- 26 Ekim 2016
- 7.212
- 4.181
- 103
- Konu Sahibi kirmizigitar
-
Sağlıkla kavuş bebişe. Hızla kilo alır uzar o merak etme sen :) ben sana yazmıştım diye hatırlıyorum Doğum yapınca oda arkadaşımın bebeğine tek ven tek arter teşhis konmuş hep gelişimi geri demişler. Bebeği erkekti valla benim kız yanında minnacıktı:) maşallahı vardı. Sen Dr lara çok takılma. Erken Doğum riskim neden??Kuzu orasi hic belli olmaz cunku bebegimde tek ven tek arter var. Doktorumun soyledigi kucuk bir bebek olacagi.
56 cm dogsn bebegi de olk defa duydum:) boyu hep minik gidiyor benimkinin. Bir de simdi erken dogum riski cikti, o yuzden ben maksimum 50 cm bekliyorum pasayi:)
Basima birde rahim agzi yetmezligi cikti. Rahim boyunda kisalma var. Su an igne ve istirahat halindeyim.Sağlıkla kavuş bebişe. Hızla kilo alır uzar o merak etme sen :) ben sana yazmıştım diye hatırlıyorum Doğum yapınca oda arkadaşımın bebeğine tek ven tek arter teşhis konmuş hep gelişimi geri demişler. Bebeği erkekti valla benim kız yanında minnacıktı:) maşallahı vardı. Sen Dr lara çok takılma. Erken Doğum riskim neden??
Öyle bi durum varsa tedbirli ile zaten . Bu zamana kadar niye farkedilmemiş kiBasima birde rahim agzi yetmezligi cikti. Rahim boyunda kisalma var. Su an igne ve istirahat halindeyim.
Bakalim gorcez artik nasil olacak:) aman ben kucuge gore yapayim hazirlihimi da varsin o buyuk dogsun giyemesin kucukleri
Aniden cikti ki. Son kontrolde tatile cikicam dedim, rahim boyunu olcelim bi dedi bakti hersey yolunda dedi. Tatilde kanamam oldu apar topar donduk ki rahim kisalmis. 2 hafta icinde 1.1 cm kisaldi olcu. Neden oldu anlamadik...Öyle bi durum varsa tedbirli ile zaten . Bu zamana kadar niye farkedilmemiş ki
Hala tam hazir degil. Senin durum nedir? Bende once 2.8 olculdu sonra igneler filsn bir hafta sonra 3.1 oldu hala igneye devam ediyoruz simdiSlm hanımlar benimde rahim ağzı yetmezliği çıktı 26.haftamda şimdi 30+2 deyim sürekli yatıyorum.Çantanızı hazırladııız mı ?
Çok dikkat et hep yat bari . İnilh sıkıntısız atlatırsınAniden cikti ki. Son kontrolde tatile cikicam dedim, rahim boyunu olcelim bi dedi bakti hersey yolunda dedi. Tatilde kanamam oldu apar topar donduk ki rahim kisalmis. 2 hafta icinde 1.1 cm kisaldi olcu. Neden oldu anlamadik...
Çok dikkat et hep yat bari . İnilh sıkıntısız atlatırsın
32 de mi izne ayrılacaksın? Ay üzüldüm ya bu duruma. Annen galan gelebilseydi keşke yanına yemeğini galan yapardıCalisiyorum ne yazikki, hem evden hem disardan. Yatma sansim yok o yuzden. Kimse de yok su an yardimci, allaha emanet bir haldeyim...
Aslinda doktorum izin verirse 37 ye kadar calismayi dusunuyorum insallah verir. Cunku ucretsiz izin sansim da yok...32 de mi izne ayrılacaksın? Ay üzüldüm ya bu duruma. Annen galan gelebilseydi keşke yanına yemeğini galan yapardı
İnş rahim boyu normale döner. Senin için bebek için Doğumdan sonra izin alman daha iyi tabikiAslinda doktorum izin verirse 37 ye kadar calismayi dusunuyorum insallah verir. Cunku ucretsiz izin sansim da yok...
Annem gelse bile 3-4 gunlugune gelir su an bende o yuzden istemiyorum 3-4 gun gelse ne olacak dogum icin gelir iste...
