- 20 Kasım 2015
- 8.535
- 36.366
- 478
- 37
- Konu Sahibi chamallows
-
O zaman yaza kadar böyle bişey alınpeki kışın çok dışarı çıkamayacağım çıkmam gereken yerlerede eşimsiz gidemeyeceğim çünkü nerdeyse şehir dışında oturuyorum bebek arabasını almayıp ana kucağı pusetle yaza kadar ıdare edebılırmıyım arabayı yazın alsam bakkala bıle gıtsen arabayı kullanıyosun gibi bir durum varmı yani
Evet o zaman çok rahat olur senin içinozaman park yatak olacak çünkü bayramlarda falan sürekli eşimin ailesinin yanına gidiyoruz onuda taşıyabılırım oraya
Evet ısıtıcı elim ayağım benim banyoda özellikleBebek reflü yastığı en memnun kaldığım ürün oldu. Ufak bir de ısıtıcı alın ne kadar kalorifer yansa da banyo yapinca odayi banyoyu ısıtmak gerekiyor.
bu alt açma dedıklerınız bebek bezının benzeri ama minik çarşaf gibi olan şeylermi
ufo tarzı bir ıstıcı sanırım almam gereklı çünkü evi 80 de de yaksam bazı odaları ısıtamıyorumBebek reflü yastığı en memnun kaldığım ürün oldu. Ufak bir de ısıtıcı alın ne kadar kalorifer yansa da banyo yapinca odayi banyoyu ısıtmak gerekiyor.
çok geçmiş olsun inşallah bebeğinizi sağlıkla almışsınızdır kucağınızaErken diyenler olmuş o nedenle kendimden örnek vereyim. bana da öyle erken daha dediler sonra 6. ayın sonundan 8. aya kadar hastanede yattım. hiç bir şey alamadım.
buda olabilir evet dışarda el yapımı bir şey kullanıp pislenirse pisliğiyle katlayıp kaldırmak zorunda kalmaktan ıyı olabılırKatla bir çarşafı koy altına evde.dışarısı için de tek kullanimlik alt değiştirme örtüleri daha hijyenik.
kıyafete herkes bolca zıbın ve patıklı esortman tarzı şeyler soyledıler onları alıcam artık zaten küçük bebeğe suslu puslu elbıseler alıp 2 gün sonra giydirememek çok mantıklı gelmiyor banadaçok fazla kıyafet alma çünkü çok çabuk büyüyolar doğduktan sonra.
Yatağa su torbası koymayın bence iyice terler bu kezde ama ilk aylarında sıcak olması önemli zaten kış bebeği olacakufo tarzı bir ıstıcı sanırım almam gereklı çünkü evi 80 de de yaksam bazı odaları ısıtamıyorum
sıcak su torbası tarzı şeylerlede ufonun yanında ekstradan yatağına falan koysam olur heralde değilmi? yada yatağını sıcak tutmak için yapılmış bir ürün varmı
İkiside gereksiz.bende ilk ne almam gerektiğini bilmiyordum.insanin kafası çok karışıyor.eger bu ürünlere ihtiyacın olursa doğumdan sonrada alabilirsin.simdiden alma.baktin ihtiyacın var o zaman al.cok acil şeyler degil.ayrica bebekler için yan yatış yastığı ve emzirme minderi.bu iki üründe çok gereksiz bulmuştum ben.1 kere bile kullanmadım.alt açma da çok gereksiz.onuda hiç kullanmadım.onun yerine can bebe alt açma örtüsü var.ıcinde 10 tane var.kirlenene kadar kullanıyorum.kirlendikce atıyorum.cok rahat oluyo.baska markalarda var almıştım zamanında ama onlar çok pis plastik kokuyo.can bebe pamuklubuhar makinasina falan gerek varmi sut sagma makinasi almalimiyim ev hanimiyim suan calismiyorum gereklimi acaba
anladım su torbasına falan gerek yok ozamanYatağa su torbası koymayın bence iyice terler bu kezde ama ilk aylarında sıcak olması önemli zaten kış bebeği olacak
Üşüdüğünü burnundan ensesinden anlarsın o zaman ısıtıcıyı açarsın
Belki lazım olur küçük olanlardan alın isterseniz ama beşiğe koymak çok da uygun olmaz bazıları patlıyormuş Allahm korusunanladım su torbasına falan gerek yok ozaman
oyy ozaman içinde kum olan mikrodalgada ısıtılanlardan almak daha sağlıklıBelki lazım olur küçük olanlardan alın isterseniz ama beşiğe koymak çok da uygun olmaz bazıları patlıyormuş Allahm korusun
Genede ısıtıcı bana göre daha uygun geliyooyy ozaman içinde kum olan mikrodalgada ısıtılanlardan almak daha sağlıklı
kanguru evde iş yapma kolaylığı falanda sağlayacak gibi geldi bana hem bebekle ılgılenıp hem ufak işlerimi uyanıkkende halledebılırım heralde onunlaGeldim geldim. Kitap yazabilirim bu konuda
Öncelikle tulum alma kıyafet olarak. Alt değişimi zor oluyor, iki parça candır.
Yenidoğan için önü bağlamalı atletler var, gerek yok. Çıtçıtlı body kalp ben.
2 penye 2 kalın battaniye yetiyor. Abartma o konuda. Bende yorgan falan var nereye kaldıracağımı şaşırdım.
Hastane çıkışı 3 takım yeter. 3 takım da 0 1 ay al, 5 takım da 0-3 ay al yeter. Kalanı lazım oldukça ekle ama hediye geldikçe gerek kalmayabilir. Zaten her gün çamaşır yıkanıyor, 50 takım olsa da böyle bu. Abartma. Çoğunu gerçekten giymiyor.
Küvet al ama fileli olandan değil, içi kaydıraklı gibi olandan al. Kullanımı daha rahat. Tripper var bende, tek başıma yıkayabiliyorsam aha bu küvet sayesinde. Su için termometre falan çok gereksiz, alma hiç. Hatta cesaretliysen koca maşrapa falan da alma. Ben kullanmıyorum, duş başlığı forever.
Reflü yastığı kesinlikle almalısın. Yanına alırken falan kolay oluyor.
Sling al bi tane ya da yenidoğan aparatlı ergonomik kanguru. Evde bile kullan onları aşırı rahatlık oluyor.
Anakucağı şart görülüyor ama benim bir işime yaramadı açıkçası, sadece gece gündüz farkını anlamasını sağladı. Orda uyuyorsa kısa, beşiğinde uyuyorsa uzun uyuması gerektiğini anladı. Bu şekilde mis gibi düzen kurdum alacaksan da o sebeple al.
Bebek arabası hemen alma, sling 7 kgya kadar mis gibi. Kanguru desen 7 kgdan sonra da mis gibi. Araba ilk etapta bayağı gereksiz.
Aklıma ilk bunlar geldi.
Başka sorun varsa alırım.
Ya daha 28 aralıkta doğurdum ama yine doğurasım geldi.
ufo tarzı bir ıstıcı sanırım almam gereklı çünkü evi 80 de de yaksam bazı odaları ısıtamıyorum
sıcak su torbası tarzı şeylerlede ufonun yanında ekstradan yatağına falan koysam olur heralde değilmi? yada yatağını sıcak tutmak için yapılmış bir ürün varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?