bebek aldırmışlar :(

3 yıl birliktelik ve ardından bir de bebek..
Hiç sevmemiş diyorsun, bana iyi davranıyor diyorsun, o kız manyağın teki diyorsun..
Ama adama sormazlar mı ne işin vardı yıllardır o kızla?
Farzetki o kızdan yararlandı yıllarca.. Peki sana aynı şeyi yapmayacağı ne malum?Kim garanti edebilir bunu?
Eline kağıt verip imza mı attıracaksın garanti olsun diye..
Tamam geçmişiyle yargılamak doğru olmaz ama o kızın arkasından 'hiç sevmedim' demesi garip geldi bana.
Yarın senden de ayrılıp başka bir kıza 'onu hiç sevmedim' derse ne yapacaksın?

Son düzenleme:
Ben kendi sahsima konusayim cikmaya basladiktan 6 ay sonra sevgilime bir soru srdum.biriyle beraber olup da cocuk aldirdin mi diye (cunku bir arkadasimizin o gunlerde sevgilisi bebek aldirmisti ordan aklima geldi sormak onlarin bebek aldirmasi cok zoruma gitmisti) bunu sordum cunku sevgilime deliler gibi asiktim ve evlenmeyi dusunuyordum. Eger sevgilim boyle bir sey yapmis olsaydi ondan vazgececektim cunku bunun vebali biz evlenirsek bizden ya da bizim cocuklarimizdan cikar diye korktum. Yani boyle bir insanla ben askimdan ölsem de beraber olamam

o adam nasılda korunmadan ilişkiye girebiliyor. ihtimalen bir kere olmamıştır bu koca 3 yıl içinde. kesin o kızada çok güven verici konuştu ve belki kzın bugün bu kadar sizi rahatsız etmesi de bu yğzdendir... ona yaşattıklarını bir bir bu şekilde hıncını almak istiyor olabilir. oh ne rahat herşeyi yap kız hamile kalsın ondan sonra çocuğu aldır ayrıl iyiymiş valla. gerçekten güvenilecek insanmış...

ayrıca hamilelik şak diye anında ortaya çıkmaz 1-1,5 aylıkken farkedilir

Sonlandırılan gebelikte sizi ilgilendiren bir durum yok. Yaşayan iki kişiyi ilgilendirir bu.
Ama bence başka konular üzerine düşünmelisiniz.
Birincisi sevgiliniz sevemediği bir insanla 3 yıl birlikte olmuş, cinsellik dahil herşekilde yakınlaşmışlar. İki ihtimal var, ya o kızı kandırmış. Sevmediği bir insanla birlikte olmaya devam etmek kandırmaktır. Ya sizi kandırıyor.
İkincisi, sevgiliniz bir insan için düşünülebilecek en mahrem konulardan birini bir başkasına anlatmakta sakınca görmüyor. Bu da kişiliği hakkında bir fikir vermeli size.
İyi düşünün.

hiç 3 yıl boyunca kız zorla ilişkiye girdi sanki sevmiyormuş. aslında böylesi daha beter sevmiyorsun ama 3 yıl boyunca berabersin.Şimdi seni ne kadar gerçek seviyor acaba diye sorarlar o zaman...

Ayrica bir soz hosuma gidiyor "bir adam ayrildiktan sonra zaten sevmemistim diyorsa bastaki adam kelimesini geri aliyorum" tarzi biseydi mantikli bi soz..

hiiç sevmemiş ne ara bebek yapmış . saftirikmisiniz kızım ya

3 yıl beraber olduğu biri için nasıl sevmedim der aklım almıyor bunu sanki her şey çocuk oyuncağı gibi anlamıyorum bazen bu erkekleri ama karakteri ortada yani.

Geçmişte yaşadıkları size bir ders olsun bence. Ayrılın diyemem bu sizin kararınız olur. Ama temkinli olun. 4 aylık bir ilişki olduğu için henüz cicim ayları diyoruz bu aylara. O yüzden de güveninizi kazanmak,sizi kendisine bağlamak için herşeyi yapacaktır. Niyetini bilemeyiz tabiki de. Belki de sizi gerçekten seviyor ve geçmişini bir hata olarak görüyordur. Bunu bilemeyiz ama siz zamanla göreceksiniz. Tabi bu zamanda da çok dikkatli olmanızda fayda var.

söyleyecek bir kelime dahi bırakmamıssın Katılıyorum

Bebek aldırmakla sevmesinin bir alakası yok.
Cinsel ilişki varsa,hamilelik riski de her zaman vardır. ( Korunulsa bile...)
Yani bunlar,"aman birbirimizi çok seviyoruz,hadi bebek yapalım" deyip,sonradan vazgeçmemişler.
Belli ki istemeden olmuş.
Ayrıca bir erkeğin cinsel ilişki yaşaması için,sevmesi gerekmiyor.