Canm konu actim ama goren olmadi daha kirmizigitar bana kizmasn ama baska sorabilcegm kmse yok. Benm sag kasigim agriyo 15 20dkdir gecmedi bacagima vuruyo. Rahatsiz etti iyice beni. Yuruyorm oturuyorm gecmiyo. Karnimn alti bazen sertlesiyo gibi oluyo. Kotu biseyler mi oluyo banaCANım bebeğin erkek 0-1 alma başka. Erkek bebekler hem uzun doğuyor hemde gelişimi hızlı oluyor kız bebeklere göre. Eltimin bebeğine 50 cm tulumlar almıştık bebiş 56 cm doğdu0-3 en mantıklısı
Sertleşmeyi tarif eder misin? Bebek toplanıyor karnın sertleşiyor bi dk falan Şen'de gerilme bi daral ma hissi mi oluyor? Ne sıklıkla oluyor. Kaşık ağrısı normal CANım aşırı olmadıkçaCanm konu actim ama goren olmadi daha kirmizigitar bana kizmasn ama baska sorabilcegm kmse yok. Benm sag kasigim agriyo 15 20dkdir gecmedi bacagima vuruyo. Rahatsiz etti iyice beni. Yuruyorm oturuyorm gecmiyo. Karnimn alti bazen sertlesiyo gibi oluyo. Kotu biseyler mi oluyo bana
Sertlesme bildigin kasilma bence ya. Yolda yuruyodum aniden karnimn alt kisminda gobek deligi etrafnda sanki bebek gobegimi patlatip cikacakmis gibi gerilme sertlesme oluyo 2 3 sn icinde duzeliyo yumusuyo bende rahatliyorm. Yani baski gibi bisey oluyo. Bi 5dk sonra hadi tekrardan sertlesiyo derken yine geciyo. En az 8 10kere oldu. Sonra oturduk biyerde gecti. Bidaha olmadi eve gelene kdr. Insallah olmaz. Butun keyfmi kacirdi cnku ilk defa bunu yasadimSertleşmeyi tarif eder misin? Bebek toplanıyor karnın sertleşiyor bi dk falan Şen'de gerilme bi daral ma hissi mi oluyor? Ne sıklıkla oluyor. Kaşık ağrısı normal CANım aşırı olmadıkça
Canım bol su iç ve dinlen Dr a mutlaka bu durumu söyle 10 bana fazla geldiSertlesme bildigin kasilma bence ya. Yolda yuruyodum aniden karnimn alt kisminda gobek deligi etrafnda sanki bebek gobegimi patlatip cikacakmis gibi gerilme sertlesme oluyo 2 3 sn icinde duzeliyo yumusuyo bende rahatliyorm. Yani baski gibi bisey oluyo. Bi 5dk sonra hadi tekrardan sertlesiyo derken yine geciyo. En az 8 10kere oldu. Sonra oturduk biyerde gecti. Bidaha olmadi eve gelene kdr. Insallah olmaz. Butun keyfmi kacirdi cnku ilk defa bunu yasadim
Bak sen! Cok kizdim sana!Canm konu actim ama goren olmadi daha kirmizigitar bana kizmasn ama baska sorabilcegm kmse yok. Benm sag kasigim agriyo 15 20dkdir gecmedi bacagima vuruyo. Rahatsiz etti iyice beni. Yuruyorm oturuyorm gecmiyo. Karnimn alti bazen sertlesiyo gibi oluyo. Kotu biseyler mi oluyo bana
Ayy gercekten mi kizz. Icim rahatladi o zaman cnku yolda kasilmadan zor yurudum. Acaba diyorm bebek mi donuyo onumu hissediyorm ama yok degil farkliydi sertlesip sertlesip yumusadi vllaBak sen! Cok kizdim sana!
:) saka bir yana, ayni kasilmalar bende de oluyor 22 den beri. Doktoruma soyledim istedigimiz kasilmalardir bunlar cok oluyorsa magnezyum alabilirsin gunde iki taneye kadsr dedi....
Nst ye girdum sancim da cikmadi. Muhtrmelen gereksiz telas:)
Benimde bazen 2-3 bazen 10-15 defa oluyor gunde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?