- Konu Sahibi kirmizigitar
-
Bende o yuzden hediye kismina takilmak istemiyorum.Ic zibin takimlari var ben onlardan 4 5 tane aldim. Icinde atlet gibi bebege giydirilip onden ipiyle baglanan uzun kollu ust var. Eldiven var. Sapka var. Ustune tisort gibi giydirilen var bide alt tulumu var. Hemsireyede boyle vermeyi dusunuyorum. Hastane cikisini kendim giydircem odaya gelince. Yani kisacasi ben o zibin takimlarindan aldim 1 tane 10lu hastane cikisi aldim. 1 2 tane 1aylik boydan tulum aldim. 0-3ay 3 4 tane takim kiyafet aldim. 6aylik kiyaftler aldi annmler 2 3 tane. Mendil aldik. Alt acma aldik. Patik hirka corap. Aklimdakiler bunlar. 2 tane penue battaniye bide tuylu buyuk kalin battaniyesi var. Kis bebegi olacağı icin ben hep uzun kol aldim herseyi. Sdce 6 aylik olanlar kisa kollu. Gelen hediye zaten bebege o an uygun bisey olmuyo. Ornegn alt komsu dogum yapti hediye aldik ama braz buyuk aldik yenidogan degilde 5 6 aylik giyebilcegi bsy aldik. Gelenler isinize yaramayabilir yani ilk etapta.
Yerim senin kizini ben :) ne bekledik dogum olmuyo diye. Meraktan hep takip ediyodum seni :) kiz sana bsy sorcam. Smdi hastanede bbek dogdu diyelim. Ben ic zibin takimi aldim. Icinde icine atlet ustune onden baglanan ust,altina patikli don,eldiven,sapka var yani komple bebegi boydan giydircekleri seyler var. Hemsireye onu versem onlari giydirse sonra ben odada 10lu hastane cikisini kendim giydirsem olur mu? Yoksa boydan tulum mu ister hemsire ?Kızım şuan yeni doğan giyiyor 22 günlük . İki güne bir makine doluyor sürekli kusuyor . Saatte bi battaniyemiz kusmuk elbiseleri sürekli ıslak kusuyor kakası yaşıyor değiştiriyorum banyo yapıyor değiştiriyorum . Banada az al az zaten çok gitmiyor dediler. Allahtan kendi kafama göre almışım. Yoksa bu bebek çıplak kalırdı. BAzı zeki insanlar çok vaktim var gibi elinde yıka diyor.
Kızım şuan yeni doğan giyiyor 22 günlük . İki güne bir makine doluyor sürekli kusuyor . Saatte bi battaniyemiz kusmuk elbiseleri sürekli ıslak kusuyor kakası yaşıyor değiştiriyorum banyo yapıyor değiştiriyorum . Banada az al az zaten çok gitmiyor dediler. Allahtan kendi kafama göre almışım. Yoksa bu bebek çıplak kalırdı. BAzı zeki insanlar çok vaktim var gibi elinde yıka diyor.
Kuzum ben bebişlerimi hep kendim giydirdim devlette doğurdum hiç bilmiyorum kiYerim senin kizini ben :) ne bekledik dogum olmuyo diye. Meraktan hep takip ediyodum seni :) kiz sana bsy sorcam. Smdi hastanede bbek dogdu diyelim. Ben ic zibin takimi aldim. Icinde icine atlet ustune onden baglanan ust,altina patikli don,eldiven,sapka var yani komple bebegi boydan giydircekleri seyler var. Hemsireye onu versem onlari giydirse sonra ben odada 10lu hastane cikisini kendim giydirsem olur mu? Yoksa boydan tulum mu ister hemsire ?
Yaz bebeği olacak seninde galiba olur canım niye olmasın tercih meselesiYa bende 10'lu hastane çıkısı almadım içine çıtçıtlı badi aldım kısa ve uzun kollu artık havaya göre giydircem dışınada alt üst ve şapka takım olarak giydircem kullanışlı olur mu tecrübeni paylaşırsan sevinirimmm :/
doktorumuz 3 eylul diyor bakalım :)Yaz bebeği olacak seninde galiba olur canım niye olmasın tercih meselesi
Eğer öyleyse 5 li takım onlu takımda al bence. Onlar iyi oluyor. Ben bu sıcaklarda bile atletsiz onu giydiriyorum . Şimdi kollu zıbın altına patikli giydiriyorum ama çok sıcak düşündoktorumuz 3 eylul diyor bakalım :)
Aaa bende devlette dogurcam ben onlar giydiriyo saniyodumKuzum ben bebişlerimi hep kendim giydirdim devlette doğurdum hiç bilmiyorum ki
Bi şapka takıyor bide bez. Bide kundak yapıyor bi ufak çarşaf gibi bişeye :) kucağına veriyor odanda sen giydiriyorsun :)Aaa bende devlette dogurcam ben onlar giydiriyo saniyodumçıplak mi veriyolar bize
Carsaf ben mi vercemBi şapka takıyor bide bez. Bide kundak yapıyor bi ufak çarşaf gibi bişeye :) kucağına veriyor odanda sen giydiriyorsun :)
Yok hastanenin ürünüCarsaf ben mi vercem
Hehehehheheheh :) harikasin:)Kızım şuan yeni doğan giyiyor 22 günlük . İki güne bir makine doluyor sürekli kusuyor . Saatte bi battaniyemiz kusmuk elbiseleri sürekli ıslak kusuyor kakası yaşıyor değiştiriyorum banyo yapıyor değiştiriyorum . Banada az al az zaten çok gitmiyor dediler. Allahtan kendi kafama göre almışım. Yoksa bu bebek çıplak kalırdı. BAzı zeki insanlar çok vaktim var gibi elinde yıka diyor.
CANım bebeğin erkek 0-1 alma başka. Erkek bebekler hem uzun doğuyor hemde gelişimi hızlı oluyor kız bebeklere göre. Eltimin bebeğine 50 cm tulumlar almıştık bebiş 56 cm doğduHehehehheheheh :) harikasin:)
Bu topigi actiktan sonra bende fazlasinin goz cikartmayacagi kanisina vardim bende:)
Yenidogan tulumlar disinda, mothercare 0-1 aylik tulumlar almistim. Gozume buyuk gorunuyorlar ama, kullanan varmi kac cm e kadar olur acaba?
Kuzu orasi hic belli olmaz cunku bebegimde tek ven tek arter var. Doktorumun soyledigi kucuk bir bebek olacagi.CANım bebeğin erkek 0-1 alma başka. Erkek bebekler hem uzun doğuyor hemde gelişimi hızlı oluyor kız bebeklere göre. Eltimin bebeğine 50 cm tulumlar almıştık bebiş 56 cm doğdu0-3 en mantıklısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?