- Konu Sahibi Dumadumadum
-
Bebek arabası almadan olmaz.Bizim de arabamız var ama alışveriş merkezine gittiğinde kucağında mı taşıyacaksın çocuğu en basiti,kolay değil öyle.Bebe confort kullanıyorum ben çok memnunum 2 parçalı olarak aldım.creatıs oto koltuğu(ana kucağı) ve loola puset joker mağazasının internet sitesine girersen bulabilirsin.
Hasır sepetlerin kullanım süresi çok kısa.Park yatak daha kullanışlı tabii bu benim düşüncem aynı zamanda da park yatak kullanıyorum.Ah ah bende tek çocuk düşünüyordum da 15 yıl sonra hiç beklemediğim zamanda 2.çocuğum oldu.Büyük konuşmaya gelmiyormuş.2.ye hamile kalanlara hiç aklınız yok derken akılsız olan ben oldum gerçi pişmanmıyım doğurduğuma aslaaaaaaaaaaaaaaa
Bebek arabası almadan olmaz.Bizim de arabamız var ama alışveriş merkezine gittiğinde kucağında mı taşıyacaksın çocuğu en basiti,kolay değil öyle.Bebe confort kullanıyorum ben çok memnunum 2 parçalı olarak aldım.creatıs oto koltuğu(ana kucağı) ve loola puset joker mağazasının internet sitesine girersen bulabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?