Doğuma Hazırlık Bebek alisverisi ne kdar olmali?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Sağlıkla kavuş bebişe. Hızla kilo alır uzar o merak etme sen :) ben sana yazmıştım diye hatırlıyorum Doğum yapınca oda arkadaşımın bebeğine tek ven tek arter teşhis konmuş hep gelişimi geri demişler. Bebeği erkekti valla benim kız yanında minnacıktı:) maşallahı vardı. Sen Dr lara çok takılma. Erken Doğum riskim neden??

Kız yeminle bebeği gördük şok olduk uzun ince :) bi bacakları vardı çocuk kontrol edemiyordu ip uzun ama kaynım çok uzun boylu ona çekmiş heralde benim kızdan 2 ay küçük 3 yaş büyük gibi duruyor

Basima birde rahim agzi yetmezligi cikti. Rahim boyunda kisalma var. Su an igne ve istirahat halindeyim.

Bakalim gorcez artik nasil olacak:) aman ben kucuge gore yapayim hazirlihimi da varsin o buyuk dogsun giyemesin kucukleri

Basima birde rahim agzi yetmezligi cikti. Rahim boyunda kisalma var. Su an igne ve istirahat halindeyim.

Bakalim gorcez artik nasil olacak:) aman ben kucuge gore yapayim hazirlihimi da varsin o buyuk dogsun giyemesin kucukleri
Öyle bi durum varsa tedbirli ile zaten . Bu zamana kadar niye farkedilmemiş ki

Slm hanımlar benimde rahim ağzı yetmezliği çıktı 26.haftamda şimdi 30+2 deyim sürekli yatıyorum.Çantanızı hazırladııız mı ?

Aniden cikti ki. Son kontrolde tatile cikicam dedim, rahim boyunu olcelim bi dedi bakti hersey yolunda dedi. Tatilde kanamam oldu apar topar donduk ki rahim kisalmis. 2 hafta icinde 1.1 cm kisaldi olcu. Neden oldu anlamadik...
Çok dikkat et hep yat bari . İnilh sıkıntısız atlatırsın

Calisiyorum ne yazikki, hem evden hem disardan. Yatma sansim yok o yuzden. Kimse de yok su an yardimci, allaha emanet bir haldeyim...
32 de mi izne ayrılacaksın? Ay üzüldüm ya bu duruma. Annen galan gelebilseydi keşke yanına yemeğini galan yapardı

32 de mi izne ayrılacaksın? Ay üzüldüm ya bu duruma. Annen galan gelebilseydi keşke yanına yemeğini galan yapardı
Aslinda doktorum izin verirse 37 ye kadar calismayi dusunuyorum insallah verir. Cunku ucretsiz izin sansim da yok...

Annem gelse bile 3-4 gunlugune gelir su an bende o yuzden istemiyorum 3-4 gun gelse ne olacak dogum icin gelir iste...

Aslinda doktorum izin verirse 37 ye kadar calismayi dusunuyorum insallah verir. Cunku ucretsiz izin sansim da yok...

Annem gelse bile 3-4 gunlugune gelir su an bende o yuzden istemiyorum 3-4 gun gelse ne olacak dogum icin gelir iste...
İnş rahim boyu normale döner. Senin için bebek için Doğumdan sonra izin alman daha iyi tabiki

Benim ilk 2.7 ölçtü progestan kullandım 2.5 düştü sonra iğneye geçtik 2.8 çıktı 15 günde bir gdyrm kontrole.tuvalet dışında kalkmcksn dio çok zor arada bi kalkıyrm.Aslında ilk rahim boyu uzamaz demişlerdi bana umarım öyle olmaz düzene girer

CANım bebeğin erkek 0-1 alma başka. Erkek bebekler hem uzun doğuyor hemde gelişimi hızlı oluyor kız bebeklere göre. Eltimin bebeğine 50 cm tulumlar almıştık bebiş 56 cm doğdu 0-3 en mantıklısı
Canm konu actim ama goren olmadi daha kirmizigitar bana kizmasn ama baska sorabilcegm kmse yok. Benm sag kasigim agriyo 15 20dkdir gecmedi bacagima vuruyo. Rahatsiz etti iyice beni. Yuruyorm oturuyorm gecmiyo. Karnimn alti bazen sertlesiyo gibi oluyo. Kotu biseyler mi oluyo bana

Sertleşmeyi tarif eder misin? Bebek toplanıyor karnın sertleşiyor bi dk falan Şen'de gerilme bi daral ma hissi mi oluyor? Ne sıklıkla oluyor. Kaşık ağrısı normal CANım aşırı olmadıkça

Sertleşmeyi tarif eder misin? Bebek toplanıyor karnın sertleşiyor bi dk falan Şen'de gerilme bi daral ma hissi mi oluyor? Ne sıklıkla oluyor. Kaşık ağrısı normal CANım aşırı olmadıkça
Sertlesme bildigin kasilma bence ya. Yolda yuruyodum aniden karnimn alt kisminda gobek deligi etrafnda sanki bebek gobegimi patlatip cikacakmis gibi gerilme sertlesme oluyo 2 3 sn icinde duzeliyo yumusuyo bende rahatliyorm. Yani baski gibi bisey oluyo. Bi 5dk sonra hadi tekrardan sertlesiyo derken yine geciyo. En az 8 10kere oldu. Sonra oturduk biyerde gecti. Bidaha olmadi eve gelene kdr. Insallah olmaz. Butun keyfmi kacirdi cnku ilk defa bunu yasadim

Ay kizlar ne guzel ne tatli telaslar bunlarmasallah, Allah sağlıkla kucaginiza almayı nasip etsin inşallah bi avazda dogurun aminnnnn bana da dua edin cok özendim size,benim de bebisim olsun siz hamilesiniz duanızı esirgemeyin

Canım bol su iç ve dinlen Dr a mutlaka bu durumu söyle 10 bana fazla geldi

Bak sen! Cok kizdim sana!

:) saka bir yana, ayni kasilmalar bende de oluyor 22 den beri. Doktoruma soyledim istedigimiz kasilmalardir bunlar cok oluyorsa magnezyum alabilirsin gunde iki taneye kadsr dedi....

Nst ye girdum sancim da cikmadi. Muhtrmelen gereksiz telas:)

Benimde bazen 2-3 bazen 10-15 defa oluyor gunde.

Ayy gercekten mi kizz. Icim rahatladi o zaman cnku yolda kasilmadan zor yurudum. Acaba diyorm bebek mi donuyo onumu hissediyorm ama yok degil farkliydi sertlesip sertlesip yumusadi vlla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…