3 yıl birliktelik ve ardından bir de bebek..
Hiç sevmemiş diyorsun, bana iyi davranıyor diyorsun, o kız manyağın teki diyorsun..
Ama adama sormazlar mı ne işin vardı yıllardır o kızla?
Farzetki o kızdan yararlandı yıllarca.. Peki sana aynı şeyi yapmayacağı ne malum?Kim garanti edebilir bunu?
Eline kağıt verip imza mı attıracaksın garanti olsun diye..
Tamam geçmişiyle yargılamak doğru olmaz ama o kızın arkasından 'hiç sevmedim' demesi garip geldi bana.
Yarın senden de ayrılıp başka bir kıza 'onu hiç sevmedim' derse ne yapacaksın?
hiiç sevmemiş ne ara bebek yapmış . saftirikmisiniz kızım yasevgilimin ayse diye eski çıktığı var kız manyağın teki onlar ayrılalı 2 yıl olmuş hala peşini bırakmıyor.beni kıskanıyor.onlar 3 yıl falan çıkmış bırakamamasını anlıyorum ama benim sevgilim onu hiç sevmemiş.ayse niye senin peşini bırakmıyor diye soruyodun ya dedi eee dedim biz onunla 3 yıl öncesinde bebek aldırdık dedi. (
şu forumda bir kişinin erkek arkadaşının eski sevgilisi için "ben onu hiç sevmedim", mevcut sevgilinin de "kız manyağın teki" demediğine şahit olamadık...
Elbette ayrıldıklarına göre kızı "hasretle" anmayacak ama sorarlar adama "sevmediğin kızla 3 yıl ne işin vardı, silah mı dayadılar kafana, üstüne bir de bebek aldırmışsın, bi de sevsen bi tane daha tac mahal mı diktirirdin..." diye...
Bu alt forumda ilk sayfada en az 5 konu kendisini terk eden erkek arkadaşına ya da eski kocasına mesajlar atan, onları arayan, döndürmek isteyen kadınlar tarafından açılmış durumda... Onları terk edenlerin bazıları yeni sevgili bulmuş, kızlar hala vazgeçmemiş, şimdi bu kızlara "manyağın teki" mi diyelim, yoksa çok sevmişler, vazgeçemiyorlar mı? üstelik onların "bebek aldırma" gibi bir durumları da olmamış... öyle olsa çok daha şiddetli çaba harcarlardı döndürmek için ve bu çabalarında haklı olurlardı...
yaklaşık bir yıllık tanışmışlığınız ve 4 aylık beraberliğinizde size karşı muhteşem olması gerekiyor zaten, her şey çok yeni, elinizi tutmaya çekinmesi de gerekiyor diğer kızla icraatlerine bakılırsa, belki başlarda ona da öyle davrandı ki kız bebek sahibi olacak kadar güvenip yaklaştı ona... Ilk mesajınızın sonunda "geçmişi yüzünden ayrılmam doğru olur mu" demişsiniz... Ayrılmak ya da devam etmek sizin kararınız ama temkinli olmanızı öneririm en azından... Eski sevgilisiyle yaşadığı hiçbir şeyin arkasında duramayıp 3 yılın ve aldırılan bir bebeğin ardından "ben zaten onu hiç sevmedim" diyen, geçmişine sahip çıkamayan bir adamın aynı tutumu sizde de başkasında da sergilemeyeceğini kim garanti edebilir?
Ben geçmiş ilişkisinde bebek aldırmasından ziyade yaşadıklarını hiçe sayıp sanki bebeği kız tek başına yapmış gibi konuştuğu ve sevmediğini iddia ettiği biriyle 3 yılını geçirdiği, 3 yıl sonra da benden başkalarına aynı şekilde bahsetme ihtimali olduğu için ayrılırdım bu durumda... Siz "bana karşı muhteşem bir insan" şeklinde tanımladığınıza göre şans veriyorsunuz beraberliğinize, umarım hatalarını telafi eder ve tekrarlamaz erkek arkadaşınız... Hakkınızda hayırlısı...
merhabalar arkadaşlar...
kaç gündür kendi kendime kendimi yediğim için sizlerin yorumlarına ihtiyacım var.
