Ahhh...
Sevmezler,çocuk yapmaya kadar götürürler işi.
Sevseler ne yapacaklar bilemiyorum doğrusu.
Hiç şüpheye düşmeyin.
Adam sizi deli gibi seviyormuş baksanıza,elinizi tutmaya kıyamıyor.
Kız da masum değil,yatmayıverseymiş değil mi ama ? (!)
Hem akıl sağlığı da bozuktur o kızın.
Uydurmuştur.
İyi uykular dilerim.
güzel konu olmuş, yorumları okudukça yüreğime su serpildi. ben de eski sevgili rolündeyim şuan. yeni sevgilisi benim varlığımdan bile haberdar değil belki. ama yeni kızın değiştiremeyeceği bi gerçek var, ben de sevilmiştim. bana da güven verilmişti. ilk kez onun elini tutmuştum, ilk kez onunla öpüşmüştüm, şimdiyse aramızda hiç bişey yaşanmamış gibi davranıyor. bana bunu yapan ilerde ona da bunu yapar.
sorumluluk sahibi olmalı erkek. ama en çok daldan dala atlayan bi tip olmamalı.
bence sen onunla doğru düzgün konuş, ilerde aynı şeyi sana da yapmasın..
hakkınızda hayırlısı..
yazdığınıza göre siz ilklerinizi o kişi de yaşamışsınız...ama bahsettiğim kız öyle değil....
keşke her şey burdaki yorumlara göre olsa ama aynı değil malesef....kimse o kızın nasıl olduğunu bilmez....cümlemizin hakkında hayırlısı...
Buna İnandınız mı ?benim sevgilim onu hiç sevmemiş
kızın peşini bırakmaması gayet normal...
4. ayda ögrendigin ii olmus bence uzaklas, kızla 3 sene beraber olmus üstelik agır bir yük bırakmış onda birde kız bırakmıyor pesimi diyor erkeklik mi yaptıgı acaba, kıza neler neler dedi nasıl güven verdi kim bilir...
birde anlatacagım ama benden ayrılmayacagına söz ver ne demek ya... yenilir yutulur bir olay mı yaptıgı ...
haltı yemiş birde kızın arkasından konusuyor , valla sinirlendim...
hadi kız olsan pesimi bırakmıyor zorla cıkmak zorunda kaldım tehtit etti psikopat çıktı (Allah korusun) falan bişey dersin ama bu bir erkek nasıl zorla bir erkegi elinde tutabilirsin ki...
o kızında zamanında elini tutmaya kıyamıyordur emin ol...
soruyorum ona madem sevmiyordun neden o kadar sene birlikteydiniz diyorum bilmiyorum sebebi yok ama tek bildiğim onu sevmiyordum diyor...size tanımlarken manyağın teki demiştim...evet o derece manyak ki mustafanın ablasının yuvasını bozmak için bile mesajlar atıyor hem de ortada bir neden yokken kocan sene aldatıyor diye iftira atıyor.bu derece manyak evet....
beni o kadar umursuyor ki annesi ondan bişey istese o yapmasa elifi ararım senden ayrılır diyormuş oda hemen annesinin istedğini yapıyor
evet haklısınız ama eskiden mustafanın öyle biri olduğunu biliyorum kendisi de diyor eskiden kötü biriydim ama 1 yıldır değişmeye başladım diyor.eskiden kötü olduğunu kendisi de kabul ediyor...
eğer o kız öyle bir kız değil de ahlaklı,terbiyeli bir kız olsaydı samimiyetle söylüyorum mustafanın yüzüne tükürüp bırakırdım onu...
ahh ahh
hep bu eskile çirkin çirkef fesat fena cadaloz
yenilerde el üstünde tutulması gereken güzel ağırbaşlı dokunmaya kıyılmayan kişiler olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?