bebek aldırmışlar :(

yani onu sevdi sevmediden ziyade ne kadar kızlarla gününü gün edip sonra mikropmuş gibi ondan bucak bucak kaçan şahsiyetsiz serseri biri olduğunu anlamadın mı. bununla sevgili mi olmak istiyorsun. evlenilcek biri değil sevgili değil arkadaş bile olmam ben böyle odunlarla

bir de özellikle yazmak istediğim şey bunlar 5 ay çıkıp ayrılıyorlar ayrıldıklarından 1 ay sonra kız bunu arayıp ben hamileyim kan testi yaptıralım senden sonra kimseyle olmadı aldırmaya gidelim diyor.

Ahhh...

Sevmezler,çocuk yapmaya kadar götürürler işi.

Sevseler ne yapacaklar bilemiyorum doğrusu.

Hiç şüpheye düşmeyin.

Adam sizi deli gibi seviyormuş baksanıza,elinizi tutmaya kıyamıyor.

Kız da masum değil,yatmayıverseymiş değil mi ama ? (!)

Hem akıl sağlığı da bozuktur o kızın.

Uydurmuştur.

İyi uykular dilerim.

yaa bu genclik nereye gidiyor allah askina..
simdi sen erkek olsaydin sevgilinde kiz eskiden birini sevmedim ama birlikte oldum bide kurtaj oldum dese..
allahim bune cifte standarttir yaaa..
benim icin arasinda bi fark yoktur..
madem hafif kizdi onunla ne isi vardi
madem kizi gebe birakti mertlik yapsaydi kizi adam etseydi...

aynen arkadaşım

bu kadar niçin irdeliosun ki, 5 ay çıkmışlar da 1 ay ayrıl kalmışlar da. bence işin iç yüzü çok açık ortada. çocuk şuan tabiki hamurum ekşi demicek. kendini iyi pazarlamaya bakıcak, o kızı sevmedim diyip üstünü örtücek. ama sana da aynı cümleyi kurmayacagının garantisi asla yok. kaldı ki, bi insanın huyu asla değişmez, yaz bunu bi kenara, hatırlarsın beni bi gün.

güzel konu olmuş, yorumları okudukça yüreğime su serpildi. ben de eski sevgili rolündeyim şuan. yeni sevgilisi benim varlığımdan bile haberdar değil belki. ama yeni kızın değiştiremeyeceği bi gerçek var, ben de sevilmiştim. bana da güven verilmişti. ilk kez onun elini tutmuştum, ilk kez onunla öpüşmüştüm, şimdiyse aramızda hiç bişey yaşanmamış gibi davranıyor. bana bunu yapan ilerde ona da bunu yapar.
sorumluluk sahibi olmalı erkek. ama en çok daldan dala atlayan bi tip olmamalı.
bence sen onunla doğru düzgün konuş, ilerde aynı şeyi sana da yapmasın..
hakkınızda hayırlısı..

yazdığınıza göre siz ilklerinizi o kişi de yaşamışsınız...ama bahsettiğim kız öyle değil....
keşke her şey burdaki yorumlara göre olsa ama aynı değil malesef....kimse o kızın nasıl olduğunu bilmez....cümlemizin hakkında hayırlısı...

kızın peşini bırakmaması gayet normal...
4. ayda ögrendigin ii olmus bence uzaklas, kızla 3 sene beraber olmus üstelik agır bir yük bırakmış onda birde kız bırakmıyor pesimi diyor erkeklik mi yaptıgı acaba, kıza neler neler dedi nasıl güven verdi kim bilir...
birde anlatacagım ama benden ayrılmayacagına söz ver ne demek ya... yenilir yutulur bir olay mı yaptıgı ...
haltı yemiş birde kızın arkasından konusuyor , valla sinirlendim...
hadi kız olsan pesimi bırakmıyor zorla cıkmak zorunda kaldım tehtit etti psikopat çıktı (Allah korusun) falan bişey dersin ama bu bir erkek nasıl zorla bir erkegi elinde tutabilirsin ki...
o kızında zamanında elini tutmaya kıyamıyordur emin ol...

biraz alakasız olacak ama bu zamanda doğru düzgün insan bulmak çok zor ya
sen ona güvenmek istiyorsun anlıyorum ama kızın yollu olması daha kötü be canım (
dikkatli ol bu çocuğa karşı..

Katılıyorum.

