- 17 Aralık 2015
- 27.096
- 49.534
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
ısıtıcıyı her türlü alıcam yatağında falan bazen gaz sorunu olursa kullanmak açısından bırde boyle ufak ek birşey düşündümGenede ısıtıcı bana göre daha uygun geliyo
Ben kış aylarında odaları serin olduğu zaman açıyorum biraz ısınıyor
şöyle söyliyim kalın polar bir pijama takımım var yun yatakta yatıyorum ama sert kış gecelerinde ben bıle donuyorum olmadı kışın sıcak olan odada yatıracağım bende orda koltukta yatacağım yoksa gece uyanırsa sesını duyamamUfo emekleyince tehlikeli olabilir ben ecoray fan kullanıyorum memnunum. Çocuğu güzel giydirip battaniyeye sararsan yatagi isitmana gerek kalmaz inşallah
Hiç kullanmadım o yüzden net bişey diyemiyorum ama gaz olduğunda da karnına masaj ve sıcak minik havlular iş görüyorısıtıcıyı her türlü alıcam yatağında falan bazen gaz sorunu olursa kullanmak açısından bırde boyle ufak ek birşey düşündüm
ne çetrefıllı işmiş yaHiç kullanmadım o yüzden net bişey diyemiyorum ama gaz olduğunda da karnına masaj ve sıcak minik havlular iş görüyor
O dediğini kullananlar varsa daha iyi anlatır
Zaten ne sıcak ne soğuk olmalı
Bebeğin odası
İşte bak bebek telsizi bunun için çok kullanışlışöyle söyliyim kalın polar bir pijama takımım var yun yatakta yatıyorum ama sert kış gecelerinde ben bıle donuyorum olmadı kışın sıcak olan odada yatıracağım bende orda koltukta yatacağım yoksa gece uyanırsa sesını duyamam
telsizi alayım dedım ama eşim radyasyon vardır onda dedı kafamı karıştırdıİşte bak bebek telsizi bunun için çok kullanışlı
Kesinlikle.. Hediye de geliyor bebekler çabuk büyüyor çoğunu giyemiyor. Birde patikli tulumlar fazla kullanılışlı olmuyor iki tane yeter.Bebege yeni dogdugunda bir suru yenidogan giysisi geliyor ama ilk 6 ay bebek cok cabuk buyudugu icin cogu giyilemez duruma geliyor kisa surede. Cok fazla 0-6 ay giysisi alma derim.
Canım diktirmekle hic uğraşma. hiçbir işine yaramaz bak. Çocuğun altını değiştirirken aniden kakasını yapıyor çişini yapıyor. O senin dediklerin kakasını yaptığı zaman artık koltuğun üstünde değiştiriyorsan koltuğa ,yatağın üstünde değiştiriyorsan yatağa kaka bulaşıyor. bir sürü iş çıkıyor. Az önce de yazmıştım ben okumuşsunuzdur belki. bu tek kullanımlıklar var. Can bebe marka çok iyi. Ben bir tanesini bir ay falan kullanıyorum. kaka bulaşmadigı sürece atmıyorum. içinde 10 tane var. Fiyatı da uygun 10 tanesi 10 lira mı ne .eşim alip geldiği için sürekli fiyatını tam bilmiyorum ama uygun 10 tanesi 3 4 ay gider sanatamam kumaşçılarda bebe bezi diye bir bez varmış ağız bezlerini ondan dıktırecektım alt bezınıde onunla dıktıreyım ozaman 2 3 tane
kanguru evde iş yapma kolaylığı falanda sağlayacak gibi geldi bana hem bebekle ılgılenıp hem ufak işlerimi uyanıkkende halledebılırım heralde onunla
Okula gidecek nerdeyse:) maşallah.çok geçmiş olsun inşallah bebeğinizi sağlıkla almışsınızdır kucağınıza
Değil aslında da ilk bebeğin olacağı için zor gibi görünüyorne çetrefıllı işmiş ya
Esin hakli olabilir ya.ben kameralı aldim.hic kullanmadım.hem işime yaramadı.hemde bir kere kullanayım dedim kalbim sıkıştı o gün bi tuhaf oldum.bilmiyorum.bir daha da kullanmadim.öyle duruyotelsizi alayım dedım ama eşim radyasyon vardır onda dedı kafamı karıştırdı
ozaman bu hazır alınacaklar lıstesıne gırecekCanım diktirmekle hic uğraşma. hiçbir işine yaramaz bak. Çocuğun altını değiştirirken aniden kakasını yapıyor çişini yapıyor. O senin dediklerin kakasını yaptığı zaman artık koltuğun üstünde değiştiriyorsan koltuğa ,yatağın üstünde değiştiriyorsan yatağa kaka bulaşıyor. bir sürü iş çıkıyor. Az önce de yazmıştım ben okumuşsunuzdur belki. bu tek kullanımlıklar var. Can bebe marka çok iyi. Ben bir tanesini bir ay falan kullanıyorum. kaka bulaşmadigı sürece atmıyorum. içinde 10 tane var. Fiyatı da uygun 10 tanesi 10 lira mı ne .eşim alip geldiği için sürekli fiyatını tam bilmiyorum ama uygun 10 tanesi 3 4 ay gider sana
kanguru tamam puset peki ana kucağımı pusetmı hangısı doğru adı onuda bılmıyorum da :)Değil aslında da ilk bebeğin olacağı için zor gibi görünüyor
Yoksa doğsun bı sen de göre göre karar verirsin herşeye
Bide ana malzemeleri al gerisini lazım oldukça alırsın evi doldurmaya gerek yok
Cikamazsan da netten e bebek den falan alırsın iki güne evinde oluyo zaten
Ama bebek arabası yerine kanguru
Park beşik
Hastane çıkışı iki takım
0-6 ay 5-6 takım
Emzik biberon birer tane
Bez ıslak mendil
Bunlar ilk etapta işini görür sonra zaten duruma göre alınıyor
Ooo herşeyde var radyasyontelsizi alayım dedım ama eşim radyasyon vardır onda dedı kafamı karıştırdı
bende böyle buyusun ıstıyorum aslında ama evım şehır dışı gıbı mahalledede nekadar gezdırebılırım onuın dışında akşamları eşim gelınce anneme falan gezmeye goturebılırım mıkroba alışsın en azından dışarı çıkınca nıyetındeyımAralikta dogum yaptim , en cok kullandigim sey astronot tulum oldu , allah askina kis bebegi deyip eve hapsetmeyin cocugu , 5 gunlukken cikti sokaga kizim ve bir daha da eve girmedi diyebilirim , hergün disardaydik , alin bir astronot tulum atin icine miss gibi hava ala ala buyusun yavrucak , saglikla gelir insallah minnak kuzu
Ben aldım amaYenidoğan için almıştım şimdi olmuyor sen araba koltuğu gibi olanlar var ya onlardan al daha uzun kullanırsın bencekanguru tamam puset peki ana kucağımı pusetmı hangısı doğru adı onuda bılmıyorum da :)
eşimin tuhaflıkları işte benı yataktan atıyoda bebesıne yıne kıyamıyo adamOoo herşeyde var radyasyon
Telsiz de bebeğin yatağına koymayacaksiniz ki odasına bı yere koycaksiniz hem eşinle yatağı ayirmazsin rahat olur her yönden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?