Bebek alışverişi

Haddem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2016
234
86
28
35
Selam arkadaşlar ekimde ilk bebeğime sahip olcam inşallah tecrübesi ve heyecanlıyım alışveriş konusunda daha hiç bişey almadım kıyafet oda vs cinsiyetini Yen'i öğrendim abartmakta istemiyorum alışveriş konusunda tecrübelerini alabilirmiyim kesinlikle onu alma bunu alma veya burdan al tavsiyeler lütfen

Iyi ki almışım dediğim ürünlerden aklims gelenler şunlar
Bebek Arabası
Iki cam biberon
Zibin
Küvet
Lohusa geceligi ve pijaması.
Ağız bezi
Göğüs pompası
Pisik kremi ve bebe yağı
Kullan at alt değiştirme örtüsü
Mutlaka mama (benim sütüm 5 gün sonra geldi. erken doğum)
Hastane çıkışı.
Elde tasinan arabada koltuk niyetine kullanilan şey. puset mi deniliyor (adı aklıma gelmedi.:110:)
Bende çoğu şeyi buradan okuyup almıştım. hangi ayda doğum yapacaksaniz o ayın topigi oluyor. onlara da bakabilirsiniz. Örneğin; 2017 Kasım anneleri gibi.

Selam arkadaşlar ekimde ilk bebeğime sahip olcam inşallah tecrübesi ve heyecanlıyım alışveriş konusunda daha hiç bişey almadım kıyafet oda vs cinsiyetini Yen'i öğrendim abartmakta istemiyorum alışveriş konusunda tecrübelerini alabilirmiyim kesinlikle onu alma bunu alma veya burdan al tavsiyeler lütfen
Şimdi ne desek boş . Her bebeğin ve annenin huyu suyu farklı. Bazı bebek bir şeyi seviyor çok kullanıyor diğeri kullanmıyor. Sen herşeyden az az al. Zaten doğduktan sonra da eşine aldırabilirsinnlazım olan bir şeyi. Biz beşik aldık ama yatmadı boş boş duruyor orda. Ama bazı bebek yatıyor. Biberon ve yalancı emzik emmedi oğlum hepsi kenarda duruyor. 4-5 takım alt üst pijama ve çıtçıtlı badi mutlaka al. İnce ve kalın battaniyeler ama özellikle ince penyeler çok kullanılıyor. Bir daha doğum yaparsam kısmet olurda sadece pijama ve battaniye alıcam sanırım

Bayramdan sonra başlayacağım inşallah alışverişe teşekkür ederim bilgiler için

Back
X