bebek aldırmışlar :(

Rica ederim,şu zihniyetten kurtulun!
Elalemin ahlakına ve terbiyesine not vermek size düşmez!!!!
Aynı cümleler hiç tanımadığınız biri tarafından sizin için kurulsa çok mu hoşunuza giderdi?
Ne ayıp ya!!!!

canım yasın kaç bilmiyorum ama lütfen iki tatlı söze iki güven vericek kelimeye kanma benm sevglmde göya hiç bi kızla beraberlkte bulunmamıstıı kendini bana saklamıstı hehe sonradan ogrendimm 2 3 kız daha fazlası olmuş bilee o ole bişi yaparsa kızla evlenmek zorundaymıs serefli mert erkek yaa inanma sakın hele bu zamanda erkeklere asla

he ayrıca belki o kızıda senn gibi elini tutmaya kıyamıorum sen bnm namusumsunn evlenicez bigünn ben seni yarı yolda bırakmam diyerek kandırdı kızda daha önce bi ilski yasamıs olablr veya yasamamstr onla olmaya devam etmstr bi erkek sevmeden 3 sene sırf braberlk için takıldı diyelm ama bi kız için zorr demekki kzı sevmski hala sevglisi oldugu halde hırs yapmıs ah etms içi yanmıs smdi sizi rhtsız ediyo belki ama onuda öle kandırdı günahına girdi belkide belki ilerde o bahsettgn aysenin yerinde sen o pozisyonda sen olablrsn senide kullanablr nerden bliosn çnkü çocugun davransları güven vermio ve yaptıkları çok adice .

sevgilinin gecmisi seni ne ilgilendirirki ayseyle bi hata yapmislar ve cezasini o minik bebek cekmis sen neden bu kadar taktin kafaya ?
guvenmiyorsan ayril,guveniyorsan yoluna devam et yaslar kac bu arada

Size karşı dürüst olması bunu itiraf etmesi güzel ama yne de tam olarak ne yaşandığını ancak sevgilinizin anlattıgı kadar bilebilirsiniz. hem eğer o kızda bu kadar özel şeyler yaşamayı göze alabildiğine göre erkek arkadaşınızı bayağı sevmiş üstelik çocuk aldırmakta psikolojisine zarar vermiş olabilir hala erkek arkadaşınızın peşinde dolanması normal yani. Yalnız ben erkek arkadaşınızın tutumunu doğru bulmuyorum bahsettiğinize göre erkek arkadşınız diğer kızı hiç sevmemiş ama 3 yıllıkta bir ilşki yaşamışlar sevmeden neden 3 yıl katlansın biraz tuhaf. görüldüğü üzere ilşkilerini cinselliğe de taşımışlar benim düşüncem erkek arkadaşınız bu kızdan düpedüz faydalanmış. ve böyle bir insanla bir ilişki sürdürebilir misiniz bence bu sizin değer yargılarınızla karar verebileceğiniz birşey

Son düzenleme:
sevgilim onu hic sevmemis demissinde sevmese 3 yil neden cikmis ?
herhalde sevmedim diyecek gelip sana cok sevdim oldum diyecek hali yok

Şu mesajınızı görünce ne kadar boşuna yorum yazdığımızı düşündüm...

İlk mesajınızda "Geçmişi yüzünden ayrılmam doğru olur mu" diyordunuz sonraki mesajlarda kızın ne psikopatlığı kaldı ne düşüklüğü ne de ahlaksız, terbiyesiz oluşu... Biz "Veballeri ortak, ikisinin de günahı var" dedikçe kızı yerden yere vurdunuz, onu tanımadığımızı iddia ettiniz... Evet biz ne erkek arkadaşınız ne de onu tanıyoruz ama anlattıklarınız ortada, bebek sahibi olmak için 2 kişi lazımken nasıl kızı tek başına karalayacağız?

Söylemeden de geçemeyeceğim... Erkek arkadaşınız eskiden "kötü"ymüş son bir yıldır düzelmiş ya, yanlıştan dönme yolu herkese açıktır... O beğenmediğiniz, ahlaksız bulduğunuz kız da o yoldan gidip doğruyu bulabilir bir gün, belki bulmuştur bile, yaşadıklarının hırsını almak için böyle davranıyordur... Hidayet kapıları bir tek erkek arkadaşınız için açılmadı ya...

"Madem erkek arkadaşınız "eskiden kötüydü ama artık çok iyi" ve kabahat sadece kızda, ayrılmaya niyetiniz yok, konuyu neden açtınız, kızın ahlaksız olduğunu onaylamamız için mi? " diye soracaktım ki alttaki mesajınızı gördüm...

