- 29 Ekim 2016
- 1.368
- 391
- 123
- 35
- Konu Sahibi Sermin3694
Hangisini beklicem ben bilemedim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adet tarihine göre mı doğum yaptın canimBenimde bebeğim iki hafta geriden geliyordu ben tam gününde doğum yaptım canım...
Evet canımAdet tarihine göre mı doğum yaptın canim
Yiyorum canım dikkat ediyorum 2950 ydi 38+2 yim kilo az sanırımBol et ye![]()
Cancağzım sata göre Doğum yapacaksın. Senin bebişin kız . Ondan erkek yapısı performansı bekleme annesi. Benim kızım 38+5 ye 2820 doğdu. 49 cm di. Hep geriden gelen bir bebekti. Sata göre Doğum yaptım. Sağlıklı çok şükür. Sadece doğduğunda o kadar minikti ki en küçük hastane çıkışlarının pijamalarını boynuna kadar çekiyordukYiyorum canım dikkat ediyorum 2950 ydi 38+2 yim kilo az sanırım
O zaman no problem...kormaYiyorum canım dikkat ediyorum 2950 ydi 38+2 yim kilo az sanırım
Ayyy kuzum ya bizde şuan 2950 yiz 50 cm ozaman çok zamanım yok sata göre sağlıklı olsun da gerisi önemli değil canımCancağzım sata göre Doğum yapacaksın. Senin bebişin kız . Ondan erkek yapısı performansı bekleme annesi. Benim kızım 38+5 ye 2820 doğdu. 49 cm di. Hep geriden gelen bir bebekti. Sata göre Doğum yaptım. Sağlıklı çok şükür. Sadece doğduğunda o kadar minikti ki en küçük hastane çıkışlarının pijamalarını boynuna kadar çekiyorduk![]()
Aynen sağlıklı olsun gerisi hikaye. Hem zayıf bebekler doğduktan sonra çok hızlı büyüyor benim kızım ilk 30 gün 2500 gr aldı hemşire bile şok oldu .Ayyy kuzum ya bizde şuan 2950 yiz 50 cm ozaman çok zamanım yok sata göre sağlıklı olsun da gerisi önemli değil canım
Doğum günü değişmez canım benimki 4 hafta geriden geldi yine de gününde doğdu 35 haftalıktı 39da doğduHangisini beklicem ben bilemedim
Ayy canım seninki iyi yinede benimki 2 kilo doğdu şişliği inince 1800 kaldı nasıl büyüdü anlamadımCancağzım sata göre Doğum yapacaksın. Senin bebişin kız . Ondan erkek yapısı performansı bekleme annesi. Benim kızım 38+5 ye 2820 doğdu. 49 cm di. Hep geriden gelen bir bebekti. Sata göre Doğum yaptım. Sağlıklı çok şükür. Sadece doğduğunda o kadar minikti ki en küçük hastane çıkışlarının pijamalarını boynuna kadar çekiyorduk![]()
Erken mi doğdu minik. ?? Canım sağlıklı olsunlar rabbim onun sütünü ona göre yolluyor çok şükür.Ayy canım seninki iyi yinede benimki 2 kilo doğdu şişliği inince 1800 kaldı nasıl büyüdü anlamadım![]()
39 da kendi sancin mı geldi canım yoksa sezeryan la mı doğum yaptınDoğum günü değişmez canım benimki 4 hafta geriden geldi yine de gününde doğdu 35 haftalıktı 39da doğdu
Yok canım hiç bir sorunumuz yoktu 34. haftaya bende o da güzel kilo almıştı ama 35de gelişim geriliği var denildi ve öyle kaldı 39da normal sancım başladı normal doğumla doğdu tek avantajı küçük olduğu için doğumum kolaydıErken mi doğdu minik. ?? Canım sağlıklı olsunlar rabbim onun sütünü ona göre yolluyor çok şükür.
Evet canım kendi sancım normal doğdu canım haa bi de tersti doğuma 5 dakika kala döndü yavrum Allah isteyince döndürüyor küçük bu doğmaz dediler bekledik doğdu çok şükür39 da kendi sancin mı geldi canım yoksa sezeryan la mı doğum yaptın
Benim kızımda zayıf ama çivi gibi maşallahYok canım hiç bir sorunumuz yoktu 34. haftaya bende o da güzel kilo almıştı ama 35de gelişim geriliği var denildi ve öyle kaldı 39da normal sancım başladı normal doğumla doğdu tek avantajı küçük olduğu için doğumum kolaydışimdi de zayıf ama napalım sağlıklı olsunda
Aynısı canım kaç yaşında kaç kilo acaba bizim 3 bitti 11 kilo halenBenim kızımda zayıf ama çivi gibi maşallahboşver sağlıklı olsunlar. Dünyanın yemeğini yiyor bi gram kilo almıyor benim kız biraz kuduruk
![]()
Ay benimki de 11 kilo 300 gr neredeyse 1 yaşından beri sabit şuan tam 2 yaşında sümsükAynısı canım kaç yaşında kaç kilo acaba bizim 3 bitti 11 kilo halen![]()