Bebek 2 hafta geriden geliyor doğum ne zaman oluyor acaba ben 38+2 bebek 36+4

Ay benimki de 11 kilo 300 gr neredeyse 1 yaşından beri sabit şuan tam 2 yaşında sümsük :-)
İnş yeni doğanlar iştahlı olurda uğraştırmaz rahat ederiz biraz ya ikinci kolay diyolar ama bakıcaz artık sen hamile misin?

Hepinize sağlıklı hayırlı doğumlar dilerim
Benim merak ettiğim bişey var bu geriden gelme veya önden gitme olayının sebebi nedir beslenmeyle mi alakalı yoksa döllenme tarihi ile mi (geç veya erken döllenme) ilgili

Hepinize sağlıklı hayırlı doğumlar dilerim
Benim merak ettiğim bişey var bu geriden gelme veya önden gitme olayının sebebi nedir beslenmeyle mi alakalı yoksa döllenme tarihi ile mi (geç veya erken döllenme) ilgili
Döllenme tarihi çok etkili ve en önemlisi genetik faktörler. Orta boylu anne babanın bebeği orta halli doğuyor boy olarak. Zaten ileri gitme boya göre gözleniyor çoğu zaman. İyi beslenme kilosuyla alakalı. Kafa çapı genetik yapıyla alakalı. Tüm değerleri aynı derece öndeyse mutlaka döllenme tarihi etkilidir

Döllenme tarihi çok etkili ve en önemlisi genetik faktörler. Orta boylu anne babanın bebeği orta halli doğuyor boy olarak. Zaten ileri gitme boya göre gözleniyor çoğu zaman. İyi beslenme kilosuyla alakalı. Kafa çapı genetik yapıyla alakalı. Tüm değerleri aynı derece öndeyse mutlaka döllenme tarihi etkilidir
Benim sadece kilo önde gidiyor canım ama tabi benim kilom da önde :KK70:o yüzden merak etmiştim teşekkür ederim

Back
X