şuanda birlikte olduğum birisi var yaklaşık 1 yıldır tanışıyoruz 4 aydır falan da çıkıyoruz.sevgilimin ayse diye eski çıktığı var kız manyağın teki onlar ayrılalı 2 yıl olmuş hala peşini bırakmıyor.beni kıskanıyor.onlar 3 yıl falan çıkmış bırakamamasını anlıyorum ama benim sevgilim onu hiç sevmemiş.bu kızla sevgilim arasında çıktıkları zamanlarda ileri dereceli şeyler olduğunu biliyordum ama geçen gün söylediği şeyle beynimden vurulmuşa döndüm. pazar günü bütün gün vakit geçirdik eve geleceğime yakın beni kızdırdı sonra akşam gönlümü aldı ve bana sana bişey söyleyeceğim ama benden ayrılmayacağına söz ver içimde tutamıyorum benden öğrenmen daha iyi dedi.söyle dedim.ayse niye senin peşini bırakmıyor diye soruyodun ya dedi eee dedim biz onunla 3 yıl öncesinde bebek aldırdık dedi....zaten ben bunu duyunca yığıldım yatağa.tamam sevgilime çok düştün değilim ama ben onunla çok mutluyum...bana bu olayı unutturacağına dair söz veriyor bilmiyorum ne yapacağımı yardım edin.bana karşı harika biri.her sabah akşam uyandırır uyutur yan yana olduğumuz zamanlarda çok iyi vakit geçiririz bana karşı çok güven sağladı.
sizce benim ondan geçmişi yüzünden ayrılmam doğru mu_?yorumlarınızı bekliyorum yardım edin((
güven konusunda da bizi benim ablam tanıştırdı annem babam hariç herkes mustafayı biliyor tanıyor...benden önce onlar güveniyor mustafaya... ama her şey bende bitiyo tabi ki.ben ondan en ufak bir güvensizlik hissettiğimde gözümü bile kırpmam.çünkü ilk mesajımda yazdığım gibi ona delicesine aşık değilim.ama ne kadar aşık olmasam da beni derinden yıktı.
ona sizden önce güveniyorlar çünkü güvenmemeleri için bir sebep yok, yıllanmış ilişkisinde bebek aldırdığını akabinde söz konusu kız için sanki bebek kendi başına olmuş gibi "onu sevmiyordum" dediğini, yaşananların arkasında durmadığını bilmiyorlar, bilselerdi fikirleri değişirdi bence, neticede geçmişine sahip çıkmayanın geleceğine sahip çıkacağına inanmak zordur, sizin adınıza endişelenirlerdi hele anne ve babanızın bunu kabullenmesi çok zor olurdu... Oysa siz biliyorsunuz artık, üstelik "delicesine aşık olmadan" öğrenmişsiniz durumu, bu bir şans aslında, umarım kullanırsınız...
Söylemeden de geçemeyeceğim, çok ilginç bir toplumuz... Kadın tecavüze uğrasa bebeği olup aldırsa açıklama yapmasına izin vermeden terk edilir, yalnız bırakılır, vebalı gibi uzaklaşılır... Erkek kendi zevki için duygudan yoksun (dediği gibi sevmediğini varsayalım) 3 yıl boyunca cinsellik yaşasa üstüne bir de bebek aldırsa "ben zaten onu sevmiyordum" der işin içinden çıkar, saadeti bozulmaz, yeni ilişkisine kaldığı yerden devam eder... Bebeği aldıran kız, bundan sonraki ilişkisinde "zaten birbirimizi sevmiyorduk" derse "sevmediğin adamla niye yattın!" denecek ve damga yemekten kurtulamayacak oysa bebeğini aldırdığı adam için bu 3 yıllık süreç elinin kiri, ölen bir bebek de sadece gençlik hatası... Hiç anlamadım bu çifte standardı, anlayamayacağım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?