Yine de ben hiç sevmediğine inanmıyorum.Elbet sevmiştir ama "o zaman" sevmiştir.
Her aşk biter.Biten aşkın adı "sevmedim" olur.
Yani şu an sevmediği doğrudur.

Bebek konusunu sana söylememeliydi.Gerek de yoktu.
Zannedersem,nasılsa kız bir gün söyler diye korkup,kendisinden duymanı istedi.

bana karşı çok iyi demişsin.
demek ki ayşe'ye karşıda çok iyiydi ki hem çocuk yapıp hem 3 yıl sürdürmüşler.
ben sevmeyen adam bunu yapıyorsa karakterini kaybetmiş derim. madem sevmiyordu neden birlikte olmuş. ha birlikte olmuş neden çocuk aldırıyor. demek ki kızla eğlenmiş.
sen kendine dikkat et bence. karşındakine de güvenme.

"Sizden önceydi, geçmişi sizi ilgilendirmez, geçmişte olmuş, size ne ki, yaşanmış bitmiş..." gibi yorumlara çok şaşırıyorum. İşte böyle düşündüğümüz için karşımıza bir tane dürüst, geçmişi temiz, birbirimizin ilki olacak biri çıkmıyor.
"Geçmişim ondan önce olmuştur aha tamam o zaman istediğimi yapayım ilerde de aşık olduğum kişi olursa senden önceydi der sıyrılır çıkarım işin içinden"... Bir erkek gayet de bunu der biz böyle düşündükçe. Geçmiş nasıl önemli olmaz yav? Tabii bazı şeyler önemli değildir ama bu gibi konular gayet de önemli kendi şahsım için. İyi adam gitmiş onunla bununla olmuş, her kızı atmış yatağına, sonra da gelmiş beni bulmuş diğerleri için de "ama sevmedim ki?" diyecek. Yok öyle şey kardeşim.
Ben nasıl kendimden sorumluysam karşımdaki de kendisinden sorumludur. Biz böyle düşündükçe erkek rahat işte. Yap et sonra da temiz, namuslu, dürüst kız ara. Olacak iş mi bu? Çok saçma gerçekten.
Konu sahibesi arkadaşım sana tavsiyem; sevgilinin her söylediğine itibar etme, sonuçta kaç aydır çıkıyorsunuz ki ? Elbette ki cicim ayları bunlar, tabi dokunmaya kıyamıycak, uyandırıcak uyutucak hep böyle başlar zaten. Ortada çocuk aldırmaya kadar giden ciddi bir ilişki var. Kız tabii bırakmayacak peşini ben de olsam bırakmam sonuna kadar devam ederim onu kazanmak için. Sonuçta yaşanmış şeyler var. Hem de 3 yıl az bir süre de değil. Nasıl sevmez bu adam 3 yıl boyunca?.
Aynı şey Allah korusun ya senin de başına gelirse? Şimdi diyeceksin ki bir kere yapmış hata daha yapar mı bile bile? Yapar arkadaşım. Gayet de yapar. Önce de yaptığına göre şimdi de yapar, korkacak bir şeyi yok, yapmışsa zaten o bebeği her şeyi göze almış demektir.

bir erkek 3 yıl boyunca bir kızla çıkıp
onu sevmedım ki diyebilirsa
o erkekten hayır gelmez!.
yalanın önde gidenini söyluyor...
elbette sevıyordum o zamanlar deseydı gerçekten daha onurlu bir erkek olarak görürdüm onu...
sende sevmedıgıne ınandın değil mi??
3 yıl az bır zaman mı yaaa...

tek sorun bence bu olurdu..
geçmişte ne olduğu önemlı değil..