Umarım mantıksız cevaplar verirse gereğini yaparsınız... (Zaten "Sevmediğin halde neden yıllarca birlikte oldunuz?" sorunuza "Bilmiyorum, sebebi yok" demiş, 3 yıl için bundan mantıksız bir açıklama olamaz ya neyse...) Aksi halde konuyu sırf kızı karalamamız, erkek arkadaşınızın masum olduğunu ve gönül rahatlığıyla ilişkinize devam etmeniz gerektiğini söylememiz için açtığınızı kabul etmeniz gerekir... Bunu da neden yapasınız değil mi, akıl var mantık var...

aferin size

eski sevgilisinden bebek aldırıp onu ortada bırakan sevgilinizi kaybetmemek ve

kendinizi haklı çıkarmak için sadece sevgilinizin eski sevgilisi hakkında söylediklerine inanarak kızın ne ahlaksızlığı ne terbiyesi kalmış bravo yani

siz dikkan edin de arkasından konuşulan o eski! olmayın

bu adama güven olmaz çünkü

gayet güzel kandırmış sizi ah hayatım o kız şöyle kötüydü böyle fenaydı yapıştı 3 sene kaçmaya çalıştım ama kaçamadım peşimi bırakmadı

zorla beraber olduk çocuk yaptık ama aldırdık

normal konuşsaydın fikrim çok başka olacaktı ama ne yazık ki anca bu dilden anlıyorsunuz

Sevgilin eski sevgilisi hakkında basbaya yalan söylüyor onu kötüleyerek..Bence her dediğine inanma....Ne malum hem sana hem de eski sevgiliye aynı anda mavi boncuk dağıtmadığı..............

Bütün sevgililer birbirini sevmek zorunda mı,3 yıl çıktı diye illa eski sevgilisini sevmiş olması mı gerekiyor belki onu kullanmak için çıktı,vakit geçirmek için nerden biliyorsunuz ki çocuğun içini..

Son düzenleme:
mustafayla konuştum...
bana evet 3 yıl birlikteydik ama sevgiden değil alışkanlıktandı dedi.bomboş hissederek takıldım diyemem ama sadece alışkanlık vardı dedi...sırf benden ayrılcaksın diye evet zamanında onu sevmiştim dememi bekleme çünkü sevmedim o da beni sevmedi dedi.eğer sevseydi hamile kaldığında bunu değerlendirebilirdi aldıralım demezdi dedi.ben ona benim ailem seni öğrenirse çok fena olur seni kabul etmezler diyordum ama onda düzelecek icraatlar yoktu dedi....biraz ayrılıyoduk sonra tekrar devam ediyoduk şuraya buraya gidelim diye dolaşmaya başlıyoduk dedi...
ben de her sabah her akşam aklıma bunlar geliyo gerçekleri ben hiç bilemicem sizin aranızda dedim.uğraşmanın anlamı yok benim aklımdan gitmeyecek dedim bitsin dedim kapatıyorum dedim istemiyomusun konuşmak dedi istemiyorum kendine dikkat et dedim sen de bişey demiceksen kapatıcam dedim tamam gülüm seni seviyorum dedi bende arama sakına diyip kapattım....

Son düzenleme:
ayrıca öncekilerde yazdığım gibi ben mustafanın dediklerine göre yorum atmıyorum...mustafa bana ayşeyi sevmedim derken bile ben ona kızıp bağırıyorum ayrıldınız diye böyle söyleme vakit geçirdiniz hiç yoktan kızın vaktini öldürdün diye hakaret dahi ediyorum....ama benim kızı savunmam kızın iyi biri olduğu anlamına gelmiyor.keşke sizin dediğiniz gibi tanımadığım biri hakkında yorum yapıyor olsam ancak araştırmadan konuşacak kadar da üstün değilim müneccin değilim.

İyi yaptın arkadaşım. Alışkanlık da bir yere kadar. 3 yıl ne demek? Bence erkek arkadaşın sana tamamen doğruları söylemiyor. Kız da sevmiyordu diyor sevmese hala sizi rahatsız eder miydi? Bebeği kullanmasına gerek yok seviyor diye, belli ki hamile kalınca ortada kalacağını düşündü ya da korktu aldırdı hemen, bu onu sevmediği anlamına gelmez. Sen doğrusunu yapmışsın. Sakın üzülme, Allah sana doğruları karşına ilişkinin başında çıkarmış, şükret buna. Ya iş işten geçseydi? Sen de bağlansaydın körü körüne o adama inansaydın? Bu yalanını kaldırabilir miydin?

en çok söylediği laf da onu sevseydim zaten bebeği aldırmak istemesine karşı çıkardım,evlenirdik dedi...
doğruları söylüyorum benim içim rahat çünkü hepsi doğru gülüm dedi.
rahatsız etmek derken mesela fotograflarımıza kötü yorumlar yapıyordu fb'yi patlatarak ya da benimle iletişime geçip bir şeyler söylüyordu...hayırlısı...

Şöyle düşün: Kızın ailesi-çevresi, çocuğun ailesi-çevresi kızın hamile olduğunu duyduğu anda olacakları erkek arkadaşın kaldırabilir miydi? Yani bu cesareti gösterip kızla evlenir miydi? Sonuçta ha diyince olmuyor bu işler.

Sonuçta rahatsız ediyordu sizi canım geçmiş geçmişte kaldı sen yoluna ben yoluma diye düşünseydi kız karşına bile çıkmazdı senin. Sen kendini o kızın yerine koy anlayacaksın zaten. Sakın üzülme canım. Dediğim gibi şükret.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…