Ayrıca kız hakkında atılıp tutuluyor ama şunu atlıyorsunuz.

Varsayalım kız öyle...

Kişi,kafa yapısı kime uygunsa onunla vakit geçirmekten hoşlanır,onu sever.

''Bana arkadaşını söyle,sana kim olduğunu söyleyeyim.''

evet haklısınız ama eskiden mustafanın öyle biri olduğunu biliyorum kendisi de diyor eskiden kötü biriydim ama 1 yıldır değişmeye başladım diyor.eskiden kötü olduğunu kendisi de kabul ediyor...
eğer o kız öyle bir kız değil de ahlaklı,terbiyeli bir kız olsaydı samimiyetle söylüyorum mustafanın yüzüne tükürüp bırakırdım onu...

kız başka türlüymüş demek hmm... demek bu cocukta o kızı bulmuş kabul etmiş hmm...

fazla düşünülecek birşey bulamadım herşey alenen ortada...

"Madem sevmiyordun, bunca senedir neden birlikteydiniz?" sorusuna cevabı, "Bilmiyorum, sebebi yok" mu? :44:

Herhalde kız bunu 3 yıl boyunca bir eve kapatıp tecavüz etti, ardından da pişman olup bebeği aldırmak zorunda kaldı...

Sevmediği bir kadınla neden 3 yıllık birlikteliği olduğunu bilmeyen bir adama karşı da çok iyimser olmamak lazım... Ayşe "manyak" da o çok mu akıllı? Akıllıysa yıllar süren "akıl tutulmasının" açıklaması nedir, bakın sebebini o da bilmiyormuş...

Ayrıca bu kız öteden beri manyaksa erkek arkadaşınız neden yıllarını geçirdi onunla? Demek ortak noktalar varmış... Değilse anlamsız ilişkileri, kendini sevdirme gayretiyle yaşadıkları ve bebeği aldırması buna sebep olmuştur, böyle bir sahipsizliğe kim dayanabilir?.. Bu durumda kabahat kimde?

Zaten erkek arkadaşınız yüzde yüz masum olsa ablasının yuvasını tehlikeye atacak mesajları savcılık, vs. yollarla engeller, kızın ağzını da bir güzel kapatır ama nasıl ve ne hak iddia edecek... Kızın psikolojisini bozanın kendisi olduğunun farkında ama bunu itiraf etmektense "Sevmiyordum onu, sonumuz yoktu" diyerek işin içinden sıyrılmayı tercih etmiş...

beni o kadar umursuyor ki annesi ondan bişey istese o yapmasa elifi ararım senden ayrılır diyormuş oda hemen annesinin istedğini yapıyor

Bu umursama belirtisi mi size göre?

Yaramazlık yapan çocuğa "Babana söylerim" ya da "Seni polis amcaya veririm" demekten farksız... Annesi marketten yoğurt almaya gönderse bu da itiraz etse annesinin şikayetiyle ondan ayrılacakmışsınız gibi... Suçunu bastırmak için sevgi gösterilerini abartıyor demek ki... Çok çocukça ve yapmacık geldi bana, sevdiğim adamın böyle huyları olsa büsbütün soğurdum ondan, neden yaşadığını bilmediği 3 yıllık bir ilişki ve aldırttığı bebeğe gerek kalmadan...

ee acıgını söylemiş tabikide eskiden öyle biriyim bugün sütten cıkmıs ak kasıgım diyecek...

ahlaksız biriyle ahlaksız olmuş...kimsenin cinsel hayatı beni ilgilendirmez ama ortada dogmamış bir cocgun vebali var...

canım belli ki seviyorsun ama cok yeni biraz uzaklaş o kişiden ve düşün sakin kafayla derim...

eğer bu bebek olayını öğrenmeseydim buraya fazla ilgiden sıkıldım diye yazı bile yazabilirdim o derece...şimdi onunla konuşucam bana sorduğunuz her şeyi ben de ona sorucam bakalım cevabı ne olacak aksi taktirde bitireceğim...
bana bu güveni nasıl sağladı bilmiyorum gerçekten bilmiyorum ama amansızca güveniyorum.ama eğer bana akla mantığa sığan cevaplar verirse ne ala yok vermezse uzatmıcam...

ahh ahh

hep bu eskile çirkin çirkef fesat fena cadaloz

yenilerde el üstünde tutulması gereken güzel ağırbaşlı dokunmaya kıyılmayan kişiler olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…