftada erkek dediler.banada %100 erkek dediler.hatta kırk kere sordum eminmisiniz kordon olmasın dedim.bide adam bana ters ters baktı görmüyormusun erkek diyo.yani sen benden dahamı iyi biliyosun der gibiydi,tabi biz 10 gün boyunca erkek oluyo sevinciyle durduk.bi kızımız vardı buda oglan diye sevinmiştik.sevincimiz 10gün sürdü...neyse hayırlı evlat olsunlar ne yaplım.rabbiminde bi bildigi vardır elbet...

yani bi kızım daha oluyo...hani gebilik takvimi olmayınca hala hamilemisin diyen varda..

ben 24 haftalık hamişim hala göstermedi benimki yalnız kıza benziyor dedi neye dayanarak dedi bilemiyorum karnım büyük oldugu için net görünmüyormuş umarım kızdır

Evet canım banada doktor erkek dediğinde kordon olabilir dedim.Hayır kordon burda dedi gösterdi.Hayırlısı dedim ve inanmadım.Çünkü hep hayalimde doktora gittiğimde kızınız olacak demesini bekleyerek gitmiştim.Nitekim 3 hafta sonra kız olduğunu öğrenince doğru hissettiğimi anladım.Hakkımızda hayırlısı olsun canım...Evlatlarımız hayırlı ve sağlıklı olsunlar inş.

Bende 16. haftamda ogrendim. Erkek oldugunu zaten tahmin ediyordum bu soylenen tatlı ve eksi yeme istegi kesinlikle bende dogru cıktı. Ilk gunden beri deli gibi tatlı ve cukulata yiyorum:):CüvCüv:

Bende 16. haftamda ogrendim. Erkek oldugunu zaten tahmin ediyordum bu soylenen tatlı ve eksi yeme istegi kesinlikle bende dogru cıktı. Ilk gunden beri deli gibi tatlı ve cukulata yiyorum:) :CüvCüv:

bende kız hıssedıodum halada ole dr kızın olucak dedı kesınmı dedım eveetbacagının arasını acmıs dedı 2 dr aynısını soledı 17 haftada ogrendım dogrudur dımı erkek deıldır yanıı

Canım banada 17.haftada kesin kız dediler.Korkma bizim kızım olacak nasipse :) değişmez bundan sonra :)

valla banada kızmış gibi geliyo hayırlısı bakalım

Hayırlısı olsun canım annenin hissettiğide önemli.Bana erkek dediğinde inanmak istememiştim nedense aklımda hep kız diyecekmiş gibi bir görüntü vardı.Nitekim öyle oldu 17.haftada kesin kızımın olacağını öğrendim :)

Canım banada 17.haftada kesin kız dediler.Korkma bizim kızım olacak nasipse :) değişmez bundan sonra :)

bızım kızımız olucak mı demek ıstedın cnmmm sencede olemıdır bıoglusum var ben kız hıssedıorum ama korkumdanmıdır nedır anlayamadım erkek de olucak gıbı gecıo ama ınanılmazkız hıssedıodum hamılelıgımın basında hatta abımle ıddıaya gırdık bebek arabası ve pusetınee ben kazandım tabıkı o erkek dıodu ınsallah oledır annemde bence daha erken pembe pembe alma dedı ıcıme suphe dustu acabamı dedım

Yok canım korkma etraftan konuşanlar olur senin ne hissettiğin ve doktorun dediği önemli.Kız dediyse kızdır.Bizim kızımız olacak canım hiç düşünme al kızının pembişlerini :)

bende 12.haftada erkek olduğunu öğrenmiştim kesin olmamakla birlikte net olarak 20.haftada öğrendim göstermedi çünkü oğluşum

Yok canım korkma etraftan konuşanlar olur senin ne hissettiğin ve doktorun dediği önemli.Kız dediyse kızdır.Bizim kızımız olacak canım hiç düşünme al kızının pembişlerini :)

saol cnm benım ınsallahh senden destek alarrak alıorum kızımın pembıslerınııı evet cnm bızım kızımız olucak:)

Bizimki 20 haftalikken gösterdi kendini.Doktor kesin görmeden söylemek istememisti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…