Biz mamas papas armadillo flip aldık. Arnavut kaldırımı dışında sürülüşü çok kolay. Güç gösterisinde bulunmadan sürülüyor. Manevra kabiliyeti de oldukça başarılı. Biz şimdilik joie nin araba koltuğunu aldık, araba koltuğu ile mamas papas ın şasesi ile kombinledik, oldukça tombiş bir bebek beklediğimizden uzun vadeli oto koltuğu bulamadık. 9-18 kg olduğunda iyi bir tane alırız dedik. Bizim bebek 15 gün erken doğunca ve hiç de tombiş olmayınca oto koltuğunu kullanmaya devam ediyoruz. Joie ninki çok ağır, hantal bir oto koltuğu. Mamas papas çok kolay kapanıyor ama oto koltuğu aparatıyla beraber kapanmıyor haliyle. O aparatı sürekli yanında taşımak unutmamak lazım. Polo arabamızın bagajının tamamını kaplıyor kapatınca.
İlk 9- 10 aya kadar doona oto koltuğu var. Şimdiki aklım olsa kesinlikle onu alırım. Çünkü ne kadar doğumdan itibaren deselerde pusetleri hemen kullanamıyorsunuz. Tam da yatsa devasa şeyin içinde küçücük kalıyor. Neresine yatıracağınızı bilemiyorsunuz. Ana kucağı şart yani. Biz bu gözle bakmamış pazarlamak için olduğunu düşünmüştük de değilmiş. Şu ayrı aparat olayı olsun tek parça taşıyacağım puseti çift parça haline getirişi olsun ağır oluşu olsun ben kendi ana kucağımdan memnun kalmadım. Maxi cosi olsa memnun kalır mıydım, sanmıyorum açıkçası. Belki daha hafiftir, şikayetlerim azalır :)