- 17 Aralık 2015
- 27.097
- 49.537
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
evet hakısınız zıbınlarını falanda alayım diyordum ama kısa kollu olacakları için giydiremeyeceğim hiç bu açıdan bakmamıştımOnlar gerekince alınacak şeyler
Olağan şartlarda süt sağma makinesi gerekmez ama ememezse vs gerekir
Onları incele karar ver paranı at kenara
İhtiyaç olunca eşinin eline ver parayı yaz adını gidip alsın
Bir de şimdi çarşı yazlık dolu kış bebeğine bu mevsim alsan da onları giydirmezsin
Kışa girerken indirimden bir sonraki yaz için ucuza üç beş alabilirsin ama şimdi alacağın tiril tiril şeyler kışın olmaz
Arkadaşım kış bebeğine atlet bady almış annesi Kv falan sonra giydirememiş uzun kollu giydirmiş
Bana verdi ben ağustos ta doğan oğluma bile çok giydiremedim eylül de soğudu hava
süt makinanız aklımda gerek duyarsam alabilirim sizdenİkizlerim küvözde kaldığı için ben süt sağma makinası aldım kraftın elektrikli istersen satayım:))
Ama ekstra bı durum olmadıkça lazım olma z bence
Gerekli görürsen alırsın
Buhar makinesi almadım ben lazım olmadı
Satmak istiyorum zaten bı ay kullandım duruyor evdesüt makinanız aklımda gerek duyarsam alabilirim sizden
Ben hiç kullanmadım yani bana göre gereksiz diyeyim o zaman:)Bence alt açma gereksiz değil bende 3tane var biri kirlenirse diğerlerini kullaniyorum benim çok işimi görüyor..
bu alt açma dedıklerınız bebek bezının benzeri ama minik çarşaf gibi olan şeylermiBen hiç kullanmadım yani bana göre gereksiz diyeyim o zaman:)
battanıyemsı bişey yanı bu alt açma dedıklerınız anladım bunları kendım pamuklu kumaştan dıktırsem olmazmı ?Eki Görüntüle 1997539 bunlardan var bende iki tane
Biri yıkayınca çekti diğerini kullanmadım
Oğluma ahşap beşik aldım pek kullanmadıketrafımda hiç park yatak kullanan yok ama bana mantıklı gelıyor park yataklar taşınabılıyormu acaba katlanabılme ozellıklerı varmı yanı
Bence öyle daha güzel olurbattanıyemsı bişey yanı bu alt açma dedıklerınız anladım bunları kendım pamuklu kumaştan dıktırsem olmazmı ?
tamam kumaşçılarda bebe bezi diye bir bez varmış ağız bezlerini ondan dıktırecektım alt bezınıde onunla dıktıreyım ozaman 2 3 taneBence öyle daha güzel olur
Şu an kendim kumaştan öylesine diktim onu kullanıyorum
Bence hem ucuz hem kullanışlı olurtamam kumaşçılarda bebe bezi diye bir bez varmış ağız bezlerini ondan dıktırecektım alt bezınıde onunla dıktıreyım ozaman 2 3 tane
listeniz benim gibi ne yapacağını bilmeyen heyecanlı şaşkın anneler ve anne adayları için çok iyi :) teşekkür ederimbir de doğumdan sonra şöyle bir konu açmıştım :
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...ra-deneyimlerle-alinacaklar-onerileri.828280/
bunu da inceleyerek listelerindi oluşturabilirsin.
peki kışın çok dışarı çıkamayacağım çıkmam gereken yerlerede eşimsiz gidemeyeceğim çünkü nerdeyse şehir dışında oturuyorum bebek arabasını almayıp ana kucağı pusetle yaza kadar ıdare edebılırmıyım arabayı yazın alsam bakkala bıle gıtsen arabayı kullanıyosun gibi bir durum varmı yaniBence hem ucuz hem kullanışlı olur
tamam kumaşçılarda bebe bezi diye bir bez varmış ağız bezlerini ondan dıktırecektım alt bezınıde onunla dıktıreyım ozaman 2 3 tane
daha sağlıklı olurmu açısından düşündüm bebe bezi dıye duyunca kaynanamın dikiş makınası var bezı alırsam dikişini kendı yapar heraldeişte onlar para tuzağı
bana da ay diktir vs dediler
gittim bir bebe mağazasına 12 tanesi uygun bir fiyattı yani bir öğün yemek parası değildi
gittim onu aldım
oğlum okullu oldu hala bile ortada bez oldu artık
diktirmek yaptırmak el emeği girince daha pahalı
kendiniz dikebilirseniz ne ala ama para verip diktirmeden önce piyasaya da bir bakın
ozaman park yatak olacak çünkü bayramlarda falan sürekli eşimin ailesinin yanına gidiyoruz onuda taşıyabılırım orayaOğluma ahşap beşik aldım pek kullanmadık
Şimdi odası var
Ahşap beşik e çok para vermiştim
İkizlere park beşik aldım 300-400 arası oluyo onlar hem hafif taşınıyor heryere hem katlandığı zaman yer kaplamiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?