evet haklısınız ama eskiden mustafanın öyle biri olduğunu biliyorum kendisi de diyor eskiden kötü biriydim ama 1 yıldır değişmeye başladım diyor.eskiden kötü olduğunu kendisi de kabul ediyor...
eğer o kız öyle bir kız değil de ahlaklı,terbiyeli bir kız olsaydı samimiyetle söylüyorum mustafanın yüzüne tükürüp bırakırdım onu...
bir de ben daha bu bebek olayı öğrenmeden önce bana bizim onunla sonumuz yoktu zaten demişti...
ablamlar falan da o kızın kişiliğini tanıyıp bildikleri için o umursanacak biri değil diyorlar...
bilmiyorum ne yapıp edeceğimi ayrılalım desem (ki diyorum bitti diyorum ona karşı çok sertim gerçi herkese karşı sert bi mizacım var ama ona daha da sertim) yapma elifim diyor sonra da tamam ayrılalım ama ayrılmış olmuyoruz ki ben seni hala çok sevicem sadece seni görmemiş olucam görmeden de severim diyor benim önüme seçenek koyuyor ama öyle diyince de dayanamıyorum. beni o kadar umursuyor ki annesi ondan bişey istese o yapmasa elifi ararım senden ayrılır diyormuş oda hemen annesinin istedğini yapıyor
evet haklısınız ama eskiden mustafanın öyle biri olduğunu biliyorum kendisi de diyor eskiden kötü biriydim ama 1 yıldır değişmeye başladım diyor.eskiden kötü olduğunu kendisi de kabul ediyor...
eğer o kız öyle bir kız değil de ahlaklı,terbiyeli bir kız olsaydı samimiyetle söylüyorum mustafanın yüzüne tükürüp bırakırdım onu...
eğer bu bebek olayını öğrenmeseydim buraya fazla ilgiden sıkıldım diye yazı bile yazabilirdim o derece...şimdi onunla konuşucam bana sorduğunuz her şeyi ben de ona sorucam bakalım cevabı ne olacak aksi taktirde bitireceğim...
bana bu güveni nasıl sağladı bilmiyorum gerçekten bilmiyorum ama amansızca güveniyorum.ama eğer bana akla mantığa sığan cevaplar verirse ne ala yok vermezse uzatmıcam...
aynen bi anlayabilseler keşke
İyi yaptın arkadaşım. Alışkanlık da bir yere kadar. 3 yıl ne demek? Bence erkek arkadaşın sana tamamen doğruları söylemiyor. Kız da sevmiyordu diyor sevmese hala sizi rahatsız eder miydi? Bebeği kullanmasına gerek yok seviyor diye, belli ki hamile kalınca ortada kalacağını düşündü ya da korktu aldırdı hemen, bu onu sevmediği anlamına gelmez. Sen doğrusunu yapmışsın. Sakın üzülme, Allah sana doğruları karşına ilişkinin başında çıkarmış, şükret buna. Ya iş işten geçseydi? Sen de bağlansaydın körü körüne o adama inansaydın? Bu yalanını kaldırabilir miydin?
en çok söylediği laf da onu sevseydim zaten bebeği aldırmak istemesine karşı çıkardım,evlenirdik dedi...
doğruları söylüyorum benim içim rahat çünkü hepsi doğru gülüm dedi.
rahatsız etmek derken mesela fotograflarımıza kötü yorumlar yapıyordu fb'yi patlatarak ya da benimle iletişime geçip bir şeyler söylüyordu...hayırlısı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?