Ona sizden önce güveniyorlar çünkü güvenmemeleri için bir sebep yok, yıllanmış ilişkisinde bebek aldırdığını akabinde söz konusu kız için sanki bebek kendi başına olmuş gibi "onu sevmiyordum" dediğini, yaşananların arkasında durmadığını bilmiyorlar, bilselerdi fikirleri değişirdi bence, neticede geçmişine sahip çıkmayanın geleceğine sahip çıkacağına inanmak zordur, sizin adınıza endişelenirlerdi hele anne ve babanızın bunu kabullenmesi çok zor olurdu... Oysa siz biliyorsunuz artık, üstelik "delicesine aşık olmadan" öğrenmişsiniz durumu, bu bir şans aslında, umarım kullanırsınız...

Söylemeden de geçemeyeceğim, çok ilginç bir toplumuz... Kadın tecavüze uğrasa bebeği olup aldırsa açıklama yapmasına izin vermeden terk edilir, yalnız bırakılır, vebalı gibi uzaklaşılır... Erkek kendi zevki için duygudan yoksun (dediği gibi sevmediğini varsayalım) 3 yıl boyunca cinsellik yaşasa üstüne bir de bebek aldırsa "Ben zaten onu sevmiyordum" der işin içinden çıkar, saadeti bozulmaz, yeni ilişkisine kaldığı yerden devam eder... Bebeği aldıran kız, bundan sonraki ilişkisinde "Zaten birbirimizi sevmiyorduk" derse "Sevmediğin adamla niye yattın!" denecek ve damga yemekten kurtulamayacak oysa bebeğini aldırdığı adam için bu 3 yıllık süreç elinin kiri, ölen bir bebek de sadece gençlik hatası... Hiç anlamadım bu çifte standardı, anlayamayacağım...

ağzına sağlık canım........

Son düzenleme:
arkadaşlar ben yazdığım gibi sadece mustafayı dinlemiyorum....araştırıyorum soruşturuyorum....nasıl mustafayla tanışırken onu soruşturduysam karşımıza çıkan ayşeyi de araştırıp soruşturuyorum.bunu demek ne derece doğru bilmiyorum ama o şahsiyet günahına girilip bırakılan bir kız değil.....
ailem hariç herkes biliyor mustafayı dedim ve ayşeyi de tanıyolar son olayları da anlattım onlara....kızı da tanıdıkları için mustafa pişmansa olayı unutmaya çalış dediler.çünkü olayın asıl içinde olan insanlar olarak bakış açımız daha farklı.
daha önceki mesajımda yazdığım gibi ayse de bana mustafanın onunla ılgılenmedığını hiç ona seni seviyorum demediğini bile söyledi....yani ortada bi sevgisizlik var.

soruyorum ona madem sevmiyordun neden o kadar sene birlikteydiniz diyorum bilmiyorum sebebi yok ama tek bildiğim onu sevmiyordum diyor...
size tanımlarken manyağın teki demiştim...evet o derece manyak ki mustafanın ablasının yuvasını bozmak için bile mesajlar atıyor hem de ortada bir neden yokken kocan sene aldatıyor diye iftira atıyor.bu derece manyak evet....

sevgilisini hamile bırakmış olması, çocugun kıza karşı sevgisizliğini mi gösterir sevgisini mi? yapmayın kızlar, sevmese çocuk yapar mıydı ne demek? ciddi olsa çocuguna sahip çıkardı. böylesi karaktersiz bi adamı boşver gitsin..

bir de ben daha bu bebek olayı öğrenmeden önce bana bizim onunla sonumuz yoktu zaten demişti...
ablamlar falan da o kızın kişiliğini tanıyıp bildikleri için o umursanacak biri değil diyorlar...
bilmiyorum ne yapıp edeceğimi ayrılalım desem (ki diyorum bitti diyorum ona karşı çok sertim gerçi herkese karşı sert bi mizacım var ama ona daha da sertim) yapma elifim diyor sonra da tamam ayrılalım ama ayrılmış olmuyoruz ki ben seni hala çok sevicem sadece seni görmemiş olucam görmeden de severim diyor benim önüme seçenek koyuyor ama öyle diyince de dayanamıyorum. beni o kadar umursuyor ki annesi ondan bişey istese o yapmasa elifi ararım senden ayrılır diyormuş oda hemen annesinin istedğini yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…